Dobra karma
Počutje

Posebna masaža intimnega predela prebudi vse vaše čute

Monika Krt Avtor: Monika Krt, Tok Sen terapevt

Kdaj ste na zadnje občutili masažo samo s peresom? Kdaj ste bili čutni, čuječni in intimni s svojim telesom?

ženska
Foto: profimedia

Ne govorim o seksu, govorim o čutenju svojega telesa. Kakšen dotik vam je všeč? Grob, nežen, hiter, počasen? Znate vse to prenesti svojemu partnerju?Ali vaš partner ve, kako se vas dotikati?

Mogoče ste doživeli zlorabo in niste več sposobni čutiti svojega telesa? Se počutite umazano, izrabljeno, prosto če zahtevate, da se partner dotika vašega telesa kako si to vi želite?

PREBUJANJE

Masaža intimnega predela prebudi vaše čute, razvija čuječnost, okrepi živčni sistem, dviguje libido, sprošča napetosti, pozitivno vpliva na samopodobo, zdravi travme zaradi zlorab, celi čustvene rane, uči vas postaviti meje in odkrivati, kaj si vaše telo želi, izražati sebe ...

Karsai Nei Tsang je masaža intimnih predelov, pri kateri praktik z uporabo nežnega dotika z globokim, direktnim pritiskom in majhnimi krožnimi masažnimi gibi raztaplja sedimentacijo v krvožilnem sistemu, sprošča toksine v organih in pomaga pri odpuščanju morebitnih čustvenih blokad v tem območju. Karsai Nei Tsang se osredotoča na blokade intimnega predela, zlasti na blokade, ki se nalagajo v ožilju.

POVEZAVE

Spolni organi igrajo pomembno vlogo pri našem telesnem, čustvenem in duhovnem zdravju. Ker je vsak del telesa povezan, napetosti na enem območju vplivajo na preostali del telesa. To velja tudi za spolovila. Kadar genitalije trpijo zaradi blokade, jing chi (seksualni chi) ne more krožiti po telesu. Telo je nato prikrajšano za to močno zdravilno energijo. Za zdravo delovanje svojih teles potrebujemo vzburljivo orgazmično energijo. Ko se pretok krvi blokira s kristalčki, usedlinami  ali maščobnimi oblogami, to močno vpliva na človekovo spolno vzburjenje.

Karsai Nei Tsang obravnava pogoste težave, povezane z našimi spolnimi organi, impotenco, pogosto in težko uriniranje, bolečo menstruacijo, boleče brazgotinsko tkivo po porodu, boleč odnos in nizek spolni libido. Prav tako je zelo učinkovit pri lajšanju bolečin v spodnjem delu hrbta, pri išijasu, v času nosečnosti - ko se pubična simfiza razteguje, izboljšanju poravnave telesa, krepitvi mišic medeničnega dna in povečanju splošne vitalnosti, pri post operativni rehabilitaciji in regeneraciji tkiva pri operaciji mod …

Različne taoistične vaje in prakse za povečanje spolne energije lahko šele po sproščanju blokad z Karsai Nei Tsang masažo dosežejo svoj polni potencial in začnejo zdraviti telo.


Monika Krt

Monika Krt

Tok Sen terapevt

Že 26 let kot pedikerka in kozmetičarka skrbi, da se v svoji koži počutite lepše, bolje ter mladostnejše. Je specialistka medicinske pedikure in nege diabetičnega stopala, ter Tok Sen in Chi Net Tsang masaže.

Od samega začetka svoje profesionalne poti dela v različnih medicinskih centrih. Praksa z nevrološkimi pacienti ter osebne izkušnje so jo je spodbudile, da se dodatno izobražuje na področju energijskih terapij, podzavesti in meditacij zato terapije Thetahealing in Acess Barsi vključuje v svoje delo.

Zadnja 4 leta jo je popolnoma prevzela skrb za mikrobiom in črevesje. Stari Kitajci za črevesje pravijo, da so naši drugi možgani. S tem namenom se je začela izobraževati v Chi Nei Tsang ter Tok Sen masažah. To prakso prenaša tudi na svoje kliente, katere uči primernejše prehrane, uporabe prehranskih dopolnil in samomasaže. Z ekipo strokovnjakov kot so prehranski svetovalci, maserji, fizioterapevti, trenerji osebne rasti soustvarja programom #Sestavise ki pomaga ohranjati elitno zdravje.

Več o Moniki in njenem delu lahko preberete na www.zavodpodmavrico.com.