Magija

Svarilo bele maginje: pred nami je teden izdaj!

Kristina Strašek Avtor: Kristina Strašek, bralka kart

V tarot napovedi za čas od 20. do 26. maja so padle karte Paž novcev, Štirica mečev in Kraljica čaš.

mistika
Foto: pixabay

Kariera

Pazite, v tem tednu ste lahko ob delovno mesto. Gre za teden izdaj in površnost vas lahko drago stane. Bodite pozorni na ponavljajoče se znake, saj se v njih skriva pomembno sporočilo – morda odkrijete, da so ljudje okoli vas zahrbtni, morda poslovna priložnost napačna. Ne ignorirajte znakov, saj vam pomagajo pri tranziciji, ki se vam obeta.

Pred vami so malce bolj naporni dnevi, tekom katerih pa ne boste imeli veliko časa za objokovanje nastalega ali ohranjanje zamer. Oprite se na stare izkušnje, oklenite se tistih spominov, ki vas navdajo z upanjem in vam dvigajo samozavest. Če v tem času čutite pomanjkanje elana, vam je odpustitev ali delo samo načelo samozavest, začnite razmišljati o poslovnih uspehih, svojih sanjah in se ponovno dvignite.

Žal je to tudi teden, ko se lahko veliko ljudi sooči s finančnimi težavam in preidejo v fazo preživetja. A ne pozabite, da smisel življenja ni da se PREživi ampak, da se ŽIVI. Kaj vam bo vse doseženo, kaj vam bodo vsi dnevi, če v njih ne znate uživati? Če je strah zaradi denarja vedno večji, ga boste morali končno že nasloviti in najti rešitve. Je res tako hudo ali nastalo delate hujše z vašimi mislimi? Popazite na misli, popazite na besede. Stvari se bodo normalizirale, postavile na svoje mesto.

Naj bo to teden, ko se tudi sami nekaj naučite za naprej. Če padejo maske, ne dovolite, da si jih ljudje pred vami spet nadenejo. Spreglejte resnico, sprijaznite se z njo in v sebi najdite mir. Tako boste lažje naredili tisti korak naprej. Saj veste … vse je za nekaj dobro.

Ključne besede:

 •         Površnost
 •         Prevare
 •         Izguba delovnega mesta
 •         Slabe novice
 •         Pozornost
 •         učenje
 • fantasy-3317298_1920.jpg
  Bolj kot sami posredujete, več škode delate.
  pixabay

Ljubezen

Štirica mečev razkriva potrebo po premoru od trenutnega stanja – predvsem stresnega življenja. Napoveduje začasni odhod nečesa iz vašega življenja, a ravno to je tisto, kar vam na končni bazi ne glede na prvotno čustveno nestabilnost prinaša harmoničnost in pravi pogled na svet. Četudi bo morda to čustveno naporen teden, služi kot predpriprava na tedne, ki prihajajo in življenje, ki nas čaka.

Se vam zdi, da se stvari enostavno ne odvijajo tako, kot si želite? Se trudite, poskušate, umikate, pristopate … naredite vse, a znova in znova se vse ruši? Nič i tako, kot ste si zamislili. To je zato, ker so vaše misli preveč okupirane z eno idejo, namesto da bi enostavno predali željo univerzumu in dovolili, da v svojem času to tudi dostavi. Bolj kot sami posredujete, več škode delate. Začnite delovati bolj intuitivno v prihajajočih tednih, v tem pa si primarno vzemite čas zase in svoje rane. Pred vami so bolj umirjeni tedni, ki vas lahko pozdravijo, če si dovolite. Umirite se in razmislite, kaj si sploh v RESNICI želite. So vaše trenutne želje res smiselne ali le nek krik z obupa. Pretiravanje, ker ste postali živčni?

V tem tednu se osredotočite primarno nase, na svoje pluse in minuse. Preveč pozornosti ste dajali drugim, med tem ko ste nase pozabljali. Nihče vam ne more dati tako lepega komplimenta, kot si ga lahko date sebi. Začnite sebe počasi sprejemati v celoti, če se še ne. Začnite ponovno odkrivati svoje prednosti in tiste elemente, ki vas definirajo. Začnite v sebi iskati tisto božansko energijo, ki jo tako vestno iščete v drugih. Seveda, partnerstva so pomembna, a dokler nista oba v zvezi zadovoljna sama s sabo, odnos kot tak ne bo dober. Ne iščite pozornosti od drugih … dajte si jo sami. Mar je to res tako slabo?

Ključne besede:

 •         celjenje
 •         odhodi
 •         umirjanje
 •         pozornost
 •         sprejemanje
 •         fokus nase
 •         nostalgija
 •         spomini
 •         samozavest
 •         okrevanje
 •         počitek
 • girl-2436545_1920.jpg
  Smopomilovanje ne bo prineslo odrešitve ...
  pixabay

Nasvet tedna

Zadnja karta tokratnega kompleta razkriva, da boste morali v tem tednu predvsem paziti na čustveno ravnovesje. Odvijali se bodo dogodi, ki vas lahko pretresejo, spravijo iz tira, vas ranijo … samopomilovanje ne bo prineslo odrešitve, ampak le poglabljanje slabega počutja. Vzemite si nekaj časa, potem pa začnite sami sebe tudi ponovno spravljati na vrh. Notranja stabilnost, notranja umirjenost bo namreč zavibrirala in k vam začela klicati dobro. Odprle se bodo prave možnosti, prišli bodo pravi ljudje. Že zelo hitro boste hvaležni, da so se stvari odvile tako, kot so se sedaj. Vse ima svoj razlog … tudi to in karma nikoli ne ostane dolžna. Naj vas dejanja drugih ne spravijo s poti ali vas spremenijo v njim enake. Morda stvari še ne razumete sedaj, a sčasoma bodo jasne in njihov vpliv bo izničen. Ne lažite in ne imejte pohod ega. Dihajte.


Kristina Strašek

Kristina Strašek

bralka kart

Sem energično bitje, ki s svojo energijo prebuja tudi druge. Nerada se konkretno definiram, sploh pa ne na področju duhovnosti, ki je tako širok pojem, da bi bilo skorajda nemogoče, prav tako pa se v moji glavi v resnici vse med sabo prepleta. Od nekdaj me močno fascinira vse, kar je duhovno, mistično in starodavno, svoje znanje pa še kako rada podelim tudi z drugimi. Priznam, po svoje mi laska označba »čarovnica«, s katero me ljudje precej radi povezujejo zaradi preroških kart, ki so vedno z mano ter so do sedaj z resnico postregle že neštetim. Nenazadnje je bila ravno moja prababica znana vaška vračica.

V življenju me je vedno gnala želja da pomagam drugim, za kar pa sem uporabila več kanalov – vse od glasbe pa do umetnosti, novinarstva in nenazadnje konkretnega dela v duhovnosti. Ljudje me poznajo kot direktno osebo, ki bo naredila vse, da jih (vseeno ljubeče) premakne s točke stagnacije. Nikar ne pričakujte, da vam bom govorila, kako se bo vse uredilo samo od sebe. Pričakujte, da vam bom govorila resnico in vam pomagala razkriti vaše potenciale, s katerimi boste končno zaživeli življenje v polnosti.

Kar nas loči, je le eno – sprejela sem magičnost življenje. Dovolite, da jo razkrijem tudi vam.