Dobra karma
Horoskop

Tedenski horoskop: nič še ni zamujeno, zato zaključite, česar niste lani

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Možnosti so, da zaključite vse stvari, ki jih niste utegnili lani. Dobre energije vas bodo vodile v praktično smer, saj Mars preide v znamenje bika, ki si želi dobro življenje.

portal
Foto: Pixabay

Da se obeta pestro obdobje, kažeta še Merkur, ki v petek pride v vodnarja in osvobodi način razmišljanja, ter Venera, ki preide v aktivnega ovna, ki vas bo spodbujal, da se osredotočite na svoje želje in cilje za življenje.
Slovenski pregovor: Sreče ne spoznaš z glavo, ampak s srcem.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: *****
Odlični dnevi se vam odpirajo, ko boste sledili svoji notranji moči in željam ter v drugi polovici tedna prešli v praktično izpolnjevanje želja. Vse vam bo šlo kot po maslu in z lahkoto boste naredili stvari, ki ste jih prej lahko dneve, tedne ali celo mesece odlagali.
Ljubezen: ****
Sodelovanje z novimi ljudmi bo okrepilo iskre strasti ali pripeljalo celo novo ljubezen v vaše življenje. Smeh vas bo povezal in skozi druženje bo prešlo vse več dobre energije, ki jo je dobro usmerjati, če niste samski, da vas ne pelje v skušnjavo.
Posel/denar: ****
Sodelujte v dogajanjih in pogovorih z vsemi ljudmi, ki vas obkrožajo, ne samo z izbranci. Tako lahko pride v ospredje kar nekaj genialnih idej, od katerih se bo v prihodnosti kakšna realizirala in vam izboljšala finančno stanje.
Nasvet tedna:
Novo leto vam prinaša drznost in sproščenost, ki ste jo že leta pogrešali pri sebi. Sledite instinktu in se odzivajte na pobude življenja, saj vas bo vse skupaj osrečilo in vam dalo zagona na vseh področjih življenja.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: **
Številne predstave boste imeli glede življenja. Domišljija vam bo dobro služila, a po 7. januarju boste želeli preiti v akcijo in boste vse postavili na glavo. Jezilo vas bo, ker ne bo tako, kot ste si domišljali, zato boste iskali izgovore povsod drugod, samo pri sebi ne.
Ljubezen: **
Domači se bodo po tiho odmikali od vas, saj ne bodo vedeli, kako bi vam pomagali, sočasno jim ne boste jasno pokazali, kaj si želite od njih, zato ne bodo želeli krepiti vašega nezadovoljstva.
Posel/denar: ***
Vaša tradicionalna drža bo prišla na plan in želeli boste nadzorovati finančno stanje s stiskanjem, kar vas bo čisto odmaknilo od blagostanja. Razmislite, kako bi si želeli živeti, da bi se sproščeno povezali z novimi spoznanji o sebi in novih željah, ter to jasno izrazite.
Nasvet tedna:
Vzemite si čas za opazovanje svojih finančnih navad in razmislek o življenju na splošno, da ne boste tudi to leto zapravili toliko časa za stvari, ki vas potem ne bodo veselile ali zadovoljile. Preveč časa namreč izgubljate v preteklosti.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: **
Že na začetku tedna se boste dobro ujezili, kar vas bo pripravilo do tega, da boste na vseh področjih, na katerih se počutite ujete, želeli razčistiti stare stvari. Spoznali boste namreč, da je jeza koristna, če jo pravilno usmerite in izrazite. Počutje se vam bo namreč močno izboljšalo in ponovno boste začutili življenjsko energijo.
Ljubezen: ***
Čas je za spremembe in to boste morali preprosto povedati bližnjim. Prej ko se boste izrazili, bolje bo. Dlje ko boste odlašali, bolj boste vznemirjeni in hitreje se lahko razvije prepir. Morda pa vas bodo domači presenetili s svojim odzivom in se razveselili vaše jasnosti, saj bo končno priložnost, da se o vsem pogovorite.
Posel/denar: **
Tudi v poslu ali financah boste želeli razčistiti stanje. Zbrali boste pogum in moč za pogovore s tistimi, ki so se vam v preteklosti zasmilili, zdaj pa izkoriščajo vaša čustva, kar vas že prav jezi.
Nasvet tedna:
Če želite dobro spati, se ta teden res ne zadržujte v besedah, saj se bo jeza krepila in vas bo morda držala budne vso noč, lahko celo več noči.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Odličen teden bo, ko boste lahko dokončali pomembne stvari in se posvetili odnosom. Vse skupaj vas bo močno osrečilo in vam aktiviralo optimistična predvidevanja.
Ljubezen: ****
Precej dogajanja v ljubezni bo, še posebej v noči na petek. Ker se bodo postavljali novi temelji za odnos, ki je nov ali se spreminja, bodite resnično iskreni ne glede na to, da bi radi v celofan zavili nekatera svoja čustva ali predvidevanja. Če boste leporečili, se vam bo to hitro vrnilo in boste ves petek porabili za razjasnjevanje situacije.
Posel/denar: **
Pred veliko življenjsko preizkušnjo ste, ki nima zveze z dogajanji v okolici, temveč zgolj v vas. Prestopiti boste morali mejo čustvenega ugodja, lagodnosti in spominov na preteklost ter se jasno usmeriti v sistematično in praktično razmišljanje. Šele potem boste lahko z drugimi dobro in smiselno komunicirali.
Nasvet tedna:
Ne glede na to, da ne razumete vsega, kar se vam dogaja, je najpomembnejše, da ste ves čas iskreni in pri vseh ljudeh izražate resnico na enak način.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ***
Zanimiv teden se vam obeta, ko vas bo le malokdo razumel, pa vam bo tokrat čisto vseeno. Imeli boste odlične razmere za ugoditev nekaterim skritim željam, ki so vse močnejše v vas.
Ljubezen: *
Ne boste se poglabljali v druge, samo bolj jasno vam bo, kdo vas podpira in kdo zavira.
Posel/denar: ***
Veliko časa boste porabili za razmislek o svoji prihodnosti in sodelovanju ter delu, ki ga želite ustvarjati. Kreativni boste in učinkoviti v vsem, kar bo podžgalo vašo notranjo moč in strast. Pojavile se bodo nove ideje v smereh, ki ste jih želeli v prihodnosti razviti. Če imate željo zamenjati službo, je zdaj najboljši čas, da se usmerite v to in pregledate teren, da najdete svoje mesto.
Nasvet tedna:
Ne obremenjujte se s stvarmi, ki se vas ne zadevajo, samo sledite potrebi po razmisleku in globlji analizi svojega življenja. Od tega obdobja je odvisno, kako dobro boste razumeli sebe. Vse bolj se vam bo namreč v srcu odpirala svoboda in sprejetost od drugih vas bo osrečevala, vendar ne več na način, da boste delali kompromise za to.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ***
Misli vam bodo begale in iskali boste razloge povsod, saj vam bo težko spustiti niti življenja, za katere ste verjeli, da jih imate pod nadzorom.
Ljubezen: ***
Čustva vas bodo premočno zajela, da bi se lahko čisto trezno o vsem pogovorili, zato je pomembno, da vsaj v ponedeljek in torek spustite vajeti iz rok ter dovolite drugim, da vam povedo vse, kar želijo, ne da bi jih ustavljali ali opravičevali svoje razloge.
Posel/denar: **
Ni še čas za spremembe, zato počakate, da se v vas umiri vihar in da vam novo stanje pokaže, kam se je smiselno usmeriti. Ne bojte se menjave službe, pa čeprav bi šlo za čisto drugačno področje. Vaše kvalitete bodo prišle na plan ravno tam, kjer si najmanj mislite, in morda boste kmalu začeli ne samo uživati, temveč tudi služiti večji denar, kot ste pričakovali.
Nasvet tedna:
Popolna sprostitev bo potrebna, zato se ne obremenjujte s preteklostjo niti se ne branite njenih posledic. Pomembno je, da sprejmete, kar je za sprejeti, in se odločite za možnosti, ki so vam zdaj dane.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: *****
Zavedate se svojega odmika od vsakdanjega življenja in to vam zelo ustreza, čeprav se zavedate, da izgubljate vpliv na okolico in da bo to mogoče otežilo sodelovanje na vseh ravneh. A vam bo vseeno. Strastni boste v stvareh, na katere ste skoraj že pozabili. Z veliko vnemo boste začeli načrtovati stvari, o katerih ne boste govorili nikomur, saj boste vraževerni, da vam to lahko pokvari nove začetke.
Ljubezen: ***
Začeli boste na nov način skrbeti zase in za svoj zunanji videz.
Že začetek vas bo navdušil, pri tem bodo koristili tudi flirtajoči pogledi nasprotnega spola.
Posel/denar: ***
V petek, ko pride Venera v znamenje kozoroga, vas bo vodilo v bolj stabilno ravnanje z materialnimi dobrinami in sistematično v nov način življenja. Temeljito boste pregledali garderobo, počistili najljubše prostore in začeli varčevati na unikaten način.
Nasvet tedna:
Sledite sebi v vseh pogledih ne glede na to, kakšni bodi odzivi okolja, in ne glede na vmesne faze počutja. Čas je, da izkoristite popolno podporo zvezd, ki jo imate, samo zase.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: **
Ne boste več mogli brzdati svojega jezika in vse, kar ste kjerkoli zadržali zase, bo v tem tednu brez nadzora ušlo v javnost. Sami sebe ne boste prepoznali, a notranja moč bo premočna, da bi se lahko brzdali, čeprav se boste poskušali v vsaki situaciji posebej.
Ljubezen: **
Tudi doma boste pretiravali z resnico in s tem burili duhove. Dobivali boste očitke, zakaj ste bili tiho do zdaj, če vas vse tako moti, in ne boste imeli pravega odgovora. Vseeno bo treba dokončno osvoboditi svoje frustracije tam, kjer nastajajo.
Posel/denar: **
Z jasno komunikacijo o vsem, kar ste do zdaj pustili odprtega v finančnih in poslovnih vodah, boste prišli na zeleno vejo in se osvobodili prenekaterih spon preteklosti ter slabe karme, ki vas je držala v finančnem neravnovesju ves čas.
Nasvet tedna:
Iskrenost bo v tem obdobju potrebna, a tudi način, kako boste izrazili svoja čustva in ideje. Odločite se za resnico, ki gradi, in ne ruši. Tako boste uporabili moč zvezd, ki vas podpirajo v pravo smer, in začeli resnično graditi prave temelje za svoje življenje. Ne bo lahko, bo pa vredno.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ***
Nekatera spoznanja v tem tednu vas bodo presenetila, še posebej ko boste ugotovili, da večina vaših bližnjih to že ve, pa niso teh informacij delili z vami. Neugodno vam bo, kaj vse še vedo o vas, pa držijo zase.
Ljubezen: ***
Preveč zmedeni boste, da bi se vsa čustva lahko zadovoljila, zato se boste izmikali pogovorom o sreči v dvoje. Pozornost boste posvetili poslu, službi in uradnim stvarem, ki bi jih radi uredili tako, da boste mirni.
Posel/denar: ***
Skozi pogovore in sprostitev boste dobili vse informacije, ki ste jih iskali že vse preteklo leto, pa so se vam sproti izmikale. Sodelujte in se ne izmikajte družbi, saj boste tako prišli na svojo pravo pot, na kateri boste lahko sproščeno sodelovali z vsemi, s katerimi se dobro počutite.
Nasvet tedna:
Bodite pozorni v petek in soboto, da ne bodo vaše besede narobe interpretirane oziroma da ne boste rekli nečesa, kar zares ne želite, samo da bi komu drugemu ugodili. Ne bo se dobro izšlo, zato je bolje, da ste tiho, če ne zmorete povedati po resnici.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: *
Precej preteklosti se bo zbudilo v vas prek čustev in pogovorov o starih časih. Nič od tega ne bo imelo zveze s sedanjostjo. To vas bo močno utrujalo ter vam zapiralo življenjsko energijo in strast.
Ljubezen: **
Kar precej spoznanj o sebi boste dobili, ne da bi to resnično želeli. Okolica bo zelo iskrena, in ko boste spraševali, boste tudi dobili resnične odgovore. Zaradi svojih miselnih vzorcev in pričakovanj se odzovete tako, da se od vas odmaknejo tisti, ki vam lahko največ pomagajo. Tako zamujate vse dobre odnose, dobre spremembe in to vse zaradi kompliciranja, ki se dogaja v vaši glavi.
Posel/denar: **
Če vam je uspelo v poslu, službi ohraniti nevtralne odnose, potem ste lahko sproščeni in v dobri koži. Če pa ste postali preveč osebni in pokroviteljski do tistih, s katerimi sodelujete, bo tudi tukaj čas za spremembe, lahko že ta teden.
Nasvet tedna:
Pišite si dnevnik razmišljanja in čez nekaj dni preberite, kaj ste zapisali. Samo tako boste spoznali svojo pretirano obremenjenost z vsem, kar se dogaja okoli vas.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ***
Nekaj idej boste morali opustiti zaradi trenutnih vplivov okolja, kar vam ne bo prav nič všeč. Od petka dalje boste bolj jasno videli in razmišljali, saj v vaše znamenje prihaja Merkur, ki vam bo pomagal v komunikaciji.
Ljubezen: ***
Skozi pogovore in druženja boste spoznali, da mogoče malo preveč pričakujete od ljudi in da je na vas, da postavite pravo lestvico dejanj ali dela, ki naj ga izvajajo domači ali sodelavci, da boste vsi zadovoljni.
Posel/denar: ***
Po petku se boste lažje sprostili in bolj lahkotno pogledali na dogajanje ter s tem omogočili vsem lažje sodelovanje. Tako boste vsi lahko izpolnili svoje stvari, ne da bi bili potrebni pritiski.
Nasvet tedna:
Poskusite bolj jasno pogledati nase in na vse dogajanje okoli vas. Kaj vas učijo situacije? Prihaja namreč novo obdobje za vas, ki se lahko razvije v čisto drugo, odlično smer, če se boste sprostili in začeli nase gledati čisto egoistično. Prenehajte skrbeti za vse druge in se osredotočite nase. Ste svoja najboljša verzija, če odmislite druge ljudi?

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ****
Prazniki so vam omogočili dober počitek in razmislek, ki je bil nujno potreben. Sproščeni boste in vse bolj povezani s svojo notranjo močjo. Samozavest se vam bo okrepila na zdrav način in precej bolj zadovoljni boste s sabo in svojimi načrti za prihodnost.
Ljubezen: ****
Sproščeni boste, saj vas bodo domači podpirali v vaši smeri življenja in ne bodo ustvarjali čustvenih težav ali vam očitali preveliko delovno usmerjenost.
Posel/denar: ****
Posebej v veselje vam bo, da že imate dobre temelje in da se odpira pot, na kateri samo nadaljujete začrtane cilje, vendar z veliko večjo podporo zvezd kot do zdaj. Sreča bo nalezljiva in kamorkoli boste prišli, vas bodo veseli in želeli sodelovati z vami na način, ki vam bo v veselje.
Nasvet tedna:
Naučite se stabilnosti v komunikaciji, da izpeljete pogovore do konca, da vas vmes ne odnesejo druge teme in drugi vplivi. Tako se boste dobro postavili v svojem življenju in vse bolj boste zadovoljni z njim.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si