Magija

Tarot napoved in nasvet: nikar na svet ne glejte več skozi rožnata očala

Kristina Strašek Avtor: Kristina Strašek, bralka kart

Svet, Čarovnik in Luna so karte, ki bodo zaznamovale čas od 6. do 12. maja.

lev
Foto: pixabay

Kariera
Tokrat je na olajšanje verjetno vseh za področje kariere padla karta Svet, ki jasno razkriva, da je pred nami čas uspehov in proslavljanja. Svet vam leži pod nogami in vse, kar potrebujete za poslovni uspeh, vam je že dano! Zato nikar ne iščite odgovorov zunaj sebe, ampak vase. Začnite uporabljati svoje sposobnosti in napredovali boste.
S tem tednom se zaključuje cikel preteklega in tako skupaj vstopamo v novega. Izkoristite energije tekočega dne, da se začnejo novi projekti, novi podvigi … stopite po tisti pravi poti, o kateri ste začeli sanjariti tekom karantene. Ne sprašujte se nenehno kako, zakaj … enostavno začnite korakati, začnite verjeti. Kdor išče probleme, jih bo VEDNO našel. Mar res želite to? Ne bi raje iskali priložnosti, stabilnost, srečo? Torej fokus obrnite na to. Saj poznate stare dobre zakonike manifestacije.
A čeprav je karta sama po sebi zelo pozitivna, vzporedno opozarja tudi, da četudi je sedaj čas za proslavo, se nam v kratkem obeta nov čas, ki bo zahteval veliko dela in zbranosti. Če ste sedaj začeli z novo službo, se pripravite, da boste kmalu morali konkretno prijeti za delo. Ste končno dobili dovoljenje za delo? Odlično, proslavite … a pripravite se na delo! S tem tednom se torej večina veseli ponovnega vstopa na delovno mesto, morda uspešnega zaključka izobraževanja, a prav tako se mora pripraviti na to, kar sledi. Pred nami so malce bolj naporni časi in šele sedaj se bo v resnici pokazalo, iz kakšnega testa smo narejeni. Imate sanje? Sedaj je čas, da jih realizirate.
Ključne besede:
• Možnosti
• Zmaga
• Uspeh
• Proslavljanje
• Popolnost
• Konec cikla

photo-manipulation-421405_1280.jpg
Imate sanje? Sedaj je čas, da jih realizirate.
pixabay

Ljubezen
Čarovnik simbolizira pozitivne spremembe, ki se nam obetajo in hkrati nakazuje na čas testiranja, odkrivanja novosti in zdravljenja. Če le pomislite, čarovniki, alkimisti itd. so v naših mislih osebe, ki s pomočjo zvarkov in naravnih elementov ustvarjajo boljše življenje. Pomagajo, a tekom tega veliko raziskujejo.
S tem tednom se nam tako v ljubezni obeta veliko dobrega, predvsem zdravilnega. Pri tem bodo eni imeli zunanjo pomoč, drugi pa bodo moč za celjenje našli v sebi. Odnosi se bodo ali izboljševali, dokončno zaključili ali ustvarili. Prihaja tisto, kar je za vas DOBRO, četudi morda tega v mislih ne želite. Predali ste prošnje, sedaj pa bo Univerzum vaše prošnje tudi uslišal, četudi morda ne na način, kot ste si zaželeli. Ste si zaželeli več ljubezni? Morda boljše odnose? Morda nova poznanstva? Vse prihaja, zatorej imejte oči na pecljih in dovolite, da ljubezen do vas tudi dostopa.
Po svoje boste s tem tednom morali enostavno zaupati v magijo življenja. Kar vam je namenjeno, bo prišlo. Nikar ne obupujte, nikar se ne ponižujte. Kot so politiki končno »porušili občinske blokade«, sedaj blokade srca porušite tudi vi. Zadihali boste.
Seveda, pred nami je ponovno tisto pravo življenje, ki smo ga živeli prej. Druženje na terasah kavarn, sprehodi, povezovanja, človeški dotik. Ne pozabite pri tem vseeno na priporočljive zdravstvene ukrepe.
Ključne besede:
• Premik
• Sprememba na bolje
• Čarovnija
• Testiranje
• Pozitivna energija
• Zdravljenje
• Odprava težav
• Pomoč
• usoda

woman-2375822_1920.jpg
Prihaja tisto, kar je za vas dobro, četudi morda tega v mislih ne želite.
pixabay

Nasvet tedna
Tokrat se kot zadnja karta odpira karta Luna, ki pa k vsemu napisanemu dodaja sledeče: nikar na svet ne glejte več skozi rožnata očala. Za napredovanje v življenju boste morali začeti zaupati svoji intuiciji, ki vam nenehno šepeta nasvete. Niso vsi vaši prijatelji, kar bo pa s tem tednom še kako jasno vidno. S tem, ko stopate na novo pot, k sebi kličete potrebne zunanje spremembe. Razkrita vam bo resnica, ki vas zna morda razžalostiti …. A zavedanje resnice je za vas ključno. Razkrije se lahko temna stran lune, ki s sabo prinese laži, prevare in zamere. Ne sanjarite, ampak konkretno začrtajte cilje ter seveda pot do njih. Otresite se nerealnih pričakovanj in bodite iskreni tudi sami s sabo. Morda vam je do cilja vidna le polovica poti (Luna vseeno ne osvetli vsega, mar ne?). A to naj vas ne zaustavi.


Kristina Strašek

Kristina Strašek

bralka kart

Sem energično bitje, ki s svojo energijo prebuja tudi druge. Nerada se konkretno definiram, sploh pa ne na področju duhovnosti, ki je tako širok pojem, da bi bilo skorajda nemogoče, prav tako pa se v moji glavi v resnici vse med sabo prepleta. Od nekdaj me močno fascinira vse, kar je duhovno, mistično in starodavno, svoje znanje pa še kako rada podelim tudi z drugimi. Priznam, po svoje mi laska označba »čarovnica«, s katero me ljudje precej radi povezujejo zaradi preroških kart, ki so vedno z mano ter so do sedaj z resnico postregle že neštetim. Nenazadnje je bila ravno moja prababica znana vaška vračica.

V življenju me je vedno gnala želja da pomagam drugim, za kar pa sem uporabila več kanalov – vse od glasbe pa do umetnosti, novinarstva in nenazadnje konkretnega dela v duhovnosti. Ljudje me poznajo kot direktno osebo, ki bo naredila vse, da jih (vseeno ljubeče) premakne s točke stagnacije. Nikar ne pričakujte, da vam bom govorila, kako se bo vse uredilo samo od sebe. Pričakujte, da vam bom govorila resnico in vam pomagala razkriti vaše potenciale, s katerimi boste končno zaživeli življenje v polnosti.

Kar nas loči, je le eno – sprejela sem magičnost življenje. Dovolite, da jo razkrijem tudi vam.