Dobra karma
Počutje

Vedževalec razkril najmočnejše sile, ki vodijo naša življenja

Danijel Šmid Danny Avtor: Danijel Šmid Danny, Vedeževalec in medij

Energij je nešteto, saj se nahajajo tako v nas kot v vsem, kar nas obdaja. Brez energije ne obstaja nič … in njihov vpliv na nas je osupljiv. Pa si poglejmo tiste, ki so za ljudi najusodnejše.

energija zemlje
Foto: dreamstime

Tam, kjer je izvor močne zemeljske energije, se lahko vedno znova postavimo na točko nič. Od te točke naprej pa se energija, ki jo potrebujemo, sama nadgrajuje.
Ta energija spodbudno in zelo stimulativno deluje na sleherno živo bitje. Občutite jo lahko kot mravljince v stopalih, na sredi dlani in v konicah prstov na rokah in nogah.
Blagodejne učinke ima na stres, bolečine v glavi, tesnobo, pomanjkanje življenjske volje, pri izgubi (smrti ljubljene osebe), krepi intuicijo, imunski sistem ter vrača in plemeniti optimizem.

OSNOVNI DVE
Ljudje v sebi nosimo ogromno različnih energij. Za sleherno dejanje je potrebna svoja. Osnovni dve energiji, ki usklajujeta celoten proces življenja od rojstva do smrti, pa sta čista zemeljska energija – sevanje, ki ga oddaja zemlja, in kozmična energija, ki nastane s padcem drugega nebesnega telesa na naš planet in z izbruhi na drugih planetih, ki prihajajo do zemlje v valovanjih – sončnih izbruhih in erupcijah.

PARTNERSKA ENERGIJA
V partnerstvu, ki je pod vplivom prilagajanja, v primeru nesoglasij kasneje, ko zmanjkuje energije, vedno pride do velikih težav. To pa zato, ker partnerja ne rasteta skupaj in ne razvijata skupne energije, pač pa sta si nasprotna. S tem se energije tepejo med seboj in prihaja do velikih, predvsem psihičnih izčrpavanj.
To je tudi najpogostejša oblika, kjer je treba pomagati in kjer običajno razložim, kje so energije, zakaj so tam, kako delujejo, kako se spodbujajo in usklajujejo med seboj, ter svetujem, kako ravnovesje sil in energij znova vzpostaviti, da lahko s pravimi frekvencami partnerja usklajeno sobivata naprej, se nadgrajujeta in obstajata kot močna celota.

ENERGIJA NARAVE
Že po konstrukciji in vlogi, ki jo je dodelila narava posamezniku, nam pojava neke osebe pove in pokaže vse energetske točke, kvaliteto energij in kakšne vibracije oddaja.
Zelo dober energetski vpliv ima jesenska energija na vse, ki so večje rasti in močnejše postave, ne glede na pogoje odraščanja in vzgoje. Jeseni rojeni lahko najbolje funkcionirajo v svojem letnem času, ima pa ta energija dober vpliv tudi na osebe, ki prihajajo iz velikih družin.
Osebe, rojene spomladi, s seboj nosijo energijo, ki je izrazito blagodejna in hkrati stimulativna. Dobro vpliva na ljudi, ki so nadpovprečno visoki in vitke rasti, in na tiste, ki izhajajo iz srednje velikih družin, ter na športnike. Ta energija ima tudi močno magnetno silo, katere frekvence se izražajo celo v vizualnem smislu – kar se izkazuje kot umirjanje.
Poleti rojeni na svet prinesejo energijo, ki je nujno potrebna tistim, ki se v energetskem smislu hitro iztrošijo. Energija se v stiku z drugimi namreč zelo hitro obnavlja in blagodejni občutek, ki se razmeroma hitro začuti, zelo močno vpliva na intuicijo ter zbranost.
Osebe, rojene pozimi, so obdane z energijo, ki ima močan vpliv na inteligenco, na tiste z močnejšimi, a zakritimi čustvi, izrazito vitko postavo in na tiste, ki so manjše rasti. Energija deluje v smislu dobrega počutja, moči, krepkosti, razkošnosti, odločnosti in veliko doprinese k hitremu umirjanju po izgubi v primeru ločitve.

SPOLNA ENERGIJA
Omenil bi še spolno energijo, ki je najmočnejša sla, sila in energija, ki jo ima posameznik; ta jo sam kreira, spodbuja njeno valovanje in delovanje. Namenjena je reprodukciji našega bitja in ustvarjanju skupne energije, sile, ki napolnjuje oba, da lahko sprejemata tako težke kot tudi prijetne trenutke z zaupanjem, spoznanji, odkrivanjem skupne ljubezni, intime in se predajata novim energijam, ki nastajajo s spočetjem otrok in kasneje, ko se ti oblikujejo v močne in zdrave osebnosti, sposobne sprejemati in dajati ljubezen. A ljudje se tega žal vse premalo zavedamo, temu dajemo premalo poudarka, zato trpimo sami, še bolj pa otroci.
Spolnost ima, če so pogoji zanjo pravi, močan pomen in je v primeru, ko se energije prepletajo s tretjimi, lahko izjemno odbijajoča, moteča, motena ali pa izčrpavajoča. Nastanejo čustvene blokade, ki lahko človeka kasneje spremljajo v drugih razmerjih in pri katerih je po vsem tem zelo težko ustvariti pravi pogoj za lepo ljubezensko razmerje in spolnost.
Problem, ki uničuje spolno energijo, razmerja in skupnosti, so tudi fantazije, ki nastanejo v mislih posameznika in so le pripomoček za dosego hipnega užitka. Te fantazije se kot največji porabnik energije kasneje razvijejo tako močno, da posameznik le stežka najde pravi način, da se jih osvobodi. Iz tega prihajajo tudi naveličanost, neskladnost in pomanjkanje izzivov, ki so nujno potrebni za vzdrževanje lepe, dopolnjujoče se intimne in čustvene ter energetske skupnosti. 

O energijah je povedanega mnogo, a znano bore malo, zato bodo v prihodnosti igrale veliko vlogo za posameznika in človeštvo: kako se soočati in znajti z njimi, si pomagati in jih uporabljati, bo glavni izziv prihodnosti. 


Danijel Šmid Danny

Danijel Šmid Danny

Vedeževalec in medij

Danny je v širši javnosti najbolj poznan kot vedeževalec, sicer se pa že preko trideset let ukvarja tudi z mejnimi vedami, parapsihologijo, energijami, frekvencami in alternativnimi znanji. Z bogatim znanjem in izkušnjami je ustvaril tudi dva avtorska projekta: Kartoskop in karte Intermistika.

Ustvaril je 2280 televizijskih oddaj v živo, nešteto radijskih in časopisnih ter spletnih rubrik z odgovori občinstvu. Kot parapsiholog in vizionar svetuje posameznikom, vodi izobraževalne programe s področja čutnih zaznav in splošne simbolike ter javnega nastopanja, in izvaja energetsko motivacijske treninge v smislu zaznave in delovanja različnih energij ter frekvenc za posameznike.

Kot medij in strokovnjak za mejne vede gostuje in deluje tudi v večjih evropskih mestih in v Švici. Osebni stik z njim lahko vzpostavite na telefonski številki: 040 309 304