Dobra karma
Počutje

Glavobol je le eden od znakov, da se vam odpira tretje oko

Avtor: sn

Pinealna žleza, ki ji po navadi poenostavljeno pravimo tretje oko, je odgovorna za več stvari, kot smo jih kdaj zmogli razumeti. Ali kot jih bomo kdaj zmogli …

tretje oko
Foto: ps

Gre za drobno območje v možganih, ki ima obliko borovega storžka, ki bi lahko predstavljalo ključ, ki odpira vrata v povsem nov svet, ko gre za razumevanje.
Posebno možgansko območje je sicer odgovorno za proizvodnjo selatoninskega derivata melatonin, ki določa čas spanja, ki ga običajno pridobimo v kombinaciji s hojo.
Poleg tega lahko vpliva na naše delovanje iz ene sezone v drugo. Ta žleza je dejansko v središču naših možganov, med obema ločenima poloblama.
Ko se odprejo vrata med duhovnim in fizičnim človeškim svetom, se žleza aktivira, mi pa doživimo evforične občutke, skupaj z občutkom enotnosti. Poleg tega to daje občutek, da vemo vse, kar moramo vedeti, ko preprosto pogledamo v dušo.
Za nekatere druge stvari, ki jih lahko dosežemo z aktiviranjem tretjega očesa, tako kot na primer astralno zaščito in gledanje na daljavo, so številni ljudje rekli, da gre za potovanje v neke povsem druge dimenzije.
Tretje oko je torej logično označeno kot naša povezava z vesoljem.
In vsi lahko začnemo znova odpirati svoj um ali se učiti povsem novega načina pozitivnega življenja, če se samo osredotočimo na svojo resnično intuicijo, namesto da se osredotočimo na mnenje, ki nam je bilo naklonjeno.
Morda pa se je vaše tretje oko že začelo aktivirati in se povezava telesa, uma ter duha vzpostavlja. Predstavljamo vam preproste znake, ki pričajo o prebujanju …
1. Pritisk v položaju med obrvmi
Ko se bo vaše tretje oko prebudilo, boste občutili vztrajno utripanje med obrvmi, podobno, kot bi vas tam nekdo rahlo tapkal.
To je mesto, kjer naj bi se vse začelo. Včasih je to lahko znak, da stvari še niso pripravljene in se moramo v mislih vrniti v svoje duhovno kraljestvo.
2. Intuitivne sposobnosti
Eden najpogostejših načinov, kako ugotoviti, ali se je vaše tretje oko prebudilo ali ne, je krepitev intuitivnih sposobnosti, ki vas bodo aktivno začele voditi skozi življenje.
In ta intuicija naj ne bi bila podobna drugim časom, ko bi morali nekam iti in se o nečem prepričati. Vedenje preprosto postane del vsakdanjega življenja.
3. Občutljivost na svetlobo
Ko se prebudi vaše tretje oko, postanete izjemno občutljivi na svetlobo. To pomeni, da v svetlobi vidite tudi barve, ki jih drugi ne zaznavajo. Morda v svetlobi opazite tudi kakšne oblike ali figure, kar je povsem naravnem proces.
4. Spreminjanje perspektiv
Ko se prebudi tretje oko, se spremeni celoten pogled na življenje. Ne prepoznate življenja, ki ste ga živeli prej. Imate svojo intuicijo, ki vas vodi – imate bolj velikodušen pogled na vse stvari okoli sebe.
Tudi z drugimi ljudmi začnete ravnati drugače, ker ne ustvarjate več vrednostnih sodb.
5. Glavoboli
Energetska preobremenitev prihaja v obliki glavobola. Pojdite ven in delajte stvari, ki so vam všeč – sprehajate se, tecite, kolesarite, opazujte cvetlice, drevesa …
Vse, kar vas pomiri, je med prebujanjem tretjega očesa in tudi pozneje, ko je že odprto za neomejene modrosti vesolja, zelo dobrodošlo.

In vedite: odpiranje tretjega očesa in povezava z neomejeno modrostjo vesolja ni dobra le za nas, temveč za vse človeštvo in univerzum, zato ga sprejmimo kot blagoslov in s emu prepustimo.