Dobra karma
Čustva

Zdaj je jasno, s čim in kako angeli zdravijo ljudi

Avtor: sn

Najpogosteje angele opisujemo kot naše najboljše prijatelje, blagodejne glasnike in zaščitnike vseh ljudi. Ali ste vedeli, da so angeli tudi energetski zdravilci?

angeli
Foto: angeli

Angeli so narejeni iz brezpogojne ljubezni in svetleče bele svetlobe ali energije. Torej so angeli narejeni iz zdravilne sestavine energetske medicine – svetlobne energije.
Nič nenavadnega torej, da so s tako strukturo, kot jo imajo, tako učinkoviti zdravilci. V mnogih zapisi jim je priznano, da imajo sposobnost povrnitve zdravja telesa in duha ne glede na to, kakšne težave človeka mučijo.
Angeli so edinstveno opremljeni za ravnanje s katerokoli vrsto zdravljenja, vendar jih je treba za pomoč zaprositi in se jim predati vsaj v svojih mislih, če ne že tudi v besedah in dejanjih. Poprosite jih lahko za karkoli, ne le za energijsko zdravljenje, denimo za nebeško vodenje, podporo, malo ljubezni ali karkoli drugega. Ta nebesna bitja čakajo, da jih pokličete na svojo stran, in prispela bodo … zelo hitro. Malo za šalo, malo zares: menda so v svojih potovanjih celo hitrejši od elektronske pošte.
Pa si poglejmo vse vidike in načine angelskega energijskega zdravljenja.

BREZ OMEJITEV
Angeli v izvajanju energetskega zdravljenja nimajo omejitev, lahko zdravijo karkoli, ne glede na to, ali imate telesno poškodbo ali bolezen, čustveno rano ali duhovno neskladje. Brezmejno moč jim omogočajo njihova specifika, struktura iz svetlobne energije in stalna priključenost na univerzalno polje.
Vse, kar morate storiti, je, da vnesete njihovo angelsko energijo v svoje življenje, da nanje nasloviti prošnjo za pomoč.
Tako kot vsi duhovni vodniki tudi oni nikoli in nikdar ne bodo posegali v vašo svobodno voljo, razen če pride do nujnega primera, zato se prepričajte, da pokličete angela zdravljenja, da se osredotoči na vašo bolečino. Na mestu celjenja ali v čakri, ki ustreza vaši čustveni rani, lahko začutite toploto ali mravljinčenje ali zagledate belo ali zlato luč iz kota očesa, ko angel deluje na vas. Prepustite se in pustite, da vam njihova energija povrne zdravje.

DELO MED SPANJEM
Angelska energija vas lahko zdravi tudi, medtem ko spite. Med spanjem ste namreč bolj odprti za ideje in napotke – s svojim zavestnim umom v mirovanju pa lahko vaša duša zelo preprosto sprejema komunikacijo in energije zdravljenja od vaših angelov. To je še posebej učinkovito pri zdravljenju čustvenih težav ali duševnih bolezni. Če se stare travme ali negativna čustva ne sprostijo, se vam zataknejo v polju in sčasoma bodo povzročile telesne težave. Če so vaše čakre blokirane ali obdelujete težka čustva, lahko zaprosite za angelsko zdravljenja z energijo, ki bo na vas delovala ciljno in vam pomagala sprostiti negativna čustva ter blokade med spanjem.

PREDANO VODENJE
Angeli vas s svojim energijskim zdravljenjem lahko vodijo tudi do vaše resnične življenjske poti, saj imajo edinstven pogled na vaše življenje – imajo dostop do informacij iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.
Ker angeli obstajajo na višji ravni brez fizičnih omejitev časa in prostora, so lahko kadarkoli kjerkoli in imajo uvid v to, kako ste rasli v svojem življenju do zdaj in kako vaša veličina prihaja. Z znanjem o prihodnosti in resničnimi srčnimi željami angeli zagotavljajo natančne in koristne napotke, ki jim je vedno vredno slediti.
Morda ste tudi vi že imeli izkušnjo z angelom, ki je svetoval o spremembi življenja? Razmislite o trenutkih, ko se je vaše življenje premaknilo na majhne ali velike načine: morda sprememba kariere ali selitev, razpad ljubezenske zveze ali poroka, obdobje velikanske sreče ali depresije … Pomislite, se je pred tem pojavil nekdo, ki vam je svetoval, ponudil podporo ali vas napeljal na nov pogled na vaše stanje? Lahko bi bil angel, ki vam je pomagal pri usmeritvi na pravo poti, po kateri naj bi potovali.

DVIG VIBRACIJ
Ko komuniciranje z angeli, se širi vaša zavest, ker so višja bitja, ki živijo na višjih duhovnih ravneh. Več časa ko preživite z njimi in njihovimi angelskimi vibracijami, višje potujete na svoji poti svetlobe. Res je tudi, da bo vaše notranje duhovno delo, vključno z zdravilnimi tečaji in delavnicami, meditacijo in predelavo čustev, pomagalo okrepiti vašo sposobnost stika in interakcije z angeli.

POVEZOVANJE
Angeli vas med energijskim zdravljenjem povežejo tudi z življenjsko ljubeznijo božanskega. Božanska ljubezen namreč seva navzdol od izvora, torej je najmočnejša ljubezen v vesolju. Angeli imajo srečo, da živijo v višjih sferah, kjer se lahko ves čas sončijo v siju božje ljubezni in jo nosijo v sebi na pretek. In mi imamo srečo, da so to ljubezen pripravljeni in zmožni prenesti nazaj na zemljo ter v naša srca.
Namen angela je širiti ljubezen in to storijo tako, da z vami zdravijo, ščitijo, vodijo in delijo božansko ljubezen, da lahko izkusite globino svoje duše, ob zavedanju, da ste ljubljeni.
Ko boste izkusili visoka angelska kraljestva, kjer boste lahko slišali nebeške zbore, ki pojejo svojo nebeško glasbo, se bo vaše srce razširilo, napolnilo se bo z ljubeznijo in vaša notranja svetloba bo izžarevala prijaznost tudi navzven.