Dobra karma
Magija

Bodo Nezemljani prišli v miru? Da, bodo! To so razlogi ...

Avtor: Tana Hoy

Morda se zdi, da smo ljudje edina oblika življenja, ki obstaja v tem vesolju, saj še vedno nismo odkrili življenjskih oblik na drugih planetih.

nezemljan
Foto: dreamstime

A nekega dne bo prišel čas, ko se bomo srečali z Nezemljani.
Nezemljani so življenjska oblika, ki izvira z drugih planetov znotraj našega osončja, v drugem zvezdnem sistemu ali drugi galaksiji.
Čeprav obstoja vesoljcev še nismo dokazali, je to le zaradi obsežnosti vesolja. Naš planet je drobec prahu v vesolju, saj je le eden izmed mnogih planetov, ki so v našem zvezdnem sistemu (lahko tudi naš zvezdni sistem).
Da bi razumeli obsežnost vesolja: v naši galaksiji Rimska cesta je na milijarde zvezdnih sistemov in vsaka galaksija ima svoj nabor planetov. Tudi galaksija Rimska cesta je le ena od milijard galaksij v vesolju. Zato je verjetnost, da tuje življenje obstaja nekje v prostranstvu vesolja, nesporna.

RAZLOGI ZA PRIHOD
Toda če bo Nezemljanom kdaj uspelo priti na Zemljo, ali bodo prišli v miru? Da, bodo ... Spoznajte razloge, zakaj.
-  Nezemljani so se razvili do stopnje, ko vojskovanje ne obstaja več.
Vojska je z nami že od nekdaj. Bila je priča rojstvu novih civilizacij in propadanju imperijev večji del človeške zgodovine. Kljub pozitivnim in negativnim učinkom, ki jih ima vojskovanje na nas, so negativni učinki še vedno večji od prednosti, zato je vojskovanje v splošnem slabo.
Nezemljani so prisotni že tisoče ali celo milijone let, preden so se na tem planetu pojavili prvi ljudje (upoštevajte, da je sodobni človek okoli Zemlje le približno 50.000 let).
Če so Nezemljani v vesolju prisotni že tako dolgo, so se najverjetneje razvili na povišano stopnjo zavesti in odstranili idejo o vojskovanju, saj vodi le v uničenje družbe.
-  Nezemljani nam bodo želeli pomagati izboljšati civilizacijo.
Pomagali nam bodo tako, da bodo z nami delili svojo napredno tehnologijo, saj jih vodi želja, da postanemo bolj podobni njim: razsvetljeni, tehnološko uspešni in bogati na nešteto načinov. Nezemljani vidijo, da imamo potencial postati nekaj več, in da bi iz nas izvabili najboljše, potrebujemo njihovo pomoč.
Nezemljani želijo izboljšati tudi našo znanost, da bi imeli bolj zdravo in daljše življenje. Želijo nas naučiti resnico o delovanju vesolja, nam razkriti izvor in deliti z nami, kar se skriva onkraj naše galaksije in vesolja. Nezemljani nam želijo dati modrost in znanje, da se osvobodimo napačnih prepričanj in idej, ki prispevajo k propadu človeške družbe.
-  Nezemljani potrebujejo zaveznika.
Res je, da noben človek ni otok. Nihče ne more uspeti sam, saj potrebuje pomoč drugih ljudi ali bitij, da naredi tisto, kar želi. Enako načelo velja za tujce. Nezemljani lahko pridejo k nam, ker iščejo roko pomoči, zaveznika ali prijatelja.
Ti Nezemljani so morda vrsta, ki je v primerjavi z nami v nekaterih pogledih manj razvita. Morda pridejo k nam, ker iščejo odgovore, na primer kako ustvariti električno energijo ali kako zakuriti fosilna goriva, da bi jih uporabili kot gorivo za svoja vozila. Morda potrebujejo našo pomoč, da lahko njihova vrsta preživi težave, ki jih imajo na svojem planetu, saj tehnologija, ki jo imamo, morda ni prisotna na njihovem.
-  Vojna z Zemljani bi le črpala njihove vire.
Vedno znova se je izkazalo, da je vojskovanje najučinkovitejši način črpanja lastnih virov. Če Nezemljani pridejo na Zemljo in napadejo naš planet z vojskovanjem, bi morali pripraviti veliko virov in zalog, da bi se podali v to.
Ko greste v vojno, morate imeti potrebna sredstva, kot so hrana za vojake, gorivo za vozila, zadostno število vojakov in denar za financiranje stroškov proizvodnje orožja, vozil in najema vojakov.
Še več pa, če gre za vojno, ki jo vodite na drugem planetu, kaj šele v drugi galaksiji. Zagotovo bi morali imeti veliko sredstev, da bi z vojno nadaljevali. Odhod v vojno ni logična in praktična rešitev, zato bodo vesoljci prišli na Zemljo v miru.
Mir bo prinesel harmonijo v vesolju in vsaka življenjska oblika v vesolju bo imela koristi od miru.
Mir je odgovor na blaginjo, saj je tisti, ki ohranja vse v harmoniji in redu. Z mirom lahko dosežete veličino, saj boste imeli potreben čas in prostor, kjer boste lahko delali stvari in jih izboljševali.

Ko bodo vesoljci postali znani človeštvu na Zemlji, se bodo naše ideje, prepričanja in znanost obnovili.
Miren prihod Nezemljanov bi bil zagotovo trenutek, ki bo odmeval skozi pesek časa, saj bo to zgodovinski trenutek, ko bomo končno dobili odgovor na vprašanje, ali smo sami v vesolju.