Dobra karma
Horoskop

Kako najbolje izkoristiti leto glede na vaše življenjsko poslanstvo?

Tina Hočevar Avtor: Tina Hočevar, numerologinja

Danes bi pa želela z vami deliti, kako lahko še bolj izkoristite velik del tega leta, ki je še pred nami, glede na vaše življenjsko poslanstvo. Če tega še niste naredili, so tukaj navodila, kako najprej izračunati svoje poslanstvo, da lahko potem spodaj najdete opis, ki vam ustreza glede na vaš rojstni dan.

nasmeh
Foto: profimedia

Kako izračunati svoje poslanstvo?
Seštejte vsa števila svojega rojstnega datuma. Če ste na primer rojeni 26.07.1975, izračunate tako: 2+6+0+7+1+9+7+5 = 37. Če dobite dvomestno število, kot v našem primeru, seštejte še ti dve številki, dokler ne pridete do enomestnega števila: 37, 3+7 = 10. Nato pa še: 10, 1+0 = 1. Življenjsko poslanstvo osebe iz našega primera je torej poslanstvo povezano z vibracijo števila 1, torej VODJA.
Kako najbolje izkoristiti to leto?
1: VODJA: Dovolite si biti inovativni, kljub nesigurnostim, ki jih morda občutite. Izrazite svojo kreativnost na različnih področjih, ne se omejevati. Prevzemite odgovornost in vodstvo, kjer je to le mogoče. Delajte na premagovanju svojih strahov, korak za korakom. Izrazite sebe, svojo osebnost, dovolite si biti to, kar ste.
2: DIPLOMAT: Letos je še posebej za vas čas za delo na odnosih in življenjski stabilnosti. Veliko priložnosti boste imeli za sodelovanje z drugimi, izkoristite jih. Bodite pozorni na to, da vas preveč idej ne zmede, preden se odločite, poiščite mir v sebi. Čestitajte si za male zmage, vsak dan. Poiščite svojo vrednost, dnevno se opomnite, v čem ste dobri.
3: GOVORNIK: Letos je čas za pogum. Sprejmite priložnosti za javno nastopanje, kjer se le da. Izrazite svoje talente, priložnosti bodo, da ustvarite iz njih svoj posel ali kariero. Svoje nesigurnosti in občutljivosti delite z najbližjimi (soočite se s strahovi pred kritiko in jih začnite opuščati). Ne zanašajte se preveč na srečo, pomembno je vztrajno delo, od tod pridejo rezultati letos.
4: ZAŠČITNIK: Preverite svoje temelje na različnih področjih - deluje to, na čemer delate (prehrana, telovadba, posel,…)? Če ne deluje, spremenite tok, zgradite sebe na novo. Veliko gibajte in dihajte, saj vam bo to pomagalo premagovati strahove in nesigurnosti v svoje ideje, še posebej, če čutite, da ste na enem področju obtičali.
5: RAZISKOVALEC: Disciplina je za vas letos še posebej pomembna. Bolj kot boste praktični in disciplinirani, več uspeha lahko pričakujte konec leta. Letos boste lahko občutili omejenost zaradi pravil in resnosti energij tega leta, a ko boste postavili stvari bolj v red v vašem življenju, se boste počutili bolje. Ohranite lahkotnost, ki je v vas, a naj vas ne zanese preveč.
6: VIZIONAR: Vprašajte se, kako lahko služite oziroma pomagate drugim. Preverite pri sebi, kje vas vaš perfekcionizem zadržuje pri doseganju ciljev in sreče. Delajte na sprejemanju sebe in drugih, takšnih kot so. Ne držite se nazaj, izrazite svojo karizmo, svojo privlačno energijo. Pazite na to, da se ne prenaglite v investicijskih idejah, pomislite in se posvetujte s strokovnjaki pred vsako večjo investicijo.
7: INTUITIVEC: Čas je za poglobljen duhovni razvoj. Pojdite na tečaj meditacije ali joge, začnite se ukvarjati s stvarmi, ki vam poglobijo stik s sabo. Lahko boste občutili strah pred tveganji in premiki naprej. Napišite si načrt, cilje in korake do tja. Ne rešujte vsega sami, prosite za pomoč tiste, ki jim zaupate. Bodite pozorni na znake iz okolice, ki vas usmerjajo na pravo pot.
8: AVTORITETA: Letos je za vas leto pridnega dela in dobrih rezultatov. Veliko gibajte, saj boste le tako lahko najbolje upravljati z neizmerno energijo. Hkrati je pa pomembno tudi sproščanje, meditacija in mir. Idej boste imeli veliko, a le v miru boste izbrali tisto pravo. Vadite potrpežljivost. Bodite previdni pri trošenju denarja, ne zapravljajte po nepotrebnem, a hkrati ne bodite stiskaški, poiščite ravnovesje.
9: PRAVIČNIK: Naredite si dolgoročni načrt za to, kako lahko pomagate drugim. Postavite temelje za tisto, kar imate že dolgo v mislih. Ne odstopajte od svoje morale, resnice in pravičnosti. Vaš čut za resnico vas bo vedno vodil. Ne ‘komplicirajte’ preveč pri vsakodnevnih zadevah, zmehčajte se, preproste ideje so velikokrat boljše.

O tem, kakšne energije prevladujejo prav v mesecu marcu in v letošnjem letu, pa sem opisala v članku Numerološka napoved za marec 2020: čas obnove in prenove. za povezavo kliknite TUKAJ!


Tina Hočevar

Tina Hočevar

numerologinja

Zadnjih 20 let se ukvarja z raziskovanjem in delom na področjih numerologije, osebnostnega razvoja, proučevanja osebnosti, energetskega zdravljenja, upravljanja s stresom in meditacije. Skozi numerološke analize osebnosti in coaching pomaga posameznikom in podjetjem odkriti in razviti svoje potenciale, prepoznati in preseči izzive, ter skozi to pripomoči k notranjemu miru, boljšim odnosom, občutku izpopolnjenosti in uspehu.

V letih svojega delovanja je živela in delala v različnih državah - Novi Zelandiji, ZDA, na Kitajskem in Avstraliji. Zadnja leta je delovno razpeta med Slovenijo in Singapurjem.

Skozi svoje delo je ugotovila in verjame, da smo vsi tukaj, kjer smo, iz različnih razlogov. z različnimi nameni in svojevrstnimi potenciali. Če vemo, kateri so ti potenciali in če ravnamo v smeri njihovega razvoja, je to velik korak k doseganju miru, sreče, uspeha in občutka izpolnjenosti.

Več njej in njenem delu si lahko preberete na: www.claritynumerology.com/storitve