Magija

Napoved: do 14. maja zelo intenzivno, z večjimi in trajnejšimi spremembami

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Energijska napoved od 8. do14. maja obeta pestro dogajanje kot le redkokdaj..

Več kot 11.000 znanstvenikov sveta svari pred podnebnimi izrednimi razmerami.
Foto: Profimedia

Pred nami je intenziven teden, v katerem se bodo večje in trajnejše spremembe kar vrstile. Saturn prehaja v retrogradno fazo za celo poletje, Merkur prehaja iz znamenja bika v znamenje dvojčkov in tudi Mars spremeni znamenje in preide v znamenje rib. Precej spoznanj boste lahko prejeli ta teden ali vsaj začutili, v katero smer je smiselno, da se obrnete. Pluton in Sonce bosta v četrtek močno povezana, kar pomeni močne in intenzivne energije, ki bodo izzivale vaše počutje in na plano spravile karmične energije.

Petek, 8. 5.
Skozi dan boste okrepili samozavest ali pa jo pretirano kazalo v okolici. Ne boste mogli biti tiho nikjer, kjer bodo vaše vrednote izzivane. Skozi pogovore bodo lahko prišle določene ideje, ki jih boste želeli čim hitreje razrešiti. Ne zanemarjajte svojega počutja in če čutite povišan pritisk, šumenje v ušesih cel dan, pokličite svojega zdravnika oz. preverite svoje fizično počutje. Nihanje v energijah bo namreč veliko in lahko se zgodijo malo nepredvidljive stvari.

Sobota, 9. 5.
Lahko, da vas bodo prebudile moraste sanje ali močni notranji strahovi. Danes se izogibajte naključni komunikaciji ali opazkam, ki bi jih dajali na socialnih omrežjih, saj lahko doživite močan energijski napad, ki vam bo povzročil večje psihične in čustvene-astralne težave, kar se lahko pozna tudi na vašem pritisku ali vrtoglavici. Meditacija, sproščanje in umirjanje bo danes prineslo večje rezultate. Ne udeležujte se tudi domačih prepirov, če je to možno, saj se lahko zaradi nedolžnih besed zgodijo večje težave in razkol, ki je posledica že preteklosti.

Nedelja, 10. 5.
Pretirana komunikacija in ognjevitost v čustvih lahko naredi dopoldne še težave, ki pa se bodo popoldne sprostile in začele se bodo močne spremembe. Lahko, da bodo uradni sistemi močno sprostili določene prepreke in optimizem bo zajel večjo populacijo. Razrešile se bodo večinske problematične stvari, ki bodo za dlje časa uredile javne odnose in sistematično komuniciranje v pozitivni smeri. Optimizem bo povzročal številna hrepenenja in romantično iskanje rešitve nekaterih težav.

Ponedeljek, 11. 5.
Saturn se počasi ustavlja na svoji poti, saj se bo jutri obrnil v retrogradno fazo, v kateri bo kar do 28.9. Ker je Merkur tudi že čisto na zadnjih stopinjah bika, to daje današnjemu dnevu dobra izhodišča za prave uvide, sproščena spoznanja glede vašega uspeha in načina razmišljanja. Spoznali boste nekatere svoje napake, ki jih delate v mislih, kar vam bo omogočilo dobro napredovanje skozi celotno poletje.

Torek, 12. 5.
Odlično počutje se obeta. Saturn v retrogradni fazi bo odmaknil od vas vse tiste ljudi ali dogodke, ki so vas bremenili. Ker je Merkur prešel v znamenje dvojčkov, boste lažje razmišljali in še hitreje komunicirali. Imejte odprte oči in ostala čutila, da dobite pomembne informacije ali spoznanja o stvareh, ki vas zanimajo. Dan bo dober tudi čustveno, za srečanja, darila in veselje, saj se bosta srečala Luna in Jupiter.

Sreda, 13. 5.
Luna preide v znamenje vodnarja, a Mars zapusti vodnarjevo znamenje in preide v znamenje rib. Pokazalo se bo, kje je ujeta vaša življenjska energija in nekateri dogodki vam bodo osvetlili mnogo stvari iz preteklosti. Odlično se boste počutili, ko boste delovali po svojih vrednotah in smislu življenja. Ne dovolite si, da kdorkoli spelje vašo voljo in moč v napačne vode, ohranite notranji mir in delujte samo iz dobrega počutja.

Četrtek, 14. 5.
Intenziven dan se obeta, z močno povezavo Sonca in Plutona, kar bo dalo ljudem moč in pogum, da se izražajo tudi iz globin svojega čustvovanja. Karmične energije bodo na polno delovale skozi dan, zato opazujte svoje reakcije in notranje počutje. Pozorni bodite, da ne odreagirate prehitro, še posebej med 14 in 16 uro. Lahko se zgodijo nenavadne stvari, nenavadna srečanja ali usodni dogodki.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Več o njej si lahko preberete na www.andrejanovak.si.