Dobra karma
Počutje

Po kom se zgledujete in kaj to pove o vas?

Tina Hočevar Avtor: Tina Hočevar, numerologinja

Vsi lahko v svojem življenju najdemo nekoga, ki nam je za vzgled ali nas navdihuje, na kakršenkoli način.

ženska
Foto: dreamstime

Mogoče občudujemo njihov pogum, morda način, na katerega živijo svoje življenje, ali pa kakšen odnos imajo do svojih bližnjih ali kako so poslovno uspešni. Morda občudujete njihov mir in stabilnost.
Če opazujemo življenje okoli sebe, bomo vedno našli osebe, ki imajo lastnosti, ki nas inspirirajo.

Izberimo si svojo 
Želela bi, da si sedaj vzamete minuto časa in pomislite na to osebo. Lahko je to vaš sorodnik, prijatelj ali znanec, ali pa nekdo iz medijev ali oziroma javna oseba, ki je niste še nikoli srečali. Zapišite ime na list papirja. Sedaj pa pomislite na to, katere so 3 lastnosti, ki jih cenite pri tej osebi. Vzemite si čas in resnično začutite, kaj je tisto, kar občudujete pri tej osebi in kaj cenite. Če ne najdete treh lastnosti, zapišite vsaj eno.
Po vsej verjetnosti imate te lastnosti v sebi tudi vi. V vseh letih dela z ljudmi sem ugotovila, da se velikokrat ne zavedamo v popolnosti svojih kvalitet in pozitivnih lastnosti. A globoko v sebi vemo, kdo smo in kaj smo. In lažje nam je povedati, kaj cenimo pri nekom drugem, kot pa pogledati vase ali si priznati, da so te pozitivne lastnosti tudi v vas. Zaradi vzgoje in družbe smo velikokrat mnenja, da ni lepo govoriti o svojih pozitivnih lastnostih, saj bi lahko izpadli bahavo.
Poglejte sedaj še enkrat lastnosti, ki ste jih ravnokar zapisali in poskusite začutiti, da je del tega tudi v vas. Si lahko priznate?

Semena so posejana
Ko pridejo ljudje k meni na analize osebnosti in se z njimi pogovarjam, mi povedo, kako bi želeli spremeniti svoje življenje na boljše, kakšne kvalitete bi si želeli. In ko naredim analizo osebnosti, vidim, da so točno te lastnosti že v njih, a morda jih zaradi vzgoje ali družbe ali drugih razlogov še niso bili sposobni izraziti. A ravno zato, ker v sebi že imajo zametke (semena) teh lastnosti, jih to pritegne pri drugih. Občudujejo osebe z lastnostmi, katere nosi v sebi tudi oni. Zato bodite prepričani, da so lastnosti, ki ste jih prej zapisali, nekje v vas, tudi če jih ta trenutek še ne zaznavate. Včasih je potrebno več časa (odvisno seveda, kakšna je bila naša preteklost in koliko delamo na sebi), da se zavedamo, kdo v resnici smo.
In če so te lastnosti že v vas, potem ni tako zelo težko izraziti jih, saj so ta semena že v vas. Če boste vprašali svoje najbližje, boste morda celo ugotovili, da oni to že vidijo v vas ali vsaj zametke tega. In to je bistvo mojega dela, pomagati prepoznati lastnosti, ki so v vas in vam dati usmeritve, kako jih izraziti. Začnete lahko sami že danes!


Tina Hočevar

Tina Hočevar

numerologinja

Zadnjih 20 let se ukvarja z raziskovanjem in delom na področjih numerologije, osebnostnega razvoja, proučevanja osebnosti, energetskega zdravljenja, upravljanja s stresom in meditacije. Skozi numerološke analize osebnosti in coaching pomaga posameznikom in podjetjem odkriti in razviti svoje potenciale, prepoznati in preseči izzive, ter skozi to pripomoči k notranjemu miru, boljšim odnosom, občutku izpopolnjenosti in uspehu.

V letih svojega delovanja je živela in delala v različnih državah - Novi Zelandiji, ZDA, na Kitajskem in Avstraliji. Zadnja leta je delovno razpeta med Slovenijo in Singapurjem.

Skozi svoje delo je ugotovila in verjame, da smo vsi tukaj, kjer smo, iz različnih razlogov. z različnimi nameni in svojevrstnimi potenciali. Če vemo, kateri so ti potenciali in če ravnamo v smeri njihovega razvoja, je to velik korak k doseganju miru, sreče, uspeha in občutka izpolnjenosti.

Več njej in njenem delu si lahko preberete na: www.claritynumerology.com/storitve