Dobra karma
Horoskop

Tedenski horoskop: gosta megla preteklosti se bo razkadila tudi vam

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

48. teden tega leta od 23. do 29. novembra bo sproščujoč in preprost, čas, ko se vam bo zdelo, da imate vse pod nadzorom in da ni nič takšnega, kar bi se lahko zgodilo, da bi vam porušilo notranje ravnotežje.

Jutra bodo še meglena.
Foto: Pixabay

Silnice pa že gredo proti luninemu mrku, ki se bo zgodil na polno luno v dvojčkih, zato boste lahko čutili vrtoglavico, nezbranost in ta teden nekako ne boste našli pravega fokusa ali delovnega elana. Obenem se Neptun obrača v direktno smer, kar pomeni, da bo lunin mrk prihodnji ponedeljek prinesel jasnost in nova spoznanja za lastno življenje ter razkadil meglo preteklosti. Pijte dovolj tekočine in meditirajte ali vsaj dovolj počivajte, saj stres v tem obdobju veliko bolj škoduje kot sicer. 

Dobri barvi tedna: bela in srebrna.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: **
Ne boste se počutili najbolje. Zdelo se vam bo, da vas vsi napadajo, in izogibali se boste soočanju vseh vrst. Kjerkoli se boste morali izpostaviti, bo namreč šlo nekaj narobe in vsa samozavest vam bo pošla. Precej kritični boste do sebe in nihče vam ne bo mogel dopovedati, da ste preveč črnogledi in občutljivi.
Ljubezen: *
Želeli si boste, da vas vsi pustijo pri miru, da si lahko celite notranje rane, za katere ne bo nihče vedel, niti vas ne bodo razumeli, tudi če bi bližnjim razložili, kaj vas muči. Zato boste skrili svoja čustva in se čim bolj odmaknili od dogajanja.
Posel/denar: **
Preložite pomembne sestanke ali srečanja ter pogovore vsaj za 14 dni, da si opomorete. Ne izpostavljajte se v ničemer in ne vztrajajte v trditvah, saj se bo kmalu izkazalo, da se motite.
Nasvet tedna:
Sprostite se in počakajte na boljše čase, vmes pa poskrbite, da si na glavo ne nakopljete večjih težav. Držite se rutine, poskrbite za svoje telo in dober spanec. Konec tedna se bodo stvari umirile in veseli boste, če se nič ne bo dogajalo.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: **
Morda boste imeli prve dni glavobol, ki bo oviral vaše normalno gibanje, zato si vzemite čas in počivajte. Od četrtka naprej vas bodo novice razveselile in počutje se vam bo hitro izboljšalo. Še vedno pa ne boste znali dobro izraziti svojega počutja niti svojih želja, zato boste okoli sebe ustvarjali kaos.
Ljubezen: **
Hrepeneli boste po bližini, a obenem naredili vse, da zamrznete čustva. V vas je precej čustvenih konfliktov iz preteklosti, ki prihajajo na plan in vam meglijo sedanje odnose. Razmislite o preteklosti in morda bodo na plano prišli spomini, ki ovirajo sproščeno ljubezen v vašem življenju. Bližnjim priznajte svojo pomanjkljivost izražanja, kar jih bo pomirilo.
Posel/denar: ***
Konec tedna boste zadovoljni s svojim delom, čeprav boste čez teden naredili bolj malo. A boste vse nadoknadili z odličnimi idejami in sodelovanjem, ki ga boste pokazali od petka dalje.
Nasvet tedna:
Ne poglabljajte se v negativna čustva, če jih ne želite do konca razrešiti. Usmerite se v tisto dogajanje, sodelujte in stara čustva sproti sproščajte, saj bodo še prišla na površino.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Strastni in čustveni boste okoli vsega, saj vas bosta bližajoča se polna luna in lunin mrk, ki se bo zgodil v ponedeljek, 30. novembra, v vašem znamenju vodila v pretiravanje v vseh pogledih.
Ljubezen: **
Besede, ki so vas prizadele, boste držali v sebi. Iskali boste možnosti pogovora, a se bodo stvari vedno drugače končale, zato boste ostali neizrečeni. In to vse do petka, ko boste izbruhnili ob prvi priložnosti. Seveda boste pretiravali, a vam bo dobro delo, da se boste sploh izrazili.
Posel/denar: ***
Delovni boste, a ne tako, kot bi drugi želeli, temveč z intuicijo in preteklimi izkušnjami. Na srečo se bo vaš način izkazal za boljšega in nihče ne bo imel nič proti vaši delovni svojeglavosti.
Nasvet tedna:
Bodite pozorni, da se vaša notranja napetost ne sprosti kje v javnosti in se ne zapletete v prehitre nesporazume z neznanimi ljudmi. Ne udeležujte se debat na družbenih omrežjih, kjer se krešejo mnenja, saj boste prehitro deležni kritike, ki vas bo prizadela. V nedeljo se boste pomirili in naredili dober načrt za naprej.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Zapluli boste v nov teden, in tako se boste sprostili, umirili, da boste pozabili na nekatere svoje obljube. To boste že v torek popoldne obžalovali, saj si boste lahko pokvarili dober ugled. Uspelo vam bo razrešiti vse in ponosni boste nase, a se ne boste čisto umirili.
Ljubezen: ***
Nervoza vas bo spremljala in s srede na četrtek boste težje spali zaradi pretiranega komuniciranja z bližnjimi. Včasih prehitro obljubite kaj, česar ne morete izpolniti. Popazite, da ne boste imeli v četrtek zvečer čustvenih izbruhov zaradi neprespanosti. V petek se boste že pomirili in prizemljili svoja čustva s praktičnim delom in kuhanjem kot najljubšim hobijem.
Posel/denar: ***
Delovno boste polni elana, a pazite, da ga ne usmerite v pretirane besede ali debate s tistimi, ki samo čakajo na priložnost, da vas potem zatožijo ali se vam posmehujejo.
Nasvet tedna:
Razmislite o ponavljajočem se vzorcu. Vsak teden sprejmete odločitve, a vas nato vaša vladarica luna prehitro zavede. Če premalo spite in ste obenem zadovoljni s sabo, si običajno takoj zakomplicirate življenje.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: **
Ne boste v najboljšem počutju, saj se vam bo zdelo, da vse delate narobe, zato boste zelo nihali v odločitvah in se poskušali izogniti vsej odgovornosti za karkoli. Morda boste imeli težave z želodcem, popazite pa tudi na roke in oči, saj vam bo odpornost zaradi psihične nestabilnosti rahlo padla.
Ljubezen: *
Občutljivi boste v odnosih, še posebno tam, kjer si boste želeli, da ste sprejeti. Ves čas boste preverjali svojo zaželenost, in če se ne boste dobro počutili, se boste hitro umaknili. Nikogar ne boste želeli motiti, kar pa bo precej moteče za vse, ki se bodo želeli družiti z vami, vi pa se boste ves čas odmikali.
Posel/denar: ***
S svojo dobro voljo boste premikali meje sodelovanja v poslu, dobre ideje ter kvalitetni pogovori pa bodo vse navdušili.
Nasvet tedna:
V sredo pokažite interes za stvari, ki si jih želite, sicer boste ostali brez nečesa, česar si v resnici zelo želite. Za vikend boste precej boljše volje, celo pretiravali boste z iskrivostjo in humorjem, zato vas bodo domači začudeno gledali, kaj se z vami dogaja.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: **
Ostri boste do sebe, življenja in vsega okoli. Ne glede na to, da tega ne boste oznanjali na veliki zvon, bo vsem dokaj hitro jasno, kaj se dogaja, in se vas bodo malo izogibali, kar vam bo na neki čuden način celo ustrezalo.
Ljubezen: ***
Bodite pozorni, da ne boste domačih obremenili s svojimi poslovnimi idejami. Tudi če ste v poslu povezani, je smiselno, da znate ločiti prosti in poslovni čas, da ne izčrpate potrpljenja in ljubezni, ki je med vami.
Posel/denar: ****
Iskali boste prave rešitve, a obstali v megli. Ko boste že našli deloma dobro možnost, pa ne boste našli dobrega načina, da bi jo predstavili drugim. Tako boste do četrtka že precej obupani nad sabo in življenjem, a se vam bo nasmehnila sreča. Ideja in rešitev bosta prišli hkrati. To bo velika preobrazba v vašem poslu ali sodelovanju, zato vam bo padel kamen od srca.
Nasvet tedna:
Ohranite sproščenost in odprtost, da se pokaže, v katero smer se bodo odprle najboljše rešitve. V nedeljo boste že zadovoljni, saj boste dobili zagotovilo, ki ste ga čakali.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: **
Ne boste v najboljši koži, ne glede na to, da boste dovolj počivali, meditirali ali lenarili. Globlja žalost ali nezadovoljstvo bo lezlo na plan in ne boste si mogli pomagati, niti nikomur izraziti, kako se počutite, saj proti ostalim nimate pravega vzroka, da bi se tako počutili. Še narava vam ne bo odtehtala tega, in prisiljeni boste izpustiti stara čustva.
Ljubezen: **
Pretirano boste občutljivi, da bi lahko realno sodili svoje odnose, česar se boste na srečo zavedali. Drugim boste pustili, da vodijo odnose, in se večino časa strinjali s predlogi, saj vam bo notranja stabilnost pomembna bolj kot vse zunanje dogajanje.
Posel/denar: ****
Delo vam bo dobro šlo od rok, saj boste pozabili na svojo občutljivost. Tako boste lahko naredili veliko več kot sicer, saj bo to edino, kjer boste čutili podporo in mir.
Nasvet tedna:
Ko boste začutili, da se vam vrača energija in dobra volja, se lotite stvari, ki jih že predolgo prelagate. V petek in soboto se ne izmikajte iskricam strasti, ki se bodo netile ob naključnem srečanju. Sprostite se in sodelujte.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: **
Zdelo se vam bo, da se vam nekatere življenjske situacije čisto preveč ponavljajo, kar vas bo zaskrbelo. Želite namreč napredovati, a preveč delujete po umskem modelu, ki ni rešitev.
Ljubezen: **
Podpora za stabilizacijo ljubezni bo velika, vendar boste nihali, saj vam bo intuicija govorila drugače kot srce. Zato boste čustveno precej obremenjeni, in ne glede na to, koliko časa za razmislek si boste vzeli, se nikakor ne boste mogli odločiti, kaj si zares želite. Priznajte si, da se zares bojite bližine in da se skozi ljubezen aktivirajo vaši večji strahovi prizadetosti in ranljivosti, ki ste jo doživeli v preteklosti.
Posel/denar: ***
Poslovne ideje vas bodo aktivirale od četrtka dalje v boljše razpoloženje in jasno vam bo, da potrebujete v ljubezni enak adrenalin, kot vas aktivira v službi.
Nasvet tedna:
Dovolite si sanjariti, dovolj spati in razmišljajte o sanjah, ki vam ponoči razkrivajo vaše strahove, pa tudi želje. Tako boste največ odkrili o sebi in prek tega tudi sprostili navezavo na pretekla čustva in situacije.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ****
Čutili boste notranjo moč in se zavedali, da bodo prej ali slej potrebne spremembe. Ne bo se vam mudilo vanje, a vse bolj ste pripravljeni na novo življenje. Popazite na hrbtenico, saj so tam še stara bremena, ki jih je treba odložiti.
Ljubezen: ***
Vdali ste se v nekaterih odnosih, saj ne veste, kako se lotiti, da bi se kaj spremenilo. Od četrtka naprej boste dobili novice, ki vas bodo pozitivno vznemirile. Nenadoma vam bo začela domišljija delati in kar videli boste številne dobre možnosti.
Posel/denar: ****
Sproščeni boste in iskali možnosti, da potrebno rutino naredite čim enostavnejšo in hitro. Poslovno boste zadovoljni, saj se bodo odpirale številne dobre smeri in tudi mnogi bodo pohvalili vaš način delovanja. Radi boste načrtovali prihodnost, saj se lahko česa veselite.
Nasvet tedna:
Zadovoljni boste, ker bo začetek tedna dokaj miren, in nič ne bo kazalo na kakšne hude dejavnosti ali potrebo po težaškem delu. V nedeljo zvečer ne nasedajte provokacijam ne glede na to, iz katerih smeri prihajajo. Želijo vas samo vznemiriti, kar jim bo tudi uspelo.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Veselili se boste mirnega tedna, ki ga seveda ne bo. Po umirjenem ponedeljku se bo namreč začelo dogajati, večinoma znotraj vas. Kar naenkrat vas bodo začele preganjati misli in ideje, ki bodo aktivirale globlje strahove zase, za druge ...
Ljubezen: **
Sproti kažite svoja čustva, in to vsa, ne samo tistih, ki so sprejemljiva za okolje. Sicer se lahko zgodi, da v četrtek popoldne doživite čustven izbruh, ki bo presenetil bližnje, vas pa osvobodil. Šele potem boste lahko zadihali in sprostili domišljijo. V nedeljo zvečer se predajte ljubezni in si dovolite spremembe.
Posel/denar: ***
Zberite pogum in počakajte na pravi trenutek, da kontaktirate tiste, ki so pomembni za vašo dobro delovno prihodnost. Spremembe so na vidiku in potrebno je, da sodelujete v njih, sicer boste spet ostali na stranskem tiru, česar pa imate počasi dovolj.
Nasvet tedna:
Bodite aktivni, še posebno tiste dni, ko vas bodo preganjali nemir, tesnoba in strahovi. Redno izvajajte knajpanje – tuširanje z izmenično hladno in toplo vodo, da bo telo dobro prekrvavljeno in boste čutili moč v sedanjosti.

Vodnar 21. 1–18. 2.
Počutje: ***
Razpeti boste v skrajnosti: po eni strani boste želeli toplino, mir in harmonijo, po drugi pa akcijo, nenavadna dogajanja. Nestrpni boste do vsakogar, ki vas bo kakorkoli motil ali ustavljal.
Ljubezen: ****
Iskrice strasti vas bodo vodile tako skozi službo kot osebno, a jih boste jemali čisto samo po sebi umevne, za kar vam bo morda kasneje žal, ko boste ugotovili, kako je, če jih ni več. Čustva vas bodo rahlo obremenila v petek zvečer, ko se boste vprašali, za koga se tako trudite. Za vikend boste prišli do pozornosti, in samozavest vam bo zrasla. Tako boste vztrajali v nekaterih stvareh, ki so koristne predvsem za vas.
Posel/denar: ***
Učinkoviti boste v svojem delu, a vam bo vse odveč. Siti boste vsega razmišljanja in iskanja novih poti. Zdelo se vam bo, da potrebujete dopust ali vsaj spremembo dela. Osredotočite se na tisto, kar najraje delate.
Nasvet tedna:
Uživajte vsak dan posebej, naj se vam nikamor ne mudi. S hitenjem porežete vse najlepše energije, ki jih potem pogrešate. Kreativnost je tista, ki ji sledite in ji namenite dovolj časa.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ***
Zdelo se vam bo, da se nikakor ne morete izviti iz starih energij in na novo zaživeti tako, kot ste ves čas načrtovali. Nič vas pri tem ne bo neposredno oviralo, a vaše počutje ne bo najboljše, zato boste melanholični, pa tudi precej neaktivni.
Ljubezen: ***
Hvaležni boste za ljudi, ki vas razumejo in sprejemajo tudi takrat, ko niste v najboljši koži. To jim boste tudi povedali ali pokazali, a to področje vam v tem tednu ne bo tako pomembno.
Posel/denar: **
Imeli boste občutek izgorelosti, a v resnici potrebujete nove izzive oziroma nov pristop k stvarem, ki jih počnete. Ste tik pred uspehom, zato ne delajte večjih sprememb. Od četrtka dalje boste dobili dobre ideje, ki vam bodo dale zagon za kreativno razmišljanje za prihodnost. Celo izrazili jih boste naprej in pri tem jasno pokazali, kaj si želite. To boste pri sebi ocenili kot pozitiven napredek, kar tudi je.
Nasvet tedna:
Preglejte svojo garderobo in poskrbite, da se uredite tudi, če ste cel dan doma. To vam bo takoj izboljšalo počutje in vam dalo potrebno energijo za delo in odnose.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si