Dobra karma
Počutje

Ta 4 astrološka znamenja so v spolnosti nenasitna

Avtor: sn

Tokrat vam predstavljamo štiri nebesne znake, ki brez živahnega seksa skozi življenje ne morejo.

poljub
Foto: Dreamstime

Dvojčki, ki slovijo po svoji dvoličnosti, imajo radi več možnosti pri vseh stvareh v življenju. O vsem radi kaj vedo, in če je treba, bodo prekinili razmerje, da bi svoje znanje o spolnosti še razširili. A nikoli ne bodo zadovoljni in bodo vedno iskali nove načine za zabavo.


Ko govorimo o strelcih, moramo najprej opozoriti na to, da njihov libido nikoli ni zadovoljen. Najbolj divji otrok horoskopa ima rad svobodo, vse mora enkrat preizkusiti in nikoli ne brzda svojih strasti ne glede na dostopnost.


Ribe živijo za male avanture in seks je ena od njih. Še več, nagnjene so k življenju v svetu fantazije in pogosto zaradi tega poljubijo preveč žabcev, preden najdejo svojega princa. Njihova promiskuiteta je bolj odsev nepopravljivega idealizma v ljubezni kot njihove želje po seksu.


Škorpijona spolnost seveda pooseblja. Lahko pa gre iz ene skrajnosti v drugo – ali bo imel preveč partnerjev ali pa bo povsem okupiran sam s seboj. Ne glede na to je spolnost velik del njegove osebnosti, ki ga hitro iztiri, zato je v stalnem iskanju novega spolnega izkustva.