Dobra karma
Magija

Popoln postopek aktiviranja želja za leto 2020

Avtor: an

Najprej seveda napišite jasen seznam stvari, ki si jih želite v 2020.

božične želje
Foto: profimedia

Naj bodo vaše želje spisane po prioritetni lestvici – najprej najpomembnejše, nazadnje tiste najmanjše. Vseeno je, koliko jih je, le ne pišite česa brez pomena samo zato, da je seznam dolg. To naj bodo vaše resnične želje.

Ne pišite, kaj si želite, da se zgodi drugim, temveč tisto, kar zadeva vas, lahko je na primer želja, da so vsi v vaši družini zdravi, medtem ko želja, da vaš sin pusti dekle, s katero se srečuje, pa vam ni všeč, ni primerna in boste z njo ustvarili energijsko zmedo, ki bo ustavila samo vas.
Seznam želja večkrat preberite, popravite in ga do predbožičnega večera dokončno uredite. Časa imate še dovolj, da bo seznam resnični odraz vaših pravih želja.

Aktivacija

Za aktivacijo napisanih želja boste seznam ga prebirali vsak dan dvakrat, pri čemer začnete 24. 12. od 22.00 dalje. Preberete ga na glas, nekje v miru. Prvič ga torej preberete 24. 12. od 22. ure dalje, nato ga preberete vsak dan vsaj enkrat, še boljše dvakrat (najbolje zjutraj – prva stvar, ki jo storite, ali zvečer, zadnja stvar, ki jo storite) do 2. 1. 2020.
Torej ga preberete še: 25., 26., 27., 28., 29., 30. in 31. 12. 2019 ter 1. 1. 2020, in zadnjič preberete 2. 1. 2020.

Na koncu zadnjega branja v mislih izrečete: »Predajam svoje želje v najvišjo energijsko mrežo za leto 2020, v svoje Najvišje dobro, in Najvišje dobro vseh vpletenih naj se izpolni. Hvala v polni veri.«

Seznam predate energijam na način, da ga vložite v Lunin vodnik (več o vodniku TUKAJ), ki ga bo energijsko podprl, ali ga shranite v Zahvalni dnevnik, če ga redno uporabljate.