Horoskop

Prav vsak astrološki znak se s Strelcem ujema drugače

Avtor: Doblanovič Dušan Jimmy, osebno srečanje: 040 309 304

Med značilnimi lastnostmi strelca je predvsem nepredvidljivost. Pravilo, ki se ga moramo zato držati pri strelcu, je: ne zapirajte ga v kletko! Pretirana romantičnost tukaj »ne pije vode«. Rad ima svobodomiselnost in uživa v presenečenjih.

astrološki znaki
Foto: dreamstime

In kako se ta strelčeva energija ujema z ostalimi znamenji ...

Strelec in oven
Spodbuden odnos med dvema ognjenima znamenjema. Povezava je globoka in v tem primeru je odnos dolgotrajen. To je idealna kombinacija za zakonske odnose. Površnost ovna pogosto dopolnjuje duhovni pristop strelca.

Strelec in bik
Zaradi neprimerljivih razlik v naravi bi bila tu pogosta nesoglasja. Nenehno iskanje pustolovščin strelca bo naletelo na nerazumevanje umirjenega, statičnega bika, ki se težje prilagaja kakršnimkoli spremembam.

Strelec in dvojček

Gre za dva nasprotna znaka, ki imata več skupnega, kot bi morda domnevali. Dvojček je gospodar »nižjega uma«, strelec pa je »višji um«. Komunikacija je v tej kombinaciji zelo izrazita in ta dva znaka se odlično verbalno razumeta. Skupaj ustvarjata nešteto projektov. Sta kompatibilna in idealna kombinacija.

Strelec in rak
Ne, sploh ne! To je zgodba dveh različnih, nepomirljivih energij. Rak je varuh tradicije, vezan na družinske vrednote, strelca pa vlečejo razdalje in odkrivanje novih obzorij. Z lahkoto se loči od družine in nadaljuje po svoji poti.

Strelec in lev
Imamo dobitno kombinacijo. Popolna združljivost. V nekaterih stvareh so si podobni, v nekaterih drugačni, vendar je pomembno, da so si podobni, kadar je pomembno, in drugačni v tistih lastnostih, ki niso primarne. Še pomembneje je, da tukaj prevladuje strast, kar je ključ pri reševanju težav.

Strelec in devica
Inteligentni strelec bo zlahka osvojil devico, saj bo v vsakem trenutku natančno vedel, kaj devica potrebuje in kakšne so njene želje. Vendar bo to le začetno navdušenje. Strelec ni nagnjen k urejenemu in mirnemu življenju, ki ga devica pričakuje od partnerja. Čeprav devica po naravi ni ljubosumna oseba, bi lahko strelec v njej vzbudil takšna čustva. Imata skupno ljubezen do narave in potovanj, tako da ju lahko to združi.

strelec.jpg
strelec
dreamstime

Strelec in tehtnica
Potreba po pustolovščini lahko povzroči nekaj izbruhov ljubosumja pri tehtnici, kljub temu je to skladen par.

Strelec in škorpijon
Škorpijon je zapleten in skrivnosten, strelec pa neposreden in odprt. Voda in ogenj nista združljiva. Tu je misija združitve že na začetku obsojena na neuspeh.

Strelec in strelec
Kot dva don kihota se odlično razumeta. Večno mlada po srcu se skupaj odpravita v pustolovščine in si delite iste ambicije. Zagotovo se zabavata. Ko pa pride do resnejših težav, se po navadi potegneta nazaj.

Strelec in kozorog
Kozorogi so očarani nad strelčevo energijo, strelec pa se čudi organizaciji tega znaka. Kljub temu gre za dva nasprotna značaja. Strelec ne more izpolniti strogih standardov vedenja kozoroga.

Strelec in vodnar
Oba znaka sta neobvladljiva. Pri obeh je resna pomanjkljivost njun gospodinjski antitalent. Odlična prijateljska kombinacija.

Strelec in ribe
Oba znaka sta nagnjena k sanjarjenju, vendar pa so ribe preveč pasivne, da bi uresničile svoje sanje, in velikokrat ostanejo v svojem namišljenem svetu. Strelec pa svoje sanje lahko spremeni v resničnost, zato ga pasivnost rib zelo hitro »ohladi«.

Vse o Strelcu, ki je trenutno vladar neba, pa si lahko preberete TUKAJ!