Dobra karma
Magija

Mikročipi, kode in pečati so nas zasužnjili - poslušajmo raje svoje srce

Avtor: an

Kadarkoli beremo članke ali poslušamo o zdravljenju srca in duše z vidika sistemov, ki preprečujejo, da ne živimo na polno, naletimo na termine, ki jih morda ne razumemo najbolje.

zadovoljstvo
Foto: Dreamstime

Ob vprašanjih, kako na nas vplivajo vzgojni sistemi, sistem v službi, v šoli, oziroma kako nas ti sistemi izzivajo na točkah, kjer smo ranljivi, da se potem odzivamo v skladu z njihovimi pričakovanji, se vedno pojavljajo besede mikročipi, kode in pečat.
Naše energije so namreč v mikročipe, kode in pečate dobesedno ujete, ker so vsi trije elementi orodja sistemov, ki nas zapečatijo.

Že to, ali se rodimo kot moški ali ženska, nas zapečati, saj vpliva na to, kako nas vzgajajo. In namesto da bi bili to, kar smo, se ravnamo po sistemih, ki nam ubijajo sproščenost. Določajo nam, ali lahko jočemo ali ne smemo, ali moramo biti agresivni ali ne …

Pa si oglejmo podrobneje tri najpomembnejše zanke, ki ohranjajo določene probleme, da jih ne moremo opustiti iz naših sistemov. Nobena od njih ni aktivni model, so strukture v naših energijah, ki imajo vsaka svojo funkcijo, svoj namen in način, da nam naše lastne energije ujamejo.
MIKROČIPI
Mikročipi so, povedano z drugimi besedami, čip v naših lastnih energijah, ki je vzpostavljen zato, da nas določene druge energije lahko spoznajo.
Primer: če določeni ljudje z vami manipulirajo, to vsi počnejo na isto noto. Vi ste namreč rahločutni do ljudi istega tipa, denimo smilijo se vam ljudje določenega značaja … in vaš mikročip jih neprestano privablja, oddaja frekvenco, da pridejo do vas in vas lahko »izpijejo«. Mikročip torej prikliče »parazite« in zajedavske odnose.
Ko nam uspe svoje mikročipe počistiti, parazitski odnosi odpadejo, ker mi nimamo več signalizatorjev oziroma ne oddajamo več frekvence ljudem, ki bi nas prišli izčrpavat, in postanemo suvereni.
KODE
Kode so v bistvu energijska prokoda, ki določa, kdo ima dostop do nas, kar je zelo povezano s preteklimi življenji.
Primer: če imate ob partnerju ali ob določenih prijateljih občutek, da znajo pritisniti na pravi gumb, da vas »spravijo na obrate« oziroma vas lahko prizadenejo, ste se verjetno z njimi srečevali že v preteklih življenjih in imajo prave kode za vas. Vedo, kako vas razburiti in kako vas zares razočarati. Drugi ljudje nimajo teh kod in vam tako ne pridejo do živega.
Karmične povezave in karmični odnosi so tisti, ki pridejo s kodami. Z vpletenimi si pravzaprav izmenjamo ključke, ki nam omogočajo znanje, kako izmučiti drug drugega … ali pa se zares prebuditi.
PEČATI
Pečate bi najpravilneje opisali kot strukturo, ki jo sistem zapečati. Navsezadnje pečat zato tudi nosi tako ime.
Primer, kako pečat zaznamuje vse življenje: če ste denimo živeli na vasi, vam je vaški sistem nekako zapečatil določeno energijo, in ko nekoč živite v mestu, imate občutek odtujenosti od novega okolja. Vaška skupnost vam je vtisnila pečat. Ali pa če ste živeli v zelo krščanski družini, v kateri ste redno hodili v cerkev, je krščanstvo v vas pustilo pečat, ki vam vzbuja občutek krivde, če vsaj v nedeljo ne greste k maši … ali občutek krivde, če karkoli slabega mislite. V glavnem je prav občutek krivde tisti, ki ga imate, če vas je zapečatilo krščanstvo.

Pečat lahko ustvarijo tudi močne odločitve iz preteklih življenj, ki so bile izrečene ob močnih energijah in iskreno.  Pri samskih ljudeh tako v energijah pogosto srečamo pečat, da ne bo nikoli več zaupal(a)  nasprotnemu spolu ali pri revnih pečat, da ne bodo nikoli več zamenjali denarja za dušo in zaradi tega se potem otepajo denarja v svoji podzavesti.

srce
Bodite to, kar ste v najglobljih sferah srca in svoje duše, in sistemi bodo do vas nemočni.
pixabay

VAJA
Da bi lahkotno živeli, je nujno, da vzpostavimo vsaj polovično zavedanje – kajti kolikor smo v svojih energijah, toliko moči imamo pri odločanju. Če smo v svojih energijah manj kot 50-odstotno, to pomeni, da o svojem življenju ne odločamo sami, temveč nam življenjsko pot usmerjajo ali pretekla življenja ali mikročipi. Torej drugi ljudje ali sistemi.
Preizkus: zaprite oči in si postavite vprašanje, koliko (v odstotkih) ste v svojem zavedanju. Prvi odgovor (od 1 do 100), ki vam pride na misel, je pravi. Se pravi, toliko imate zdaj svoje energije, ki vam je na voljo. Če je ta delež več kot 50 odstotkov, je to odlično; ste že v moči odločanja. Takrat zakon privlačnosti za vas pride v poštev. Če ste prisotni v manj kot 50 odstotkih, mečete svojo energijo stran. Lahko sicer rečete, »danes je lep dan, v mojem življenju je vse dobro«, a energija drugih sistemov to zlorabi po svoje.
RAZLAGA
Ko govorimo o energiji, ki je na voljo, pomeni, da ni ujeta v sistemih in lahko vi z njo nekaj počnete. Takrat začne svobodna volja funkcionirati. Do takrat pa smo kot čebula, ki jo je treba olupiti – in žal imamo veliko ovojev.
Mikročipi, kode in pečati so torej energijske strukture v nas, ki nas ločujejo od nas samih in nas povezujejo s sistemi. Zato se denimo odzivamo na reklame, na ustrahovanje, zato v Sloveniji gori »fovšija« … Zaradi sistemov, ki to podpirajo.
Kar zadeva energije sistemov zla, nanje glejte razumsko: spreglejte, da so ti ljudje manj srečni kot vi, ne pridejo do svojega srca, ne vidijo smisla v življenju in jih potem zlo – sistem teme – uporabi za svoje nosilce.
Vsakdo je v vsakem trenutku nosilec nečesa: ali smo nosilec svetlobe ali teme. Mikročipi, kode in pečati nas nagovarjajo za črnino. Bitka v energijah, med sistemi teme in svetlobe, je večna. In da se predamo svetlobi, to zahteva delo, ni nekaj samo po sebi umevnega. A gre za nekaj najboljšega, kar smo kdajkoli naredili.

Odločajte se za svetlobo, odločajte se za iskreno resnico, resnico srca, se pravi sebe.