Dobra karma
Magija

Magični rituali k vam prikličejo denar

Avtor: sn

Čudeža ne bo, a metode za priklic denarja bodo pozlatile vsak vaš trud in vam izdatno pomagale, da lahko uresničite načrte in dobite za svoje delo plačilo, kot se šika.

čarovnik denar
Foto: dreamstime

Nasveti, ki vam jih predstavljamo, so dokaj preprosti, a verjemite, da preizkušeni in učinkoviti.
Preberite torej navodila in naredite prvi korak – k bogastvu.

AKTIVIRAJTE OBMOČJE DENARJA
V vašem domu sta območji denarja jugovzhod in najbolj oddaljen levi vogal v hiši, aktivira pa se s tekočo vodo. V ta del stanovanja dajte torej majhen vodnjak, akvarij z zlatimi ribicami ali stekleno posodo z vodo in kristali ali kovanci.
V območju bogastva mora vedno vladati red. Nikar ne pustite, da se v njem nabira prah ali da bi bila voda kalna. Če imate v območju denarja akvarij z ribicami, dobro skrbite zanje, saj je njihovo počutje odraz vašega blagostanja.

ČAROBNE BESEDE
Čim pogosteje si ponavljajte: bogat(a) sem; moje finance so stabilne; vse, kar delam, prinaša dobiček; moje imetje se veča; lahko si privoščim, karkoli si želim.
Učinek besed za priklic denarja bo večji, če jih zapišemo na lističe in jih damo v območje bogastva. Kadarkoli ste v tem delu stanovanja, jih tudi na glas izgovarjajte. Da bi ta ritual uspel, si morate ob tem v živo predstavljati sebe v položaju, da se je vse izgovorjeno in napisano že uresničilo in da v svojem bogastvu uživate.

IZKORISTITE MOČ MESECA
Pri privabljanju denarja v svoj dom vam lahko zelo pomaga mesec. Če prve dni mlade lune izvedete naslednji obred, do naslednjega cikla ne bo težav z denarjem: ob polnoči dajte v glinen lonček vse kovance, ki jih najdete po žepih, v denarnici, po policah … Če že imate posodico, v kateri zbirate drobiž, vsebino vseeno pretresite v lonček, saj ima stara posoda svojo energijo, ki lahko moti ritual.
Potem prižgite tri zelene sveče, postavite lonček s kovanci prednje in se skoncentrirajte. Mešajte jih in privzdigujte s prsti, da žvenketajo. V živo si predstavljajte, da imate vedno pri sebi toliko denarja, kot je treba, da se počutite brezskrbne in varne.
Vedno v predstavo vnesite svojo konkretno situacijo – na primer: pričakujete neko nakazilo, a vas skrbi, ali se bo nakazilodajalec držal dogovorjenega roka. Ob soju sveč in z rokami v lončku kovancev si torej predstavljate, kako je z banke prišlo obvestilo, da je nakazilo izvršeno.
Po obredu lonček postavite na okensko polico, kjer naj ostane do polnega meseca.

ISKRENO LJUBITE DENAR
Če so vaše misli o denarju negativne, se vam bo izogibal. Ni redko, da si nekdo želi veliko denarja, po drugi strani pa bogataše in nasploh uspešne ljudi prezira. Če torej menite, da je denar umazan, nečasten in da so bogati ljudje v resnici nesrečni, denarja k vam ne bo. Magnet za denar lahko postanete le, če ga ljubite – tako v svojih žepih in denarnicah kot tudi v tujih.
Kako torej denarju pokažete ljubezen?
Ko gre drugim dobro, se veselite z njimi in zanje – s tem signalizirate višjim silam, da vam je obilje ljubo.
Če težko nadzorujte misli in besede za priliv denarja, poskušajte negativen odnos do denarja sprva brzdati vsaj v tem, kar govorite.
Ponavljanje pozitivnih afirmacij za denar vam bo pomagalo ubiti negativen vzorec, ki je denar odbijal od vas.

Ko krivca za lastno finančno stanje iščete v možu, šefu, državi, sorodnikih, bogataših …, stopicate na mestu in s tem, ko krivdo valite na druge, blokirate svoje kreativne moči – brez njih pa je seveda nemogoče doseči kakršenkoli uspeh. Z iskanjem krivca za finančne težave in tarnanjem torej ne boste naredili niti koraka proti denarju, s tem se od njega oddaljujete.

PRAKTIČNI NASVETI

Ko si želite kaj večjega, na primer hišo, si predstavljajte, da jo plačujete in denarnica še kar ostaja polna.

Ko razmišljate o svojem delu, imejte vedno pred očmi, da ste zanj izvrstno plačani.

Ponavljate si, da denar ljubite in da vam denar to ljubezen vrača.

In še:

Kaj pomeni, če denar nepričakovano najdete? Preverite TUKAJ!