Dobra karma
Horoskop

Tarot prerokba: čas je za prestop nadležnega praga poznanega

Kristina Strašek Avtor: Kristina Strašek, bralka kart

Za obdobje od 23. do 28. julija so padle karte Vitez čaš, Desetica čaš in Paž palic

skok
Foto: pixabay

Kariera

Na pot prihaja priložnost (oseba, služba, dogodek), ki bo zaznamovala karierno pot in prinesel čustveno izpopolnjenost. Obeta se torej teden uresničevanja sanj!

Vitez čaš ne premore le zlatega srca, ampak je tudi izjemno pameten (zahvaljujoč izkušnjam) in sposoben, kar ga za okolico dela še kako šarmantnega, mikavnega. Za sabo ima neštete izkušnje, ki jih bo sedaj s pridom izkoristil. Zaveda se svojih plusov in minusov, prav tako pa ne dovoli, da mu čustvena narava prevlada. Živi v ravnovesju, razume dinamiko želja in sanj, zaradi česar je sposoben sanje tudi uresničiti, jih prizemljiti. Vitez ne bo dovolil, da sanje ostanejo le sanje, ampak najde način (hvala, izkušnje), da te tudi zaživi.

Vsi imamo (ali smo imeli) sanje o svoji karieri. Enkrat je bila ta jasna kot beli dan, vedeli smo, kaj želimo delati. A sčasoma ste eni nanje pozabili ali jih bili prisiljeni poteptati – svet ni za sanjače, mar ne? To vsekakor ne drži. Še vsem dobro poznani Disney je nekoč izjavil, da če si nekaj lahko predstavljaš (sanjaš), lahko to tudi dosežeš. S tem tednom boste zacveteli vsi, ki imate pred sabo jasno sliko. Obeta se vam premik, obeta se prihod priložnosti, ki vas bo navdala z radostjo in vam vlila energije. Srečni boste, stvar bo imela t. i. »dober vajb«.

Med tem ko boste eni imeli konkretno priložnost, boste drugi dobili po svoje nekakšen dokaz, da gre vse tako, kot si želite. A zakaj ne dobite vsi dejansko službe/priložnosti? Ker niste vsi na enaki točki. Eni ste dosegli pravo stopnjo, da si »zaslužite« napredek, drugi pa potrebujete le še tisto zadnjo spodbudo, da se nanjo premaknete. V vsakem primeru: dobro vam kaže!

Vztrajajte, pogumno rinite dalje.

Ključne besede:

 • Pogum
 • Priložnosti
 • Kreativnost
 • Vzdržljivost
 • Premik
 • Energija
 • Vitalnost
 • Sanje
 • fantasy-3237644_1920.jpg
  Vsi smo imeli (ali imamo) sanje o svoji karieri.
  pixabay

Ljubezen

Pa smo ga dočakali! Pred nami je teden čustvenega prebujenja, sreče v odnosih in preboju pristne energije ljubezni. To je čas nepopisljive sreče, ki bo kipela iz vseh in tako čas povezovanja, nadgradnje in harmoničnosti. Pred nami je teden, ki bo blagodejno vplival tako na samske kot zasedene – če bodo to obojni tudi dovolili.

Skorajda se je že zdelo, da ni in ni miru na področju ljubezni. Stvari so se rušile, nenehno je bilo treba delati na sebi in svojih miselnih procesih. A sedaj prihaja nekaj miru in sreče. Teden, ki je pred nami, nosi dobro energijo, ki bo na področju ljubezni pomagala ustvarjati harmonijo. Reševala bo spore, povezovala partnerje in prebujala ljubezen v posameznikih (ljubezen do sebe). Dostopna bo vsem, a »vzeti« si jo morate sami. Podprla bo manifestacije, prinesla blaginjo. A pozor! Ne pričakujte, da bo delovala, če boste sami sebi negirali, iskali prepire ali si nenehno govorili, da si ničesar ne zaslužite.

Pomirjeni boste, posledično pravi mojstri kreiranja obilja. Prepustite se tem energijam in dosegli boste tiste čudeže, o katerih ste sanjali. Manifestirajte, predajte se toku in si dovolite čutiti. Iščite spravo, ljubezen in harmoničnost ter se izogibajte vsem toksičnim situacijam.

Ključne besede:

 • Sreča
 • Harmonija
 • Unija
 • Ljubezen
 • Stabilnost
 • Zrelost
 • Povezovanje
 • Pomirjenost
 • Prebujenje
  sanje
  Sanje so vedno dovoljene.
  pixabay

Nasvet tedna

Zadnja karta kompleta vas po svoje še opominja, da boste morali v tem tednu vseeno popaziti, da vaš fokus ni na napačnih stvareh (kot je že lep čas). Zavedati se morate, da sami odločamo, kaj ali kam bomo gledali, česa se bomo lotili, čemu dali prednost. Glede na to, da veste, da je pred nami v resnici sila ugoden čas tako za premike v karieri kot ljubezni, se nikar ne vrtite v istem krogu z istimi ljudmi in istimi problemi. Pri sebi recite »Dovolim si napredovati« ali »K sebi kličem blaginjo« ter dovolite pozitivnim energijam Univerzuma, da vstopijo v vaše življenje. Saj veste, težko karkoli spremenite, če se namerno ohranjate na istem in si govorite »Saj enkrat bo že«. Ta enkrat tako nikoli ne pride. Dajte si dovoljenje, da prestopite ta nadležni prag poznanega in zaživite sanje. Včasih je že najmanjša sprememba v resnici velik premik, ki nosi svoj blagoslov.


Kristina Strašek

Kristina Strašek

bralka kart

Sem energično bitje, ki s svojo energijo prebuja tudi druge. Nerada se konkretno definiram, sploh pa ne na področju duhovnosti, ki je tako širok pojem, da bi bilo skorajda nemogoče, prav tako pa se v moji glavi v resnici vse med sabo prepleta. Od nekdaj me močno fascinira vse, kar je duhovno, mistično in starodavno, svoje znanje pa še kako rada podelim tudi z drugimi. Priznam, po svoje mi laska označba »čarovnica«, s katero me ljudje precej radi povezujejo zaradi preroških kart, ki so vedno z mano ter so do sedaj z resnico postregle že neštetim. Nenazadnje je bila ravno moja prababica znana vaška vračica.

V življenju me je vedno gnala želja da pomagam drugim, za kar pa sem uporabila več kanalov – vse od glasbe pa do umetnosti, novinarstva in nenazadnje konkretnega dela v duhovnosti. Ljudje me poznajo kot direktno osebo, ki bo naredila vse, da jih (vseeno ljubeče) premakne s točke stagnacije. Nikar ne pričakujte, da vam bom govorila, kako se bo vse uredilo samo od sebe. Pričakujte, da vam bom govorila resnico in vam pomagala razkriti vaše potenciale, s katerimi boste končno zaživeli življenje v polnosti.

Kar nas loči, je le eno – sprejela sem magičnost življenje. Dovolite, da jo razkrijem tudi vam.