Dobra karma
Magija

Vesolje ima svoj internet - tako se priklopimo nanj

Avtor: tp

Ljudje, ki jim je uspelo prodreti do Akaških zapisov, razkrivajo, da so za takšen uspeh potrebovali veliko let dela in meditacije. Pri tem najbolj pomagajo mirno vzdušje in okolje, strpen um in bogat notranji svet.

akaški zapisi 2
Foto: PS

Glede na to, da lahko k Akaškim zapisom pristopi vsak, to pomeni, da imajo možnost vpogleda v naše osebne zapise tudi druge osebe. Ta informacijski kozmični internet je vedno odprt in prost za vse, ki ga želijo raziskati.

PRISPEVAMO VSI

Akaški zapisi so običajno predstavljeni kot nekaj skrivnostnega, okultnega in celo nadnaravnega. Vsekakor je proučevanje Akaških zapisov največja nadnaravna in zdravilna izkušnja, kakršno človek lahko ima. Za vse to so potrebni globoka sproščenost, popolna osredotočenost, odprta um in srce ter želja po raziskovanju neznanega.

Vsak, ki je živel od nastanka sveta, živi zdaj ali bo v prihodnosti živel v tem kozmosu, prispeva informacije, ki so shranjene v Akaških zapisih. Naše misli, izkušnje in dela niso nikoli zasebni ali posredovani od nas samih, temveč so del globalnega uma, telesa in zavesti.

V preteklosti (in danes) so obstajali ljudje, ki so lahko pristopali k Akaškim zapisom, kot so Nostradamus, Rudolf Steiner, Emanuel Swedenborg in številni drugi. Prav vsako ljudsko bitje ima prirojeno sposobnost pristopanja k Akaškim zapisom, vendar pa kvaliteta in sposobnost pristopa, tako kot krepitev mišic, zahteva veliko vaje, treninga in predvsem veliko mero potrpljenja. To je le nekaj pogojev, ki jih moramo izpolniti v svojem potovanju skozi notranji svet.

Predstavljajte si televizijski zvok s sliko, ki deluje samo na določeni frekvenci. Ko prižgemo TV, lahko dobimo sliko in zvok na določenem kanalu. Vse, kar se je treba naučiti, je to, kako vstopiti v frekvenco theta ter se z njeno pomočjo potopiti v Akaške zapise.

akaški 1.jpeg
Nežno in počasi usmerite pozornost na sredino čela.
PS

TEHNIKA

Obstajajo najrazličnejše meditacijske tehnike, ki umirijo um toliko, da lahko vstopimo v Akaške zapise. In vendar je najboljša meditacija tista, ki je za nas najbolj naravna in prikladna. To je primer ena izmed meditacijskih tehnik za branje Akaških zapisov.

Zravnajte hrbet in sedite nekaj minut sproščeni, predstavljajte si snop svetlobe, kako pada z vrha glave do območja vašega hrbta. Noge lahko postavite na posteljo ali prislonite ob zid. Zelo pomembno je, da so vaše mišice sproščene. Najboljši čas za meditacijo je zgodaj zjutraj, ko je še vse mirno, brez aktivnosti in zvokov.

Ko sta telo in um popolnoma mirna in sproščena, nežno in počasi usmerite pozornost na sredino čela (v globino pet centimetrov). V ta prostor na čelu dihajte globoko in počasi približno eno minuto. Nadaljujte z globokim, počasnim dihanjem ter se z vsakim izdihom in vdihom čedalje bolj prepuščajte sedanjemu trenutku. Nostradamus je bil znan po tem, da je za vstop v Akaške zapise uporabljal črni kamen oniks ali črno ogledalo.

Iz praktičnih razlogov si lahko predstavljate, kako gledate v črno ogledalo, ki je znotraj vašega čela. Poskušajte ostati v tem črnem prostoru ves čas, ko od določene osebe jemljete njeno uro, datum in kraj rojstva. V svojem umu bodite osredotočeni na vprašanja, ki vam jih je oseba postavila. Prav tako ves čas mislite na to, kaj bi ta oseba morala najprej izvedeti glede njenega duhovnega razvoja in evolucije.

VSTOP

Presenečeni boste, ko boste v tem trenutku začeli prejemati najrazličnejša sporočila. Če ste resnično odprti, boste postali kanal za sprejemanje vseh prihajajočih informacij. Če se v trenutku osredotočanja na črno ogledalo pojavi mala obarvana svetloba, ji sledite. Vodila vas bo do vrat, skozi katera boste izkusili vizualne impresije Akaških zapisov. Vedite, ključ je v tem, da sčasoma povečujete sposobnost ostati popolnoma zavestni ter prisotni, ko vstopate v neposredne izkušnje.