Magija

Ganesheva jasna sporočila Sloveniji za december 2019

Alja Špiljak Avtor: Alja Špiljak, regresoterapevtka

December je že simbolično čas praznovanja konca iztekajočega se leta in pozdravljanje novega cikla, ki zajema dvanajst mesecev.

Fotografija je simbolična.
Foto: Bobo

To praznično ozračje nas v energijah samodejno odpira, ker se v sebi sprostimo, ker se veselimo druženja z bližnjimi, sproščenosti, radosti, bližine.
Energijska podpora za Slovenijo v celoti in za vsakega posameznika se čedalje bolj krepi. Že zdaj je prav orjaško veliko podpore iz polj miru, pete dimenzije, podpore svetlobnih bitij, in prav vsakdo se lahko temu zavestno odpre in aktivno sprejema.
Ganesheva podpora energij nagovarja najprej in predvsem naše srce.
Ganesheva sporočila so jasna in nedvoumna in nekako strnjena v deset točk:
1) Sivina-mental-pritiski nad Slovenijo so kot oblak, kolektivni mental se na to odziva – pojdite više, pojdite nad oblak, tam je vedno Sonce.
Nad Slovenijo je mogočna svetlobna podpora, ki nagovarja in odpira naše srce, topijo se mentalni pritiski, prepričanja, konstrukti sistemov. Bodite kritični do tega, kaj so vaše in kaj vašemu umu vsiljene misli od zunaj.
2) Poplava informacij: sami se odločajmo, katere informacije bomo sprejemali in jih ponotranjili, kako se bomo nanje odzivali in kaj bomo z njimi naredili. Negujte svoje misli, zavedajte se tega, o čem in na kakšen način razmišljate. Sami ste lastniki in gospodarji svojih misli in to védenje prinaša veselje, ker pomeni, da se sami odločamo o tem, kako in o čem razmišljamo in porajamo ideje zase in svojo prihodnost.
3) Odpiranje srca povzroča tudi reakcije, možno je, da boste čutili hitrejši utrip srca, tudi bolečine, a to pomeni, da pokajo oklepi, da srce oživlja in se naravnava na svoj naravni utrip, svoj naravni ritem. Ne ustrašite se tega, dihajte globoko, sproščeno, vdihavajte radost, z radostjo se srce umiri in širi se mehkoba, ki varuje in neguje.
Z zdravljenjem srca se zdravijo tudi drugi deli nas od zgoraj navzdol, ustvarjajo se dobri temelji, čistina in plodna tla.
4) Pomembna je ljubezen do sebe, do narave, do Slovenije. Sodelujmo v energijah in ustvarjajmo lepo komunikacijo s svojim okoljem, skupaj negujmo in varujmo svoj širši in ožji dom.
5) Pomembno je veselje, veselje ustvarja in odpira notranje razkošje, čustveno, umsko, fizično in duhovno.

ganesh
ganesh
profimedia

6) Zavedajte se, da se dogaja globinska prenova na mikro in makro ravni. Staro odpada, ne zadržujte tega procesa, ampak ostanite v notranjem razkošju in samo opazujte, kako odpada vse, kar vas je doslej bremenilo, kako ste z vsakim dihom močnejši, bolj svetli, kako oklepi, ki ste jih imeli v svojih energijah, pokajo, kako ne morejo več zadržati pretoka čiste energije, čiste svetlobe.
7) Pogled nazaj naj bo zgolj pogled na našo bogato dediščino, na tisto, kar ustvarja zdrave temelje in ohranja zdravo v nas.
8) Oprite se na svoje notranje darove, to vam krepi občutek notranjega dostojanstva, notranjega ponosa.
9) Ko ste srečni vi, so srečni vaši otroci in so srečni vaši partnerji.
10) December je tudi čas za obredje. Obredje obdarovanja, obredje ob ustvarjanju načrtov za prihodnost, obredje ob sprejemanju dobrih sklepov za prihodnje obdobje ... Naj to obredje postane vaš sveti prostor in vaš sveti čas. Ko se tega lotimo z vso slavnostjo, slovesnostjo v sebi, se odpremo v svojem čistem jedru in povežemo z energijami, ki nas z vso ljubeznijo podpirajo.
Srečno!


Alja Špiljak

Alja Špiljak

regresoterapevtka

Je regresoterapevtka, pri čemer se je še posebno usmerila v izvajanje karmične 5D regresoterapije, ki je njeno najljubše področje, kar zadeva terapevtsko delo. Terapije, ki jih izvaja, so še zlata 5D terapija, skalarpranska terapija in zdravljenje s pomočjo energijskih uvidov, jasnovidnostjo.

Videnja jo spremljajo od majhnega, a se ji niso zdela nič posebnega, saj so vsi v njeni družini na neki način jasnovidni in je kot otrok mislila, da je tako z vsemi ljudmi.

Za sabo ima tudi osem let študija psihologije v okviru izobraževanja za poklic učiteljice, pred približno 15 leti pa je postala učenka šole misterijev s sedežem v Ameriki in Avstraliji ter za dolgo časa opustila vse knjige, vso napisano modrost, iskala je neposredno izkušnjo.

Zase pravi, da je predvsem radovedna in da se najraje od vsega uči. In smeje. Pri ljudeh ima najraje humor, najbolj pa ceni avtentičnost, iskrenost, pripadnost svoji življenjski poti.