Dobra karma
Magija

Test ob polni luni vam prinaša rešitve za mnoge tegobe

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Pogosto iščemo rešitev na napačnem mestu, tam, kjer smo jo morda našli v preteklosti. Nato se vrtimo v krogu, kar lahko energijsko označimo za karmično blokado, ki je ne zaznamo, saj smo tako globoko v njej.

polna luna
Foto: dreamstime

Kot narod zdaj pospešeno iščemo pot iz začaranega kroga, a pri tem pozabljamo, da mora vsak razrešiti svoj krog.
V soboto, 27. februarja 2021, ob 9.17 nastopi ščip – polna luna v Devici, katere energije nam omogočajo, da se bolj poglobimo vase kot sicer in lažje ter hitreje najdemo rešitev za težavo, ki nas pesti. Energije polne lune se dobro občutijo tudi dan pred in dan po tem, ko napoči, zato je čas idealen za rešitev testa, ki vam pokaže pravo pot v prihodnost.

tarča
tarča
dk

Izberite v krogu, ki je oblikovan kot tarča, barvo, ki vas posebej pritegne.
Simbol kroga z manjšim krogom je namreč obenem simbol Sonca in simbol Zemlje z njeno zaščitno energijo ter je najmočnejša zaščita za vse nas. Zaščita, ki je tako preprosta, da kar pozabimo nanjo ...
Zdaj torej izberite barvo in poglejte, kje je trenutna rešitev, ki vam lahko sproži spreminjanje v dobro za dlje časa.

RUMENA
Rešitev je preprosto v tem, da svojo osebnost, sami sebe čim bolj približate željam in se iskreno, a celovito v vsem predstavite. Prenehajte biti polovičarski in se v celoti predajte življenju. Sprejmite podporo Duše za praktično življenje in ne sanjarite o nekom, ki vas bo rešil. Rešitelj ste vi sami, kar pa ne pomeni, da boste osamljeni, ravno obratno. Verjetno ste po horoskopu vodno znamenje.

RDEČA
Pretiravate s čustvi in si dostikrat zakuhate težave tam, kjer ni potrebe. Zakaj mislite, da morajo vsi vedeti, kako se počutite? Sprostite se in opazujte, kolikokrat ni bilo treba, da se vključite, pa ste se vseeno, in kolikokrat vam je uspelo prisluhniti dogajanju in opazovati, kako so drugi to rešili sami. Torej se učite zaupanja, da drugi tudi zmorejo in da je čisto dobro, da do svojih spoznanj pridejo v primernem času. To vse vas bo vodilo v manjšo utrujenost, lažje videnje situacij in boljšo preciznost takrat, ko boste vedeli, da je čas za akcijo. Uspeh bo precej večji. Verjetno ste po horoskopu ognjeno znamenje.

TURKIZNA
Spoznavate višje talente, sprostitev in spoznanja vam dajejo upanje, a obenem si želite, da bi se o tem lahko s kom pogovorili. Ni še čas za to, saj morate najprej dokončati svojo pot spoznavanja in očiščenja. Več kot spoznavate, bolj se stari in utrujeni vzorci rušijo iz vas, kar vam daje vsake toliko občutek svobode in predanosti življenju. Verjetno ste po horoskopu zračno znamenje.

ČRNA
Ni vam pretirano hudo, a vsake toliko zadenete ob zid, ki vas prav preseneti. Niste še dojeli, kje je vaša svoboda, saj ste se predolgo vrteli okrog svoje cone udobja. V njej ste iskali rešitve, saj je bilo to dovolj udobno, a tudi bolj dramatično, saj se ni vse izšlo tako, kot ste načrtovali. Tiste najlepše stvari vas mogoče še čakajo zunaj cone udobja, lahko pa, da bodo prišle čisto nove, ko boste pripravljeni stopiti iz skrivališča. Verjetno ste po horoskopu zemeljsko znamenje.

BELA
Prehajate vse cone udobja, vsa svoja merila ste podrli in greste na novo, polno in iskreno. Vseeno vam je, kaj drugi govorijo o vas, saj veste, kako ste in kje ste, kam greste in kako se počutite. Vseeno vam je, kaj ste po horoskopu, saj ste se odločili, da boste sijali svojo svetlobo za vsako ceno. 


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si