Počutje

Blagor njej! Zakaj že? Saj na svetu ne obstojamo grdi in lepi ljudje ...

Danica Lončarič Avtor: Danica Lončarič, NLP Coach svetovalka

Pri nas in svetu vlada v današnjem času popolna manija in obsedenost za brezhibnim telesom in popolnim obrazom, a včasih pri nekaterih že s prepolnim obrazom.

ženska
Foto: profimedia

Ženske mrzlično preberemo in sledimo vsem modnim trendom, sledimo našim idolom, ki imajo čudovite postave in skorajda angelske obraze. In z globokim nezadovoljstvom v sebi, izdihnemo »blagor njej«.
Zdaj pa, drage moje dame, stik z realnostjo! Vse te prečudovite ženske so svoj cilj namenile temu, da bile lepe vam, nekatere so si na podlagi tega naredile celo svojo kariero, a zavedati se morate, da je njihov cilj bil ravno to -  in seveda ne v negativnem namenu, da v vas prebudijo nujo po spremembi.

Zato nikar ne prebujajte spečega ljubosumja in začnite od ozaveščanja pri vas samih. 

Si res dejansko želite bit podobne njim? V kolikor je vaš odgovor DA, potem vzemite vaše idole kot motivatorje in mentorje in spremenite način življenja, ki bo zahteval ogromno odrekanj in veliko žrtvovanj in dobro premislite, ker lahko se vam življenje popolnoma spremeni in na koncu ugotovite, da ste mogoče še bolj nesrečne, kot ste bile na začetku vaše nove poti.
V kolikor si ne želite biti podobne njim, jim prenehajte slediti. Ne potrebujte vsakodnevnega opomnika in pritiskanja na napačni gumb v svoji zaenkrat še nizki samopodobi.
Že v vrtcu otroke učijo, da prava lepota prihaja od znotraj!
In na svetu ne obstajajo grdi ljudje. So dobri in slabi, a to je tematike za kdaj drugič.

Srečna in zadovoljna ženska, ki se vsakodnevno izpopolnjuje, je najlepša ženska.
Drage moje dame, ko se pogledate v ogledalo, poglejte svoje lepe oči poglejte svoj lep nasmeh in si recite RADA SE IMAM. Bodite zadovoljne s sabo in začnite se ukvarjati s svojimi mislimi, ki vas bodo popeljale do občutka zadovoljstva. Vašega zadovoljstva. Bodite zdrave, imejte zdrav um v zdravem telesu in vse kar počnete, vedno počnite zaradi sebe in ne zaradi vpliva drugih oseb, predvsem ne zaradi moških.
Moški, ki si vas ne bo želel zaradi vas samih in ga bodo mogoče motili vašikilogrami, vaš celulit ali pa vaše gubice, ki ste si jih pridobile iz nasmehov, drage moje, takšnega moškega si tudi vi ne želite.
Zelo pomembno je, da se zjutraj zbudite nasmejane in srečne in si dovolite, da vas ta občutek popelje skozi ves dan. Dovolite si večkrat na dan same sebe opomniti in si recite iskreno LEPA SEM, ker tisti trenutek, ko boste same začele verjeti v to, bodo začeli verjeti tudi drugi.
Zapomnite si, tudi »najlepše« ženske, ki jim pripisujemo lepoto zgolj po zunanjem videzu, mislijo za sebe, da niso dovolj lepe. Poiščite pozitivne stvari ne sebi in jih negujte, obdajte se s pozitivno energijo, ki bo v vaše življenje privlačile podobne ljudi, kot ste ve same: lepe, srečne in pozitivne! 


Danica Lončarič

Danica Lončarič

NLP Coach svetovalka

Je mednarodno licencirana NLP Coach-svetovalka, ki predava in pomaga klientom na področju Slovenije in državah bivše Jugoslavije (Hrvaška, Srbija in BiH). Sama se je srečala z NLP (Nevro-lingvistično programiranjem) pri svojih 26. letih, ko se je borila z depresijo in nizko samopodobo. Tehnike NLP so ji pomagale popolnoma preoblikovati njeno mišljenje o sebi, počutje pa si izboljšala s konstantnim občutkom sreče.

Takrat se je začela tudi njena samostojna podjetniška pot, ki je vse do danes zelo uspešna.

Po smrti svojega moža, je začutila notranji klic in začela pomagati drugim, ki so v težavah, izzivih in strahovih. Pomaga na različnih področjih kot so: premagovanje strahov in dvomov, izboljšanje medsebojnih odnosov, zastavljanje in doseganje ciljev, pomoč pri izgubi, izboljšanje samopodobe in osebna rast, reševanje najstniških izzivov ter motivacije.

Svoje znanje redno izpopolnjuje v raziskavah ter konferencah. Dosega vse zastavljene cilje.

Več o Danici si lahko preberete na: www.danicaloncaric.com in fb:Danica Lončarič NLP coach, kjer jo lahko tudi kontaktirate.