Dobra karma
Magija

Osupljive prerokbe naslednika Babe Vange in Nostradamusa za bližnjo prihodnost

Avtor: Sonči Nered Čebašek

Po najslavnejših prerokih Nostradamusu in Babi Vangi očitno prihaja njun naslednik – ameriški jasnovidec Tana Hoy.

tana hoy
Foto: fb

Tana je bil zadnjih petnajst let malodane gost vseh televizijskih in radijskih oddaj, pojavlja se v časopisih in svoje darove nudi policiji pri raziskovanju zločinov.
Priljubljenost ni naključje, saj so njegove prerokbe v devetdesetih odstotkih pravilne.
Preden predstavimo njegove zadnje napovedi za november 2021 in bližnjo prihodnost, spoznajmo tega zanimivega možakarja.

KDO JE
Tana se je rodil z zelo redkim darom. Ne samo, da ima sposobnost »slišati« glasove duhovnih vodnikov, angelov varuhov, vnebovzetih mojstrov in ljubljenih na drugi strani, temveč jih lahko tudi vidi in se z njimi pogovarja!
Tudi njegovi najzgodnejši spomini so pogovori in igranje z nevidnimi prijatelji. Kasneje je spoznal, da so bili ti nevidni prijatelji angeli varuhi, duhovni vodniki, vile, vilini in pokojni sorodniki, s katerimi je seveda še vedno v stiku.
In kaj so mu njegovi prijatelji prišepnili o prihajajočih dneh in mesecih? Uf, mnogo zanimivega na različnih področjih.

HOLLYWOOD
Na dan bo prišla dolgo varovana skrivnost o življenju slavne zvezdnice. Razkrite bodo številne bizarne podrobnosti in nekaterim se bodo zdele neverjetne. Vendar se bo izkazalo, da je vse čista resnica.
Smrt slavne zvezdnice, ki je znana kot svetla luč, bo razžalostila vse, ki so jo osebno poznali in uživali v njenih dobrih energijah, ter številne oboževalce. Znana kot vedno svetla luč, kamorkoli gre, jo bo zelo pogrešala. Predvsem tisti, ki so jo osebno poznali.
Še en velik hollywoodski spolni škandal bo kmalu postal novica, in ta bo še odvratnejši od dejanj Harveyja Weinsteina.

FINANCE
Finančna kriza bo nepričakovano zajela tujo državo, zaradi česar bo poiskala finančno pomoč ZDA. Zaradi tega bodo v kongresu potekale številne burne razprave, a na koncu bodo ZDA posodile denar.
Pričakujte, da bodo vrednosti nekaterih valut v šestih mesecih zelo padle, kar bo povzročilo paniko na finančnih trgih po vsem svetu. Toda brez skrbi, saj se bo večini valut vrednost dokaj hitro vrnila.

POLITIKA
Zgodil se bo poskus atentata na diplomata tujega uradnika. V medijih se bo predstavil kot nekaj drugega, a bo sčasoma prišla na dan resnica, da je šlo za poskus atentata.
Smrt svetovnega voditelja bo njihovo državo pustila v nemirih in preobratih. Ameriške sile bi lahko pozvali k posredovanju.

ZNANOST
Odkrili bodo nove seve covida-19. Vendar ga bodo sčasoma začeli obravnavati kot običajen prehlad ali gripo.
Avtomobilska podjetja bodo v pol leta dosegla velik napredek pri samovoznih vozilih.
Zelo uspešen, dolgotrajnejši polet v vesolje, pri katerem bodo potniki vsakdanji ljudje, se bo zgodil prej, kot večina pričakuje. Ta uspešen let nas bo precej približal temu, da bi živeli na drugih planetih.
Mehanski in robotski organi bodo nov trend prihodnosti. Veliko bodo delali raziskave za izdelavo mehanskih in robotskih človeških src, pljuč in žil iz sintetičnih materialov.
Zelo velik dinozaver bo v središču poskusa kloniranja. Nekateri bodo ogorčeni trdili, da je nevarno poskušati vrniti v življenje tako mogočno mesojedo zver.

LJUBEZEN IN ODNOSI
Vstopili bomo v novo spolno revolucijo, ki spominja na 60. leta. Svobodna ljubezen brez drog in rokenrola bo postala moto. Šokantno je, da se bodo novi seksualni revoluciji pridružili številni stari starši, ki so bili najstniki v šestdesetih letih!

VREME
Tajfunov in orkanov bo več kot kdajkoli. Najbolj bodo prizadeti deli Azije.
Snežilo bo tam, kjer snega ni bilo nikoli. Zaradi pomanjkanja opreme za snežno vreme bodo ta območja povsem nepripravljena, in mesta bodo skoraj zastala.
Ob ekstremnih in nenavadnih vremenskih dogodkih bodo nekateri ljudje verjeli, da gre za znak, da se bliža konec sveta. A brez skrbi – ni še blizu.

ZANIMIVOST
Nov trend, ki bo postal moderen, bodo lasulje za moške. Postale bodo zelo priljubljene, saj bodo moški uživali, da lahko spremenijo pričesko, kadarkoli želijo.

vesolje
Foto: profimedia