Dobra karma
Horoskop

Astrološka napoved: v tem tednu boste vsi lahko izmerili svoje notranje stanje

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Pogled v nebo za 41. teden leta 2020 - od 5. do 11. okotobra: odpirajo se vrata do najgloblje moči in ta teden boste izvedeli, kje tiči vaša najbolj skrita podzavestna energija.

ženska magija
Foto: dreamstime

Če boste imeli težave z alergijami in avtoimunskimi boleznimi, preverite, kje v vaši astrološki karti se skriva Pluton, odgovoren za vse te težave.

Ta teden se obrača v direktno smer in bo podprl močne spremembe v tem, kdo vi dejansko ste. Po tem tednu boste lahko izmerili svoje notranje stanje. Če ga boste dobro doživeli, ste lahko mirni. Notranja harmonija v vas je globoka. Če pa ne bo šlo natanko tako, kot bi želeli, bo treba pogledati v svoje globlje plasti in reči bobu bob.
Dobri barvi tedna: mornarska in črna.

Oven 21. 3.–20. 4.

Počutje: *
Grizla vas bodo stara čustva in vam rušila samozavest. Natanko veste, kje ste v preteklosti naredili napake, ki pa jih ne želite priznati, raje jih boste zvalili na druge. To se ne bo dobro končalo, saj se bodo vaše spletke razkrile prav skozi vaše besede in dejanja. Ne boste se namreč mogli umiriti in boste skozi pogovore vse priznali.
Ljubezen: ***
Lahko, da boste v tem kaosu čisto zanemarili svojega partnerja ali simpatijo, ki pa vas resnično ceni in spodbuja v dobro smer. Bodite pošteni in si vzemite čas tudi za ta odnos. Samo tako boste vedeli, da je vsaj kdo na vaši strani. A pri tem vam bo pomagala samo iskrenost, tako v besedah kot pri poslušanju, kaj vam želi povedati.
Posel/denar: **
V tem tednu se ne izpostavljajte za kakršnokoli posebno delo ter ne povprašujte o povišici ali dodatnem denarju. Nič ne bo šlo skozi, samo vi se boste naučili, da morate bolj slediti intuiciji.
Nasvet tedna:
Bodite še posebno zbrani in poslušajte, kaj vam imajo drugi povedati, ter čim manj komentirajte. Samo tako se boste izognili zapletom, ki vas bodo izzivali na vsakem koraku.


Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: *****
Dobili boste potrditev iz okolja in nov status. Veljava v družbi vam bo zelo godila, zato se boste lažje odprli sodelovanju na novo in mnoge presenetili. Želeli si boste, da vas ljudje vidijo kot zmagovalca, in se boste tako tudi obnašali. Morda vam bo nekaj dodatne samozavesti prinesla nova garderoba; v vsakem primeru boste cveteli.
Ljubezen: *****
Lažje boste izrazili svoje srce in vaša naravna prijaznost bo prišla na dan. Okolica bo presenečena nad vašim novim načinom sodelovanja. Partner bo presrečen, a bo malo čakal in opazoval, kaj imate za bregom, da ste tako prijazni.
Posel/denar: ***
Dobro razmislite o svoji poslovni strategiji, saj morate vse izpeljati bolje kot v preteklosti. Nove priložnosti ne bo, zato je zdaj pravi čas, da v službi pokažete, iz kakšnega testa ste. Usmerite se v dobro delo in komunikacijo, eno brez drugega ne bo dovolj.
Nasvet tedna:
Bodite pozorni, da ne boste komentirali ničesar, kar se vas ne tiče, saj se to lahko dokaj hitro obrne proti vam in poruši dober način sodelovanja, ki ste ga že ustvarili.


Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ****
Dobro počutje in samozavest vam bosta sledila, saj ste doma razčistili nekatere slabe stvari iz preteklosti. Zato boste polni razumevanja za vse ljudi in dobra volja vas bo spremljala.
Ljubezen: **
Vse do četrtka vas bo strah izraziti nekatera čustva, kar vas bo precej obremenilo. Globlji strahovi se bodo aktivirali in dali domišljiji prosto pot. Neki dogodek bo vse skupaj umiril, da boste spoznali svojo napako in jo opustili.
Posel/denar: **
Začeli boste sodelovati s prijatelji ali znanci in precej energije vložili v skupne projekte, ki pa se ne bodo premaknili z mrtve točke. Vedite, da je pri vas vedno ključ v pravih besedah ob pravem času. Zato sproti povejte ideje, ki vas prešinejo, četudi ne veste natanko, kaj bi sami z njimi naredili. Nekdo drug bo nadaljeval in rešitev se bo našla.
Nasvet tedna:
Smiselno je, da si zapomnite, da je vaš ključ reševanja vedno iskrenost, in to tudi takrat, ko je treba kaj spremeniti pri vas samih. Odprt razumski odnos vam je najbližji za reševanje stvari, zato ga vedno prakticirajte, ne glede na to, kakšne so težave.


Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Od vaše domišljije bo odvisno vaše počutje. Dokler si ne znate predstavljati sprememb v dobro, se te ne bodo zgodile. S svojimi mislimi namreč avtomatsko prikličete slabe energije. Preveč boste osredotočeni na težave in kaos, tako da vas bo vsako dogajanje obremenilo v to smer.
Ljubezen: ***
Vaše počutje bo precej nihalo. Od partnerja boste želeli zagotovila, ki pa ne bodo realna. Stare rane bodo prišle na površje, in namesto da bi jih zacelili, se boste nanje spet odzvali in naredili dramo.
Posel/denar: **
Pazljivo na daljših sestankih ali potovanjih, saj ne boste v najboljši koži; imeli boste precej težav, da se na vse navadite in hkrati zberete za dobre pogovore. Če se boste prehitro odzvali z razburjenostjo, vas utegnejo zaplesti v nesmiselne prepire.
Nasvet tedna:
Ohranite notranji mir na vseh področjih, da boste preudarno izpeljali vse potrebne stvari. Ne bodite pretirano občutljivi na mnenja drugih, saj potem njihovo energijo prinesete s seboj domov in vam uniči še zasebno dobro počutje.


Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: *
Vaši domači bodo zelo negativno vplivali na vaše počutje. Želeli jim boste pomagati, a boste prepozno dojeli, da ne želijo izboljšav, temveč želijo tudi vas potegniti v svojo dramo slabega počutja.
Ljubezen: ***
Pravočasno ustavite dogajanje doma in naj vsak poskrbi za stvari, ki jih mora urediti, pa boste vsi dobro napredovali. Tako se boste lahko sprostili in začeli ukvarjati še s stvarmi, ki bodo smiselne in prinašale pozitivne rezultate. Pogovorite pa se s partnerjem, da bo razumel vaše nagibe in vas podprl pri vsem dogajanju.
Posel/denar: ****
Družinske razmere vas bodo preveč obremenjevale, da bi se lahko pri delu sprostili in kaj pametnega naredili. To vas bo spodbudilo, da boste začeli razmišljati o splošnih spremembah, ki bi jih bilo smiselno narediti za svoje življenje.
Nasvet tedna:
Zmanjkalo vam bo dobre volje in ne bo se vam dalo storiti ničesar, da bi se kaj spremenilo v pozitivno smer. Šele v nedeljo boste imeli priložnost sprejeti darilo ali obisk, ki vas bo razveselil in vam vlil upanja za prihodnost. Ne odnehajte, sledite svojemu srcu.

Devica 23. 8.–22. 9. 

Počutje: ***
Nestanovitni boste brez pravega razloga. Preveč boste razmišljali o tem, kako morate komunicirati, da bi se sprostili in vse naredili avtomatsko. Morda vam slabo počutje povzroča premalo spanja, in tako se povečuje vaša občutljivost, zato si dovolite več počitka in sprostitve v lenobnosti.
Ljubezen: ***
Iskali boste prave besede, da bi lahko svoja čustva dobro opisali, a ne bo šlo tako zlahka. Bolje je, da skozi dotike ali bolj intimno komuniciranje pokažete svoje srce ter s tem pomirite partnerja ali se odprete simpatiji.
Posel/denar: ****
Odlično obdobje za poslovne spremembe in uveljavljanje v javnosti. Bodite pa pozorni na svoj način komuniciranja, da ideje, ki jih boste želeli predstaviti širši skupini ljudi, predstavite praktično, sočutno in jasno. Samo tako bo učinek takšen, kot ga načrtujete in si ga želite.
Nasvet tedna:
Dovolite si pokazati najbolj nenavadne ideje in svojo genialnost ter tisto, kar vas zares veseli. Nič ni narobe, če čustva malo bolj vpletete v svoj način komuniciranja, s tem se boste drugim približali in vas bodo tudi bolje razumeli.


Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: **
Hrepeneli boste po nečem, česar še sami ne znate natanko opisati. Lepi spomini iz preteklosti vas bodo opominjali na to, kako si želite živeti, ne boste pa vedeli, kako to doseči. Zato boste iskali možnosti, da se sprostite v bolj prijetno vzdušje in tako pripomorete k dobrim spremembam.
Ljubezen: ***
Jasno vam bo, kako si želite doma vzpostaviti nov sistem delovanja. V svoj dom ne boste sprejemali nikogar, ki bi lahko porušil vaš mir, hkrati pa boste vse več časa namenjali pravi ljubezni, kar bo odprlo nove poti v odnosih. Samski boste pripravljeni na sprejem sorodne duše v dom, kar se lahko zgodi dokaj kmalu.
Posel/denar: **
Vse boste naredili tako, kot je treba, a pri tem ne boste več uživali. Dobra volja je nekam izginila in sedanje stvari so vam vse bolj v breme. Preglejte svoja pričakovanja glede posla ali pa se usmerite v novosti.
Nasvet tedna:
Dajte življenju možnost, da vas nauči novih stvari glede harmonije in uživanja. Zdaj že veste, da nič ne bo šlo na silo, zato je smiselno, da spremembe vpeljujete na lep način in s pogovori.


Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: *
Odnosi bodo tako zapolnili vaše življenje, da boste morda povsem izgubili občutek zase. Vse skupaj se vam bo zdelo malo zmedeno in na silo, a ne boste našli poti ven. Jeza vas bo vse preveč grabila in zaradi nje lahko v drugi polovici tedna naredite večje spremembe, ki morda ne bodo pozitivne.
Ljubezen: *
Nestrpni boste do vseh okoli sebe, kar bo vašega partnerja ali simpatijo precej prizadelo, in morda se bo želel za dlje časa umakniti. To vam bo zares ustrezalo in ne boste naredili ničesar, da bi ga ustavili.
Posel/denar: *
Ne začenjajte ničesar na novo, prav tako ne urejajte stvari, saj ne boste sposobni mirno in konstruktivno skomunicirati svojih želja. Nemir, ki ga boste nosili s sabo, bo precej negativno vplival na sodelovanje.
Nasvet tedna:
Osvobodite se čustvenih pričakovanj glede samih sebe in življenja na splošno. Notranja sila vas bo usmerjala v popolno destrukcijo, a dovolite življenju, da vam pokaže, kaj naj se sprosti in odide, kaj pa je smiselno, da ostane. Izogibajte se rdeči in črni barvi.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ***
Ne glede na to, da ste si v preteklosti ustvarili pravi kaos v odnosih in vas je to malo izčrpalo, ste zdaj že v boljši koži, saj vidite, da jim je vseeno še mar za vas. To vas osrečuje, tako da sploh ne gledate, kje so težave, temveč se samo odzivate na pozitivne stvari. Še posebej od nedelje boste bolj optimistični in vse vam bo šlo lažje.
Ljubezen: *
Nikakor ne boste našli skupnega jezika s partnerjem ali simpatijo. To vas na začetku še ne bo obremenjevalo, a po nekaj dneh reakcij z druge strani vam ne bo več smiselno.
Posel/denar: ***
Imeli boste voljo za delo, vendar ne boste razmislili, kam se je dobro usmeriti. Tako boste precej časa izgubili za malenkosti, ki ne bodo prinesle rezultatov, a vam se bo zdelo, da ste naredili veliko. Pogovorite se z nadrejenimi ali s sodelavci, čemu naj bi namenili več pozornosti.
Nasvet tedna:
Ne hitite v nič, zadihajte in opazujte, kaj se dogaja okoli vas in kaj v vas samih. Izogibajte se alkohola ali drugih vplivnih substanc, ki bi lahko še poslabšale vaše razumevanje in dojemanje vsega.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: **
Preplavili vas bodo stari spomini in slabe energije ter čustva iz preteklosti. Začeli boste razmišljati o obdobju, ko ste živeli samo za druge ljudi in čisto pozabili nase. Vse skupaj vas bo začelo »kuhati«, morda si boste prislužili celo vročino in slabo počutje.
Ljubezen: *
Jezni boste nase in na vse okoli sebe. Ne boste našli krivca za svoje dvome in strahove, a ne boste želeli niti poslušati nasvetov, ki jih bo imel partner za vas. Samski si lahko zapravite lepo priložnost s simpatijo, saj vas tako namrgodenih, sitnih in pokroviteljskih ne bo prepoznala.
Posel/denar: **
Nujno je, da ne vztrajate v svojih zahtevah in se odprete za bolj harmonične pogoje sodelovanja. Skozi moč ne boste ničesar dosegli, še manj pa pridobili razumevanje in podporo, ki ju pričakujete.
Nasvet tedna:
Opustite negativni način razmišljanja in prenehajte iskati krivce kjerkoli, tudi v sebi ne. Sprostite se in začnite življenje jemati sproti, korak za korakom, dan za dnem. Privoščite si vročo kopel in čas zase, da boste lahko sprostili staro energijo in začeli uživati v vsakdanjiku.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ***
Nestrpni, nemirni in »težki« boste, pri tem pa boste imeli občutek, da so takšni tudi vsi ostali. Prijatelji vam bodo stali ob strani, čeprav imajo že počasi dovolj tega, da se vam vedno mudi, ko naj bi bili na vrsti oni.
Ljubezen: *
Žalostni boste, ker se ne bo vse izteklo tako, kot ste načrtovali. Pri tem pa je dobro, da ste pozorni na odzive svojih bližnjih in pravočasno razjasnite svoje namene, saj iz vaših dejanj niso dobro razvidni.
Posel/denar: ***
Zdaj je pravi čas, da izpeljete veliko načrtov, še posebno tiste, ki so sicer problematični. Zato usmerite misli v optimalno sliko posla ali službe, ki vam ustreza, in stvari se bodo začele hitreje dogajati.
Nasvet tedna:
Poglejte okoli sebe realistično in pri tem prisluhnite svojim misim. Morda boste opazili, da imate o vsem že izdelano mnenje in prisluhnete samo tistim, ki so z njim usklajeni. Tako s svojo umsko ostrino odmikate od sebe vse, ki bi lahko sprostili napetost v vas, in imate posledično občutek, da ste izolirani in osamljeni oziroma sami za vse.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: *****
Odlično podporo zvezd imate v tem obdobju, zato si dovolite uživati v vsem, kar se dogaja v vas in okoli vas. Navdušenje nad življenjem vas bo grabilo in ničesar ne boste pogrešali.
Ljubezen: *****
Tokrat ne bo partnerjeva zasluga, da se počutite dobro, temveč boste vi tisti, ki boste oddajali dobro energijo in ljubezen. Nič vas ne bo motilo, da partner ali simpatija dela po svoje, dokler vas pusti, da ste zaposleni s sabo.
Posel/denar: *****
Iskali boste možnosti, da uresničite nekatere nove ideje, ki jih že nekaj časa intenzivno razvijate. Odpirale se vam bodo številne možnosti, a se ne boste mogli povsem odločiti, v katero smer bi se podali. A odločitev bo potrebna.
Nasvet tedna:
Bodite pozorni na svoje počutje in se zavedajte, da je zdaj pravi čas, da prevzamete nov način delovanja. Zberite pogum za dobre odločitve, saj je bolje, da sami stopite naprej, kot da vas življenje k temu prisili. Zdaj imate optimalno podporo, da se stvari izpeljejo v najkrajšem možnem času, saj prihaja za vas dobro obdobje, ki ste ga dolgo čakali. 


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Več o njej si lahko preberete na www.andrejanovak.si.