Magija

»Magdalena, kdo si ti? Kaj si ti?«

Magdalena Jankovec Avtor: Magdalena Jankovec, Access bars terapevtka

»Kaj je tvoje poslanstvo na tem čudovitem planetu, ki je naša mati zemlja, Magdalena?« »Magdalena, kdo si ti?« »Magdalena, kaj si ti?«

magdalena
Foto: dk

Ta in podobna vprašanja me kot nekakšna magija vodijo že iz otroštva. Za tem pride še ključno vprašanje, zakaj se meni v življenju dogajajo dogodki in izkušnje, ki niso prijetni?

Pa saj z menoj ni nič narobe. Ljubezen in strast do življenja me prežemata, nasmejana sem, polna energije, pridna, pomagam vsakomur, kolikor je v moji moči, vedno raziskujem, kaj vse je še možno?

In zgodi se to, da ko je učenec pripravljen, pridejo učitelji, ki ti v danem trenutku dajo brco in prideš v zavedanje, da moraš nekaj spremeniti pri sebi, da greš naprej v življenje.

Tako že 42 let delam na sebi, se učim in raziskujem, kakšni potenciali so še v meni – danosti, na katere nikoli nisem pomislila, da obstajajo.

Učitelji so prišli

Vse to je začelo sestavljati in odstirati mozaik mojega bitja. Vse se je sestavljajo od energijskih seans, do angleskih in theta terapij, merhabe, kristalo terapije, recconection. Vse učiteljske tečaje sem naredila in še vedno je nekaj kljuvalo v meni in zaznavala sem, da je še nekaj hitrejšega in močnejšega, ki deluje v hipu. Tako, je minilo že 5 let, kar me je stik z Access Consciousness ali dostop do zavedanja pripeljal do danes. Ustanovitelj Gary Douglas in soustanovitelj Dr. Dain Heer vodita ta velik projekt, ki uči o zavedanju, kaj se nam dogaja v življenju in kako sam sebi pomagati. Prvič v življenju sem se srečala, da so me učitelji opolnomočali in mi dali orodja, da lahko delam na sebi in izbiram zase.

Vedno sem bila individualistka in grem s svojim zavedanjem naprej. Vem, da je moja pot samo moja in nobenemu ne dovolim, da mi prodaja meglo in ego in govori, da je njihova tehnika ali terapija edina na svetu, ki deluje. Ne dovolim, da je kdo odvisen od mene, zato predajam orodja, da se posameznik sam dvigne iz svojih krčev življenja. Sem facilitatorka Access barsov, da lahko naučim tehnike, teh čarobnih 32 točk na glavi, ki očistijo naše omejitve in ‘sranje’, ki ga tako veselo tiščimo pri sebi.  Spustimo toliko omejitev, koliko jih v danem trenutko zmoremo.

Kaj so Barsi?

Z Access Bars pobrišemo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti. Po tretmaju se začnemo bolj zavedati sebe, svojega telesa in vsega okoli nas. Bolj postanemo prisotni v svojem življenju, naša preteklost pa se v prihodnost ne projecira na enak način. Dejansko spremenimo verjetnost naših možnosti v prihodnosti.

Z rahlim pritiskom 32 točk na glavi se sprošča elektro magnetni naboj v naši glavi (omejitve, sodbe, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja). Z Access Barsi se znebiš omejitev, ki jih imaš glede denarja, odnosov, staranja, kreativnosti, upanja, idej, itd..

Si predstavljate, da bi v polnosti začeli izkoriščati svojo energijo in vse v življenju ustvarjali z lahkotnostjo – vaše odnose, službo, denar, telo,…? Predvsem, pa se začeli zavedati, da vse kar se dogaja okoli vas, ustvarjate čisto sami?

Vsi smo eno

Ugotovila sem, da vse kar delam - je moje poslanstvo. Dokler nisem prišla do tega, sem se zelo zatikala, zaključevala in iskala, kaj je moje poslanstvo.

Koliko energije porabimo za iskanje našega poslanstva? In kaj se zgodi: toliko iščemo, kaj je naše poslanstvo, da pozabimo, da imamo svoje poslanstvo vsak dan. Vsi ljudje tega sveta imamo vsak svoje poslanstvo in doprinos drug drugemu, ker prav ta različnost nas samih, nam da vedenje, da smo vsi povezani in vse kar imam jaz, imajo tudi drugi.


Magdalena Jankovec

Magdalena Jankovec

Access bars terapevtka

42 let že z veseljem dvigujem zavest ljudi in jih na svojevrsten način učim, kako izbrati ZASE, da živijo življenje bolj lahkotno, radostno in veličastno, in da poiščejo v sebi vse tisto, kar iščejo zunaj sebe.

Izmed mnogih znanj, ki sem si jih nabrala tekom življenja, zdaj svetujem in delim svoje znanje kot učiteljica in izvajalka Access Bars, Access Facelifta, Access telesnih procesov, izvajalka SOP seans in še kaj. Uporabljam različne tehnike, kot tudi orodja iz zbirke Access Consciousness – dostop do zavedanja. Imam neprecenljiv dar, uvid v biopolje človeka in tako lahko zaznam katera pot je prava za rešitev težave, blokade ali podobno.

Ljudje me poznajo, ker je moje delo polno topline. Rezultati so takojšnji. Imam mnenje, da če bi moral nekdo k meni znova prihajati, bi to torej pomenilo, da nisem dobra v tem kar počnem.

Moja mentorica je bila dr. Christine Page, ki me je spodbujala na moji poti po globljem znanju in napredku in za to sem ji zelo hvaležna. Izobraževala sem se tudi pri različnih tujih specialistih za področja človekove duševnosti.

Spremljate me lahko na: www.magdalena.si