Dobra karma
Horoskop

V vašem astro znaku prebiva žival. Preverite, katera ...

Avtor: sn

Vas zanima, katera žival najbolje predstavlja značaj določenega astrološkega znamenja?

ženska pav
Foto: Profimedia

Ja, tudi to, katera žival je po značaju najbližje vašemu nebesnemu znaku, je raziskano.

Preberite članek in potešite svojo radovednost. 

Oven

Astrološko znamenje ovna najbolje predstavlja tiger. Tako kot tiger je tudi oven zelo hiter, neprizanesljiv in neustrašen. Ne dovoli, da bi mu kdorkoli prekrižal načrte, vedno je pripravljen na nove izzive ter ima močno voljo. Rad »rjovi« in se zlahka izvleče iz težav.

Bik

Tako kot bik so tudi osebe, rojene v astrološkem znamenju bika, zelo vročekrvne. Pri spopadanju s težavami so neustrašne. Točno vedo, kaj hočejo, in s svojo trmo veliko dosežejo. Kadar nekaj vzbudi njihovo pozornost in zanimanje, si prizadevajo, da to tudi dobijo. 

Dvojčka

Dvojčkom je po značaju najbližje lisica. Je izjemno radovedna in rada raziskuje nove kraje. Je zabavna in nežna. Ima izjemno energijo in ne pozna počitka. Je čudovita in nedolžna, a po drugi strani se ji nikar ne pustite preslepiti, saj je v resnici zelo zvita in pametna. 

Rak

Oposumi so zelo vsestranska bitja, ki se zlahka prilagodijo različnim okoljem, tako kot osebe, rojene v astrološkem znamenju raka. Rak je samotar in zelo skrivnostno bitje. Pogosto se drži bolj zase. Tudi oposum se izogiba drugih, vendar ima tiste, ki so mu blizu, ima izjemno rad. 

Lev

Nobena žival ne predstavlja oseb, rojenih v astrološkem znamenju leva, tako dobro kot pav. Levi se radi pokažejo in jim ni vseeno, kako so oblečeni. Drugim se želijo predstaviti v najlepši luči. Tako kot pavu je tudi levu všeč pozornost in dobro ve, kako jo dobiti.

Devica

Device so izjemno inteligentne osebe, po značaju pa so jim zelo podobni orangutani. Tudi slednje odlikuje racionalno mišljenje. Devica ima analitično mišljenje in rada rešuje probleme. Je zelo praktična. Večino časa dela, zato na njenem urniku skoraj ni prostega časa. Vedno išče novosti, ki bi ji v življenju lahko pomagale, ter dobro premisli, preden se odzove. 

Tehtnica

Tehtnice so kot zajci. So prijazne, zapeljive in tople. Ne marajo samote in se rade razvajajo. Osebe, rojene v znamenju tehtnice, so prijazne in sovražijo kaos. V stresnem in nevarnem okolju se zlahka prestrašijo in zbežijo.

Škorpijon

Škorpijoni so radovedni kot bobri. Z lahkoto najdejo več načinov, da uporabijo svoje vire. So aktivni in zelo delavni. Vedno iščejo nove projekte, na katerih želijo delati. Čeprav je škorpijon iznajdljiv in discipliniran, je lahko tudi nezaupljiv in maščevalen.

Strelec

Žival, ki najbolje predstavlja strelca, je vidra. Tako kot vidra so tudi osebe, rojene v znamenju strelca, igrive in družabne. So odzivne in strastne ter se rade zabavajo. Hitro jih lahko kaj vrže iz tira, a so izjemno radovedne.

Kozorog

Kozorogu po značaju najbolj ustreza konj. Je zanesljiv, stabilen in praktičen realist. Kadar dela, bo morda stekel naprej, vendar nikoli nepremišljeno. Ljudje se lahko nanj zanesejo. Ima samokontrolo in je tradicionalist.

Vodnar

Vodnar se tako kot delfin zelo rad zabava. Je pameten in ljubi pustolovščine. Je igriv ter se brez sramu na glas smeji tistim, ki počnejo neumnosti. Všeč so mu novosti in ne želi se dolgočasiti.

Ribi

Osebe, rojene v znamenju rib, so kot morski konjički. So občutljive in prijazne. So življenjski sopotniki, ki se držijo začrtane poti. Imajo močno intuicijo in so čustveno dovzetni. Radi so v družbi prijateljev in družine ter se, če je le mogoče, v velikem loku izogibajo nevarnostim.