Dobra karma
Horoskop

Tedenski horoskop: Tako nam bosta do 7. 11. dneve krojila Merkur in Venera

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Energije odpirajo globino doživljanja. Pomembna je iskrenost, saj boste tako veliko bolj sproščeno in kreativno sodelovali v dogajanju.

merkur
Foto: pixabay

Mlaj v škorpijonu vas bo navdihnil z novimi projekti in pomembnimi spoznanji. Tudi Merkur pride v škorpijona, kar naredi to obdobje duhovno in se vas vse bolj dotakne. Na isti dan pride Venera v kozoroga, kar vam omogoča, da na novo zastavite svoje temelje.
Slovenski pregovor: Pozimi hudi zameti, če so deževni vsi sveti.


Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: **
Počutje se bo spreminjalo glede na družbo. Ob ljudeh, ki so vam naklonjeni, se vam bo okrepila samozavest in takoj se boste lahko sprostili, medtem ko vas bo na splošno okolje obremenjevalo in se boste umikali večjim družbam ali gneči. Popazite na svoje zdravje, saj ne bo tako preprosto.
Ljubezen/odnosi: ***
V ljubezni se boste umaknili in se predali domačemu vzdušju. Srečevali boste zanimive ljudi, ki vas bodo čisto prevzeli, morda se boste na novo zaljubili, vsekakor pa se vam bo nenadoma življenje zazdelo pestro, morda celo preveč spremenljivo.
Posel/denar: **
Želeli si boste napredovati, a pri tem ne boste prav uspešni v komunikaciji, saj boste preveč čustveni za pogajanja. A v resnici si boste želeli temeljnih sprememb in na vsak način boste želeli pridobiti več denarja.
Nasvet tedna:
Morda boste srečali preteklo ljubezen, ki vas bo zmedla pri razmišljanju. Malo kičasto se sliši, a poslušajte svoje srce, ki vas bo vodilo v tisto, kar ste v preteklosti zapravili ali zamudili.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ****
Zvezde vam bodo veliko bolj naklonjene kot v preteklosti in skozi kreativnost se boste sprostili ter končno začeli uživati v stvareh, ki ste jih do zdaj kar nekako zanemarjali.
Ljubezen/odnosi: ****
Srce vam bo ogrela ljubezen na daljavo in sanjarili boste o srečanjih, ki bi spremenila vaše življenje. Če ste samski, se odzovite vabilu, pa čeprav je za srečanje treba iti na daljšo pot. Vezani boste nestrpni in od partnerja boste pričakovali skorajda čudežno moč. Bolj boste občutljivi na vse, kar se vam bo dogajalo v odnosih, zato se boste morda najprej bali pokazati čustva ter se umikali pravi ljubezni in goreči strasti.
Posel/denar: ****
Če si želite sprememb, se javite za daljše službeno izobraževanje oziroma preverite možnosti dela v tujini, zvezde vas bodo namreč v tem močno podpirale.
Nasvet tedna:
Bodite pozorni, saj se spremembe lahko zgodijo čez noč, če se boste le sproščeno lotili tako pogovorov kot delovanja. Sledite intuiciji in instinktu, saj boste le tako lahko sledili pravemu dogajanju.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Precej odmaknjeni boste od vsega dogajanja in se pri tem dobro počutili. Ne boste pretiravali s čustvenimi odzivi, skorajda ne boste kazali nobenih znakov čustvenosti, s čimer boste presenetili tudi sebe.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne zanašajte se na to, da bodo drugi ob pravem času spoznali, kaj je prav, in da morate vedno najprej njim pomagati. Ne boste namreč mogli pobegniti od fokusa nase in prihajajo prelomne ideje in spoznanja, ki bodo povzročila nov način življenja.
Posel/denar: ****
Pripravite si načrt za napredovanje, saj se lahko zgodijo dobre spremembe, v katerih boste ne samo napredovali, temveč začeli opravljati prav takšno delo, kakršno vas najbolj veseli. Uspeh bo hiter, saj vam bo javnost močno naklonjena.
Nasvet tedna:
Sledite idejam, ki vam bodo pomagale reševati, urejati situacijo, in ne vztrajajte v negativnih mislih, ki vas odmaknejo od dobrih rešitev. Zdaj je čas, da vsak v sebi naredi red in zavzame tisto mesto v življenju, s katerega bo lahko oblikoval svoje nove temelje.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: **
Potrebovali boste malo več časa zase. Popazite na zdravje, saj vam imunski sistem ne bo najbolje služil. Čustveni nemir vas namreč precej izčrpa in to vas lahko za dlje časa zaustavi.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne boste se mogli povsem odpreti sodelovanju v ljubezni, a se o tem ne boste želeli pogovarjati. Zaradi teh zapletov si lahko zakuhate pravo dramo.
Posel/denar: **
Če boste v odnosih iskreni, lahko dobro napredujete in si ustvarite čisto nov način sodelovanja. A bodite pozorni, saj to velja dolgoročno, in ne podcenjujte nikogar okoli sebe. Vsi namreč premorejo dober notranji čut in ne želijo več vaše igre, temveč solidno stabilnost v službi.
Nasvet tedna:
Prisluhnite okolju, če želite, da se kaj spremeni v vaše dobro. Nenehno razmišljanje o sebi in pogovori o stvareh, ki se tičejo samo vas, odrežejo druge iz vaše slike. Zamislite si, kako dobro bi bilo življenje, če bi le prisluhnili drugim tako, kot si vi želite, da oni prisluhnejo vam.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ***
Zdelo se vam bo, da ste bojevniško razpoloženi, a v resnici boste samo pridobivali moč za stvari, ki vam nekaj pomenijo. Ne boste mogli več poslušati pomilovanja ali pomanjševanja tistih stvari in vaših talentov, ki vas osrečujejo.

Ljubezen/odnosi: ****
Poskrbeli boste za harmonijo v ljubezni in to vam bo dalo dodatne moči tudi za druga področja življenja. Imate priložnost, da se dokažete in tudi pokažete, kakšne so vaše želje v odnosih in načinu življenja. Veseli in ponosni boste nase in na svoje bližnje, ki vam bodo pomagali pri večjih poslovnih načrtih.
Posel/denar: ***
Nemirni boste, dokler se ne boste aktivirali v pravo smer in se povezali z ljudmi, ki so vam pri srcu oziroma čutite, da so vaši zavezniki. Ko boste ugotovili, da so res na vaši strani, se boste popolnoma sprostili in začeli uživati v vsem, kar se bo dogajalo.
Nasvet tedna:
Uspelo vam bo veliko več, kot ste načrtovali, kar vas bo prijetno presenetilo. Bodite iskreni v svojih namerah in čustvenih zapletih, to vam bo dalo navdih za hitre spremembe.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ***
Nežno boste razpoloženi, a tega ne boste pokazali navzven, zato bodo vaša srčna hrepenenja neopazno prešla. Zdelo se vam bo, da morate biti pogumni in optimistični, ne glede na vse, kar bo slabo vplivalo na vašo hrbtenico in občutek sproščenosti. Dovolite si biti občutljivi in počutje se bo izboljšalo.
Ljubezen/odnosi: ***
Če ne boste preveč vztrajali, da se dela po vaših pravilih, boste osrečili svoje doma. Če pa boste pričakovali, da bodo uresničili vsako vašo zahtevo, se lahko zanetijo prepiri. Zato se učite pogovarjati o stvareh, preden se o čem odločite. To bo vse spremenilo.
Posel/denar: ****
Dobili boste priložnost pogovoriti se o svojih službenih načrtih, in če boste konstruktivno sodelujoči, se bo vse obrnilo v dobro smer.
Nasvet tedna:
Preglejte vse vidike življenja, še posebno tiste, kjer je smiselno malo počakati. S potrpežljivostjo boste ugotovili, kam se stvari razvijajo, in se boste lažje odločili za potrebne zunanje spremembe. Nekatera spoznanja pa bodo spremenila vašo življenjsko perspektivo, kar vas bo dolgoročno osvobodilo.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: *****
Komunikativni boste in zabavali se boste v prijetni družbi. Ljubezen vam bo pisana na kožo in okoli vas bo precej oboževalcev, preprosto radi bodo v vaši družbi. Usoda bo poskrbela za več strasti v vašem življenju in pestro dogajanje, ki bo spremenilo stvari doma.
Ljubezen/odnosi: ****
To bo nadvse koristno obdobje, ko boste imeli precej dela s sabo, a to na srečo ne bo vidno okolici. Samski imate priložnost srečati ljubezen življenja, tisti, ki ste že v paru, pa boste morda želeli razmisliti o vsem, kar vas še drži skupaj. Če ste še prisotna strast in razumevanje, se boste z veseljem odločili za renesanso odnosa, sicer vam bo hitro jasno, da je čas za spremembe tudi na tem področju.
Posel/denar: ****
Srečni boste in to se bo poznalo tudi v službenih odnosih. Vseeno se ne boste želeli izpostavljati pretiranemu delu, saj ne boste čutili moči, da bi naredili več kot do zdaj.
Nasvet tedna:
Dobro počutje vas bo spremljalo, in če se boste dovolj gibali na svežem zraku, bo tako tudi v prihodnje.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ****
Čustveni boste, a kratkovidni za večje ljubezenske priložnosti. Ne boste se namreč preveč posvečali čustvom drugih, bolj se boste ubadali s seboj in svojim počutjem.
Ljubezen/odnosi: ***
Ljubezen vam bo zanimiva, dokler vam bo služila, a resnega časa in energije v to ne boste vlagali, kar bo razočaranje za druge.
Posel/denar: ***
Preveč stvari boste želeli opraviti naenkrat in ugoditi ljudem, kar vam morda ne bo najbolje uspevalo. Dobro se boste počutili doma in za delo boste motivirani izključno zaradi financ; pri tem vam bo šlo veliko bolje.
Nasvet tedna:
Ne odzivajte se na stare rane in ne obremenjujte sebe in drugih s pretiravanjem o preteklosti. Tako se lahko prehitro zapletete v slabo počutje ter si sami zakuhate visok pritisk in pretirano obremenitev. November vam bo naklonjen, lahko ste bolj sproščeni, če boste le iskreni do sebe in glede želja. Tako se vam bo ob koncu tedna poleg okrepitve fizične energije sprostila globlja, podzavestna moč, ki bo aktivirala vaše zaloge optimizma.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: **
Počutili se boste odrinjene, pa čeprav se bo vse vrtelo okoli vas. Morda boste rahlo depresivni in iskali razloge povsod, samo v sebi ne.
Ljubezen/odnosi: ****
Zaljubljali se boste in hrepeneli po ljubezni. Le stežka boste razumeli, da je na vas, da se ji odprete, in ni čudežnega recepta, le srce, ki se preda. Iskali boste priložnosti ali nekoga, ki bi vas samo osvojil in pri tem ne bi poslušal vašega ugovarjanja.
Posel/denar: *****
To je odličen čas za napredovanje, a ne boste pretirano delavni, o tem se niti ne boste želeli pogovarjati. Zato boste morda zamudili lepe priložnosti, ki se vam ponujajo. Lahko pa, da vas bo pospremila sreča in vas bodo za napredovanje predlagali tisti, ki vas resnično poznajo in vam sledijo.
Nasvet tedna:
Ne glede na to, ali ste pripravljeni na spremembe ali ne, bodo te vsekakor prišle, in to prav v tem obdobju, ko se vam zdi, da se je vse lepo umirilo. Na začetku tedna vas bo morda malo stiskalo, psihični pritiski bodo večji, saj bodo vsi, s katerimi ste se karkoli dogovarjali, želeli nekaj od vas.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: **
Pazljivo, ne pretiravajte, saj se lahko to odrazi na vašem zdravju. Težave se lahko pojavijo predvsem, če boste zadrževali spremembe, ki vam jih bo življenje ponujalo.
Ljubezen/odnosi: *****
Če ste sledili intuiciji, ste tik pred srečanjem z novo ljubeznijo, še posebno če ste samski. Če vas bo vodila iskrenost, se vam bo ljubezen zdela najbolj naravna stvar. Zato ne razmišljajte preveč, samo odzivajte se srcu in dogajanju v okolici.
Posel/denar: ***
Služba bo obetavna, saj bodo uslišali vaše želje po spremembah. Čas je, da se odločite, kako boste usmerjali svoje življenje: ali boste naredili korake v optimizem in sodelovanje s smislom in dogodivščino ali pa se boste držali starih in preverjenih vzorcev, ki vam nudijo varnost in neko zaščito.
Nasvet tedna:
Popazite na hrbtenico pa tudi nikomur ničesar ne obljubljajte, saj vas bi to še najbolj obremenjevalo. Sproti razčistite vse ideje in želje, saj ste to dolžni sami sebi, da zaživite optimalno življenje. Super je, če najprej sebi iskreno priznate, kje in s kom se najbolje počutite.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ***
Počutje bo dobro, samo motivacije za vse, kar želite narediti, ne boste našli. Obremenjeni boste s financami in iskali hitre rešitve, kar vas bo delalo nestrpne, in lahko se pojavijo glavoboli ter nemir.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne poskušajte vplivati na odločitve drugih, saj boste dosegli nasprotni učinek. Optimistični boste in zdelo se vam bo, da ste tudi odprti za ljubezen, a bo to bolj vaša iluzija kot resnica. Vse se bo namreč dogajalo pod vašo kontrolo; le stežka se boste sprostili in si dovolili, da se razvija ljubezen.
Posel/denar: ****
V tem obdobju v vaših mislih ne bo ravno kariera, saj boste preveč zaposleni z javnostjo ter organizacijo osebnih in tudi poslovnih zadev, da bi si želeli še več odgovornosti. K napredovanju vas lahko spravijo le drugi, ki bodo na vsak način želeli, da prevzamete nove odgovornosti.
Nasvet tedna:
Pazljivo z alkoholom, saj ne bo imel dobrega vpliva na vas in na vaše ožilje. Zato se ne sproščajte z njegovo pomočjo, preveč ste utrujeni in premalo ste skrbeli za svoje telo, da bi se to dobro končalo.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: *****
Čutili boste, da je vse zelo blizu, tako ljubezen kot uspeh. A morda v resnici ne boste dovzetni za spremembe, saj boste iskali uteho v domišljiji. Če pogledate nase realistično, se morda ne boste prepoznali. Novi temelji se ustvarjajo na globljih ravneh, ki jih boste dojeli in sprejeli šele čez čas, a na srečo se tudi ne boste upirali, temveč boste odprti za sodelovanje in optimizem.
Ljubezen/odnosi: ****
Če želite resnično ljubezen, je pomembno, da se odprete pravim odnosom, kar bo v tem obdobju vse bolj prisotno.
Posel/denar: ***
Zbirate pogum, pa tudi izkušnje, ki jih boste potrebovali za spremembe v karieri. Skozi delo in navdih boste našli svojo idealno službo oziroma napredovali tako, da boste lahko povsem samostojno kreirali točno to, kar vas najbolj osrečuje.
Nasvet tedna:
Bodite zbrani, saj se vam bo življenje brez velikega pompa obrnilo na glavo, in nenadoma boste spoznali, da je vse drugače. Zadovoljni boste, saj se vam bo izboljšalo tako fizično kot psihično počutje. 

venera
Foto: profimedia

Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si