Dobra karma
Magija

Ne šele 1. januarja, novo obdobje se je že začelo!

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Vladar leta 2021 je veličastni Saturn, njegova podpora pa je usmerjena v kariero, nove cilje, nove poklicne obveznosti, povečana bo vaša priljubljenost, stiki z javnostjo bodo okrepljeni, možna je tudi sprememba službe …

Saturn
Foto: PS

Še vedno so pomembni odnosi z materjo in družino oziroma spoštovanje sistema, tradicije in družinskih vrednot.
Prišlo bo do povezovanja zasebnega in poklicnega življenja.

VELIK NEBESNI PREMIK
A vladavina Saturna ne bo natopila šele 1. januarja prihodnje leto, njegov ključni premik se je že zgodil: 17. decembra 2020, ob 5.04 je Saturn namreč vstopil v znamenju vodnarja, kjer se bo zadrževal vse do 7. marca 2023.
Pa si poglejmo, kaj položaj Saturna in njegove kombinacije z drugimi planeti na nebu pomenijo za nas in naša življenja.
Lahko se zgodi, da zaradi svoje tradicionalnosti Saturn preprečuje splošni napredek, a ker bo v letu 2021 v znamenju vodnarja, to ne bo tako očitno. Povečana bo vloga Urana – genialnosti in revolucionarnih idej, ki se na hitro in nenadno realizirajo. Skupaj bosta postavljala nove meje, nove vrednote in predvsem občutek svobode in želje po novem načinu življenja. Uran prinaša energijo svobode in nenadnih sprememb ter neposredne in eksplozivne energije. To bo v vas spodbujalo željo po neodvisnosti, originalnosti in okrepljen bo stik z intuicijo.
Uran vas bo nepričakovano podprl pri spremembah življenja, lahko boste presenetili tudi sebe. Je podpornik neobičajnosti, ekscentričnosti in izstopanja tudi v pozitivnih vidikih. Predstavlja in prinaša nove ideje, ki dajejo rešitve za vsa področja, kjer se čutite zavezani, utesnjeni.
Tako vas bo leto 2021 pripravilo do tega, da boste pogledali vase in opustili vse prepovedi, ki vam jih je mama zavestno ali podzavestno predala in s tem ustavila vaše delovanje navzven in sodelovanje z optimalno Usodo.
Imeli boste možnosti, da razvijete lastno disciplino in dokončate stvari, ki ste jih prelagali.

uran
Uran je sovladar leta 2021 in prinašalec genialnih idej ter nenadnih sprememb.
Profimedia

RETROGRADNOST
Vsako obdobje retrogradne faze je čas poglabljanja vase in ustvarjanja notranjega reda.
To bo čas, da se posvetite svoji prenovi in prek rezultatov, ki jih boste doživljali navzven, preverjate, ali ste na pravi poti ali so še potrebne notranje spremembe.
Retrogradno fazo gibanja ima Saturn od 23. maja 2021 ob dvanajstih do 11. oktobra 2021 ob petih.
Retrogradna faza Urana traja še do 14. januarja 2021 ob enajstih in je ponovna od 20. avgusta 2021 ob štirih do 18. januarja 2022 ob osemnajstih.
Uran je v znamenju bika do 26. aprila 2026, kar pomeni, da je to obdobje namenjeno praktičnim in prizemljenim idejam za potrebne spremembe v človeštvu ter sočasno v vašem osebnem življenju.
V retrogradni fazi boste imeli vso podporo za notranja spoznanja, okrepitev genialne energije in spodbuditev talentov, ki spijo v vas, in čas je, da jih prebudite.

merkur
Merkur v letu 2021 podpira s svojim gibanjem različne vidike misli, način razmišljanja in komuniciranja.
Profimedia

VLOGA MERKURJA
Ker bo leto 2021 bolj umsko, mentalno, Merkur pri tem podpira s svojim gibanjem različne vidike misli, način razmišljanja in delovanja, komuniciranja.
Ko Merkur prehaja skozi znamenja, se namreč spreminja način komuniciranja in razmišljanja. Prehod Merkurja skozi zračna znamenja (vodnar, dvojčka, tehtnica) omogoča hitrejši razmislek, lažje razumevanje in boljšo komunikacijo.
Prehod skozi vodna znamenja (ribi, rak, škorpijon) omogoča razmislek o čustvenih vidikih življenja, komunikacija postane lahko čustveno obremenjena, prav tako razumevanje.
Prehod Merkurja skozi ognjena znamenja (oven, lev, strelec) aktivira nestrpnost, bolj ognjevito komunikacijo in razmislek gre v smeri izpolnitve osebnega ognja in strasti.
Prehod skozi zemeljska znamenja (bik, devica, kozorog) pa okrepi praktično razmišljanje, tehtno komunikacijo in lažjo realizacijo.
Merkur v retrogradni fazi okrepi možnosti globljih notranjih spoznanj in odpira dober potencial za spremembe. Tematika in usmerjenost njegovih energij pa je pogojena s tem, v katerem znamenju se retrogradna faza dogaja.
V letu 2021 vam bo Merkur omogočal predvsem dobre uvide na področjih elementov zraka:
- 30. januarja retrograden (R) do 21. februarja v vodnarju
Okrepi se sposobnost idej in rešitev za vašo osebno svobodo. Lažje boste zaznavali, kje se dogajajo pritiski na vaš individualni način razmišljanja, in čutili potrebo, da se postavite zase, da razmislite, kaj in kako boste v prihodnosti naredili svoje življenje manj soodvisno od drugih.
- 29. maja retrograden (R) do 22. junija v dvojčkih
Okrepi se sposobnost komunikacije in hitrega razmišljanja. Ugotovili boste, kdo vam kaže dva obraza, in se lažje odločili za resnico, ki bo najprej spremenila vaš notranji način dojemanja življenja, ko bo šel Merkur v direktno fazo, po 22. juniju pa boste ta spoznanja realizirali v okolici in navzven.
- 27. septembra retrograden (R) do 18. oktobra v tehtnici
Okrepila se bo vaša senzibilnost v odnosih, morda boste prek pretirane občutljivosti spoznali svoje negativne misli, ki vas vodijo v še globlji občutek žrtve. Vse to boste imeli priložnost globinsko sprostiti, samozdraviti in po 18. oktobru zaživeti bolj harmonično v odnosih, kjer se boste prej oziroma sproti izražali.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si