Dobra karma
Magija

Vaš rojstni datum vpliva tudi na pritok denarja

Tina Hočevar Avtor: Tina Hočevar, numerologinja

Znano je, da datum rojstva določa vaše življenjsko poslanstvo in odnose.

denar
Foto: profimedia

Zanimivo pa je tudi, kako močno je vaš rojstni dan povezan z vašo službo: določa vam, kakšno delo je za vas najbolj izpopolnjujoče in celo, kako povečati pritok denarja v vaše življenje.

Kako izračunati svoje poslanstvo: 

Seštejte vsa števila svojega rojstnega datuma. Če ste na primer rojeni 26.07.1975, izračunate tako: 2+6+0+7+1+9+7+5 = 37. Če dobite dvomestno število, kot v našem primeru, seštejte še ti dve številki, dokler ne pridete do enomestnega števila: 37, 3+7 = 10. Nato pa še: 10, 1+0 = 1. Življenjsko poslanstvo osebe iz našega primera je torej poslanstvo povezano z vibracijo števila 1, torej VODJA.

Kakšne vrste delo je za vas primerno in kako povečati pritok denarja?
1: VODJA

Za vas je vsekakor primerno delo, kjer ste v poziciji vodje. Pomembno je, da imate možnost sprejemanja odločitev, pa naj bodo še tako majhne. Energijo vodje lahko začnete izražati prav v vsaki službi. Bolj kot boste na primer prevzeli odgovornost za stvari okoli sebe, ter bolj kot boste prebudili kreativni deli sebe, bolj se boste odprli za pritok denarja v vaše življenje.
2:DIPLOMAT

Sposobni ste vnesti mir v svojo okolico in ustvariti ravnovesje na delovnem mestu. Pa naj bo to mir med sodelavci, med šefom in zaposlenimi, ali pa kot direktorica v svoji firmi. Ste dobri v vlogi pogajalca in diplomata, saj lahko vidite obe strani nekega konflikta. Denar je povezan tudi s tem, koliko si dovolite zaprositi za pomoč, ko je to potrebno. 

3: GOVORNIK

Vaše delo je povezano z ljudmi, komunikacijo in izražanjem. Dobri ste v vlogi učitelja, igralke, pisatelja, svetovalke, karkoli je povezano s stikom z ljudmi. Sposobni ste namreč vzpostaviti globoko vez med sabo in osebo, ki je pred vami. Bolj kot je vaša komunikacija iskrena, srčna in empatična, bolj ste odprti za dotok denarja.
4: ZAŠČITNIK

Odlični ste v organizaciji in vzpostavljanju reda in pravil. Dobro se počutite v takšni službi, kjer imate mir in stabilnost. Pomembno vam je tudi, da vidite, kam vas služba vodi v prihodnosti (napredovanje, nove možnosti, ali pa samo stabilnost). Če želite povečati pritok denarja, ne prehitevajte. Stopajte korak za korakom proti vašim ciljem. A tudi ne ‘cincajte’ predolgo na enem mestu.
5: RAZISKOVALEC

V službi vam je pomembna raznolikost in dinamika. Radi se zabavate ob tem, kar delate. Vaša služba je lahko povezana z gibanjem ter tudi potovanji. Enolično delo je za vas zelo duhamorno, zato je pomembno, da razbijate monotonijo, ko se le da. Če vam kdaj primanjkuje denarja, se vprašajte, kako lahko vnesete več veselja in igrivosti v svoj delovni čas.
6: VIZIONAR

Ste natančni, imate dober občutek za to, kako izboljšati stvari okoli vas. V svoje delovno okolje vnesete občutek za lepoto. Imate visoka pričakovanja, zelo dobro pa znate tudi začutiti, kaj ljudje okoli vas potrebujejo. Zato ste lahko dobri prodajalci, saj znate stvari povedati na tak način, da jih ljudje razumejo in sprejmejo. Dotok denarja lahko zapre pretiran perfekcionizem, bodite pozorni, da vas ta ne ustavlja.

7: INTUITIVEC

Ddobri ste v delu, kjer lahko uporabljate svoj um in hkrati tudi intucijo. Imate kreativne sposobnosti. Ste dobri raziskovalci, stvari lahko pridete ‘do dna’. Vaša intucija vam pomaga tudi pri takšnem delu, kot je osebno svetovanje ali zdravljenje drugih. Bolj kot se obkrožate s pozitivnimi sporočili in ljudmi, ki vas navdihujejo, bolj se odpre dotok denarja v vaše življenje.


8: AVTORITETA

Leži vam delo, kjer imate na tak ali drugačen način možnost uporabljati svoj bister um za analiziranje, procesiranje in reševanje problemov. Uživate v iskanju novih rešitev, ste inovativni in ciljno usmerjeni. Včasih se lahko preveč trmasti in ne sprejmete morda koristnih mnenj drugih in to lahko zapre dotok denarja k vam.
9: PRAVIČNIK

Ker so vam pravičnost in resnica na prvem mestu, se počutite dobro v službah, kjer se zavzemate za pravice drugih. Lahko kot odvetnica, socialna delavka ali skozi delo v društvu za pomoč živalim. Sposobni ste navdihniti druge, da vam sledijo pri tem. Včasih si zadate in zahtevate preveč stvari naenkrat, kar lahko ovira dotok denarja k vam. Pomembna je potrpežljivost in vztrajnost.


Seveda ni zgolj od rojstnega datuma odvisno, v čem smo dobri in kako povečamo pritok denarja v naše življenje. Ogromno je dejavnikov (družba, vzgoja, prepričanja …) ki vplivajo na to. A pomembno je začeti pri eni stvari. Kaj lahko naredite danes, da boste bolj uživali v svojem delu?


Tina Hočevar

Tina Hočevar

numerologinja

Zadnjih 20 let se ukvarja z raziskovanjem in delom na področjih numerologije, osebnostnega razvoja, proučevanja osebnosti, energetskega zdravljenja, upravljanja s stresom in meditacije. Skozi numerološke analize osebnosti in coaching pomaga posameznikom in podjetjem odkriti in razviti svoje potenciale, prepoznati in preseči izzive, ter skozi to pripomoči k notranjemu miru, boljšim odnosom, občutku izpopolnjenosti in uspehu.

V letih svojega delovanja je živela in delala v različnih državah - Novi Zelandiji, ZDA, na Kitajskem in Avstraliji. Zadnja leta je delovno razpeta med Slovenijo in Singapurjem.

Skozi svoje delo je ugotovila in verjame, da smo vsi tukaj, kjer smo, iz različnih razlogov. z različnimi nameni in svojevrstnimi potenciali. Če vemo, kateri so ti potenciali in če ravnamo v smeri njihovega razvoja, je to velik korak k doseganju miru, sreče, uspeha in občutka izpolnjenosti.

Več njej in njenem delu si lahko preberete na: www.claritynumerology.com/storitve