Magija

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno delate to!

Avtor: Doblanovič Dušan Jimmy, osebno srečanje: 040 309 304

12. 11. je ob 14.34 nastopila polna luna z vsemi svojimi močnimi energijami, ki so začele delovati že dva dni pred tem in bodo še do četrtka, 15. novembra.

polna luna
Foto: dreamstime

Polna luna je poseben dan v mesecu, ko doživimo vrhunec energije. Vibracije na ta dan postajajo močnejše, tudi na fizični ravni. Celo tekočine v našem telesu skali nemir.

Nekateri ljudje to spremembo dobro prenašajo, nekateri pa ne. Zaradi tega nekateri morda čutijo veliko več moči in navdušenja na dan polne lune. Spet drugi lahko čutijo več duhovnih vibracij, nekateri so zelo razdraženi in živčni, drugi pa imajo lahko težave s spanjem.
Ob polni luni se vse krepi. Zaradi tega se, odvisno od naše narave in lastnosti, v nas krepijo določene lastnosti. Če smo v sozvočju s svojim bistvom, nam bo polna luna prinesla veliko pozitivnih vibracij. Vesolje vedno odseva tisto, kar nosimo v sebi.
Če smo po naravi nemirni, bomo občutili več nemira in kaosa. V tem času torej ni naključij, saj je tudi znanstveno dokazano, da se na dan polne lune zgodi več nenadnih in impulzivnih zločinov. Opozorilo »pazi, kaj misliš v tem dnevu, to bi se lahko uresničilo, manifestiralo« tako ni odveč. Ta čas pa nam lahko prinese zelo pozitivne rezultate, če uporabimo afirmacije, molitve, meditacijo in proces zdravljenja. Najbolj je torej odvisno prav od nas, ali bomo energijo vesolja uporabili na konstruktiven ali destruktiven način.
Ker polna luna s seboj prinaša ogromno energije, je priporočljivo biti v čim bolj sproščenem stanju, saj v nasprotnem primeru ne bo prinesla pozitivnega učinka. Vse, kar se zgodi v našem telesu, umu in duhu, se bo med polno luno stopnjevalo. Če se malo razjezite, boste še bolj jezni. Če ste srečni, boste srečni še bolj. Ta energija je izjemno močna in jo je zato treba pravilno kanalizirati.

polna luna
polna luna
profimedia

Prava dejanja
Naslednji nasveti vam lahko pomagajo, da dobro izkoristite njeno energijo.
1. Nadzorujte svoja čustva
Ne spravljajte se v prepire, razprave ... Ne jezite se. Polna luna je čas, ko je treba ohraniti mirnost, se prepustiti, sprostiti. To je čas, ko moramo globoko dihati in drugim odpustiti. Če se z nekom ne morete pogovoriti, se potrudite, da se to zgodi dva dni po polni luni. Vse, kar se zgodi zdaj, bo pretirano. Zato poskusite ohraniti dobro ravnovesje in dobro energijo.
2. Bodite pozitivni
Zagotovo bi morali biti pozitivno naravnani, pozitivno misliti, še posebej med polno luno. Samo ne pretiravajte. Ker je v tem obdobju vse okrepljeno, se lahko celo pozitivne misli pomnožijo do te mere, da izgubite stvaren pogled na vse okoli sebe. Pet minut pozitivnih misli na dan je dovolj, da se prebijete skozi dan. Lahko se na primer za vse, kar imate, zahvalite Vesolju. Lahko se postavite pred ogledalo in se pohvalite. Lahko se sprehodite naokoli in opazite lepoto vsega, kar vas obdaja.
3. Konstruktivna vizualizacija
Predstavljajte si, kako se uresničujejo vaše sanje. Obdobje polne lune je odlično za uporabo te tehnike. Razmislite o svojih ciljih in jih zapišite. Prav tako je to odličen čas za ustvarjanje seznama želja. Dajte vse od sebe, naj bo veselo, barvito in slikovito. Čas, porabljen za vizualizacijo doseganja ciljev v tem obdobju, bo pozitivno prispeval k njihovi izpolnitvi.
Energija polne lune je močno povezana z zakonom privlačnosti – to je dobro obdobje za povečanje obilja. Čeprav bo zaradi svoje moči v mnogih ustvaril neravnovesje in prinesel nespečnost, je za finance ta energija dragocena. Izostrite pozornost in opazujte, o čem razmišljate in česa si želite. Lahko se uresniči. Nekaj dni po polni luni zrite v mesec in si predstavljajte, kako vaše težave ali prepreke izginevajo. Moč vere, občutkov, afirmacije in vizualizacije ali orodij zakona privlačnosti v kombinaciji z močno energijo lune je kombinacija, ki resnično deluje. Poskusite.
4. Meditirajte
Meditirate lahko sami ali v skupini. Ker nam polna luna daje toliko energije, nam bo meditacija zelo pomagala.
5. Pošljite nekaj dobre energije tistim, ki jo potrebujejo
Ko mine val energije polne lune, pošljite nekaj dobre energije, misli in občutkov odpuščanja in dobrote prijateljem, družini, sodelavcem in celo popolnim neznancem. Prav tako pošljite harmonično energijo v kraje, kjer vlada trpljenje, lakota ali vojna. Potrudite se, da energijo pošiljate iz srca.

Nasvete je dobro udejanjiti prav na datum polne lune, dva dni prej in dva dni po njem, saj so lunine energije vseh pet ni močnejše kot običajno.

Naslednja polna luna se bo zgodila 12. 12. ob 6. 12.