Dobra karma
Magija

Umrli se vračajo v naše sanje, da nam prinesejo svoje sporočilo

Avtor: sn

O ljudeh, ki so nam blizu, vsi pogosto sanjamo. Ko so živi – in seveda tudi, ko so že odšli. Sporočila sanj o pokojnih pa so si med seboj zelo različna.

smrt
Foto: dreamstime

V sanjah gre za čustveni pogled na čas, ko je oseba umirala, in na vajin odnos.
A kot se v sanjah sporoča, ni moglo biti drugače. Vse ste storili in še tako velika ljubezen nas ne more obvarovati pred neizbežnostjo. Smrt je del življenja in ljubezni.
Sanje z nekim vidikom podzavesti pokažejo, kako je smrt posegla v vajino življenje kot dejstvo, ki vam je bilo vsiljeno brez privolitve in možnosti priziva.

OŽIVITEV
Če dejansko mrtva oseba v sanjah oživi in srečno živita skupaj naprej, prizor kaže na to, da čeprav oseba ni več fizično navzoča, sta njegovo bistvo in bistvo vajinega odnosa ostala del vašega življenja. Sanje so obudila zakopana čustva, prišla so kot kazalec globokega procesa zdravljenja, ki se zdaj lahko začne.

KOT V RESNICI
Kadar sanjate po resničnih izkušnjah smrti bližnjih, sanje pokažejo, kako vam je ob tragičnih dogodkih za trenutek zastal korak, za hip ste se ustavili, presunjeni od velikega naboja žalosti ... V takih trenutkih noga ne ve, v katero smer naj naredi naslednji korak, saj se običajne smeri ne zdijo več veliko vredne. Še bolj poglobljeno kot morda ob drugih priložnostih se vprašamo, kakšen smisel ima vse skupaj, in iskren odgovor od kogarkoli, ki o tem kaj ve, bi zelo pomagal ... pa ga nihče ne pozna. Sanje s prizorom preprosto izpovejo vaše prepričanje, da ni bolj žalostne stvari v življenju, kot če je človek sam – če sam živi in umre.

DAVNA SMRT
Včasih nam spomin nagaja, da mislimo, da smo že vse pozabili ... pa nam sanje prikličejo spomin nazaj tako podrobno, da lahko vidimo barve bolj živo, kot smo mislili, da smo jih opazili v resnici. Včasih tudi že pomislimo, da smo že pozabili na kakšnega človeka ali končno preboleli smrt nekoga, ki smo ga imeli radi, a nam sanje pokažejo, da je vse še zelo blizu, nič pozabljeno ali preveč oddaljeno, da ne bi mogli opaziti tudi najmanjših podrobnosti, kot bi imeli človeka še včeraj pred očmi. Včasih se vrnejo tudi čustva, ki smo jih sicer občutili le ob fizični bližini teh ljudi.
Če vas ti prizori z ljudmi, ki so že davno pokojni, šokirajo, ali če ljudi, ki ste jih imeli v resnici radi, v svojih sanjah odganjate, vam sanje dajejo navodilo, da postavite svoja čustva do umrle osebe in do sebe spet pod vprašaj. Iz svojega življenja morate odločno in nepreklicno pregnati bolečino, ki vas hromi.

SLIKA
Če se pokojna oseba kot slika na steni pojavi pred vami, sanje govorijo o bolečini, povezani s tem človekom, in vam bolečina preprečuje vstop v naslednje življenjsko poglavje. Njegovo smrt ste na zavestni ravni že nekoliko potisnili iz misli, da lahko normalno nadaljujete življenje. Podzavest vam zdaj potiska njegov obraz v ospredje, da bi uredili čustveni svet. Na videz so vaši vsakodnevni opravki že nemoteni in dogodki potekajo normalno, a čustveni razvoj je zastal, saj ga je ohromila bolečina. Sanje pravijo, da se odkrito soočite s svojo bolečino in se nehajte zatekati v navidezne svetove.

Če vidite mrtvega samega sebe, pa je to zelo dober znak -  sanje napovedujejo, da vam bodo v življenju ob strani stali dobrotniki.