Dobra karma
Počutje

Se hitro nalezete vpliva? Za to je kriv vaš rojstni datum!

Tina Hočevar Avtor: Tina Hočevar, numerologinja

Vsi poznamo izrek: povej mi, s kom se družiš, in povedal ti bom, kakšen si. V njemu je več resnice, kot si mislimo.

ženska
Foto: profimedia

Ste se že kdaj znašli v družbi veselih in pozitivnih ljudi in naenkrat se je vaše počutje izboljšalo? Morda ste še malo pred tem bili brezvoljni, pa vas je potem tista prijateljica ‘zvlekla’ v družbo in dan je takoj postal drugačen.
Ali pa se zbudili dobre volje, vse je teklo kot namazano, dokler niste začeli pogovora z osebo, ki je bila zelo negativna, ali dokler niste prišli v službo, kjer je morda težko okolje. In je vaša dobra volja v trenutku izginila.
Neizbežnost vplivov
Vsi imamo takšne izkušnje. Ne glede na to, koliko želimo verjeti, da drugi nimajo vpliva na nas, ga imajo. Ljudje, s katerimi se družimo, imajo vpliv tudi na to, kako gledamo na življenje, vplivajo na naša prepričanja in na naše odzivanje.
Predstavljajte si, da ste v družbi, kjer se stalno pritožujejo. Sčasoma bo to prešlo v navado tudi vam, ker ne samo da ponavljamo vzorce, ampak se ‘nalezemo’ tudi energije iz okolice. Če se ljudje okoli vas prehranjujejo zdravo, boste tudi vi počasi začeli vpeljevati malo bolj zdrave prehrambene navade.
Če so okoli vas ljudje, ki so pozitivni, ki vedno najdejo rešitve, boste počasi začeli tudi vi vpeljevati te vzorce obnašanja v svoje življenje, ne glede na to, kako negativni ste morda bili prej. Ali pa se boste nehali družiti s takšno osebo. Če nekdo, ki vam je zelo blizu, meditira in nenehno govori o tem, kako fantastična je meditacija, jo boste slej ali prej poizkusili tudi vi.
Pomen števil
Nekateri so bolj občutljivi na te vplive okolice, drugi pa manj. To je odvisno tudi od vašega datuma rojstva in imena ter energij v vas. Tisti, ki imate v svojem datumu veliko sedmic ali trojk in če je število vašega življenjskega poslanstva 7 ali 3, ste bolj občutljivi na energije iz okolice. Če ste v družbi, kjer so negativne vibracije, kjer so ljudje žalostni ali kjer se prepirajo, se boste hitro začeli počutiti težke.
Če imate pa v rojstnem datumu veliko enic ali osmic, ali če je število vašega življenjskega poslanstva 1 ali 8, okolica na vas vpliva manj. Negativnih vibracij ne boste hitro začutili, saj imate okoli sebe nekakšen ščit in si ne dovolite, da bi okolica preveč vplivala na vas.
Istočasno pa to tudi pomeni, da boste sedmice in trojke hitro zaznali pozitivne vibracije. Če boste z ljudmi, ki so veseli in optimistični, se boste tega tudi hitro ‘nalezli’. Enice in osmice pa boste za to potrebovali malo več časa.
Če ne veste, katero je število vašega življenjskega poslanstva, preverite TUKAJ. Zapomnite pa si,  da je ne glede na vaš rojstni datum, pomembno slednje: če želite lepše in boljše življenje, se obdajte z ljudmi, s katerimi se dobro počutite. Zavestno izberite, s kom preživljate svoj čas, saj na vas vpliva veliko bolj, kot si mislite.
Včasih mogoče izgleda, da nimate izbire (če ste na primer v negativnem delovnem okolju), a to ni res. Vedno imate izbiro. Če nekdo opravlja, ne rabite opravljati še vi. Če se nekdo pritožuje, ne pritožujte tudi vi. S tem se zaščitite pred negativno energijo in ohranite več notranjega miru.


Tina Hočevar

Tina Hočevar

numerologinja

Zadnjih 20 let se ukvarja z raziskovanjem in delom na področjih numerologije, osebnostnega razvoja, proučevanja osebnosti, energetskega zdravljenja, upravljanja s stresom in meditacije. Skozi numerološke analize osebnosti in coaching pomaga posameznikom in podjetjem odkriti in razviti svoje potenciale, prepoznati in preseči izzive, ter skozi to pripomoči k notranjemu miru, boljšim odnosom, občutku izpopolnjenosti in uspehu.

V letih svojega delovanja je živela in delala v različnih državah - Novi Zelandiji, ZDA, na Kitajskem in Avstraliji. Zadnja leta je delovno razpeta med Slovenijo in Singapurjem.

Skozi svoje delo je ugotovila in verjame, da smo vsi tukaj, kjer smo, iz različnih razlogov. z različnimi nameni in svojevrstnimi potenciali. Če vemo, kateri so ti potenciali in če ravnamo v smeri njihovega razvoja, je to velik korak k doseganju miru, sreče, uspeha in občutka izpolnjenosti.

Več njej in njenem delu si lahko preberete na: www.claritynumerology.com/storitve