Dobra karma
Horoskop

Tedenska astrološka napoved: ne podlezite ljubosumju, raje odkrivajte svoje...

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Ponedeljek bo še malo zmeden v energijah in krmežljav, vendar bo torek popravil ta vtis in odprl moč vašega življenja in dogajanja na polno.

vesolje
Foto: Profimedia

Kmalu vas bo zajel optimizem, saj boste srečali veliko novih ljudi, ki bodo videli vaše najlepše energije. Merkur bo z direktno smerjo okrepil druženje in želeli si boste družbe. Strast vas bo razvnela, da boste bolj pogumni v čutenju in kazanju naklonjenosti, kar lahko pripelje do res lepih trenutkov ali povsem novih odnosov. Ne podlegajte ljubosumnosti, raje odkrijte svoje močne strani in pozornost ter energijo usmerite v to. Od vas je odvisno, kako dobro boste preživeli ta teden, čemu boste namenili pozornost. 

Dobri barvi tedna: oranžna in siva.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: ***** 
Čustva in strasti vas bodo čisto prevzeli ta teden. Samo sledite jim. Veliko priložnosti se bo odpiralo in z lahkoto boste vzpostavili kontakte. Zajel vas bo občutek ponovnega rojstva. Imeli boste neizmerne notranje moči in privlačnost. 
Ljubezen: *****
Srečni boste, če boste iskreno pokazali, kaj želite. Skozi zmenke in ljubezen se vam bo začela uresničevati stara želja, na katero ste že pozabili. A stara čustva in hrepenenja vam bodo odkrila preteklost na nov način in aktivirali se boste v to smer. Vroče obdobje bo. In srečanja s simpatijami bodo še podžgala intenzivnost v odnosih. 
Posel: ****
Učinkovito boste komunicirali, kar bo pospešilo delovno storilnost. Novosti bodo prišle same od sebe, kar vas bo razveselilo, saj ste si želeli spremembe. 
Nasvet tedna: 
Izkoristite svojo magnetno privlačnost za uspešno komunikacijo. Ko boste imeli na izbiro, da ste glavni v družbi in se pogovarjate ves dan ali pa da se posvetite ljubezni v intimnem okolju z osebo, ki jo zelo občudujete, izberite modro.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Čustveno boste občutljivi in razdvojeni. Čutili boste naklonjenost do več oseb, kar vam bo povzročilo precej preglavic. Dovolj imate sprememb, a življenje želi svoje. Ugotovili boste, da ne morete sočasno delovati iz jeze in nadaljevati v ljubezni.
Ljubezen: ***
Pazite na besede, težko jih boste namreč vzeli nazaj. Uničite si lahko nekaj lepega, a boste morda to prepozno opazili. Zato se boste morali odločiti, kako boste reševali odnose, in verjemite, vaše jeze ne bo želel nihče. Bodite nasmejani in več v tišini. 
Posel: ***
Samozavestni boste in iskali boste priložnosti za kreativni preboj v službi, kjer pa ne bo najboljši čas za spremembe. Tudi tukaj boste hitreje prišli do cilja, če boste umirjeni in ljubeči. Priložnosti se bodo namreč odpirale, a bo pomembno, da ste harmonični v odnosih.
Nasvet tedna: 
Ženske vam bodo dvigovale pritisk in jezni boste, a ne bo nič boljše, dokler se pravočasno ne izrazite. Povejte svoje želje in ne kvarite srečanj zaradi negovanja stare užaljenosti. Sprostite se in življenje se bo bolje obrnilo. 

Dvojčka 21. 5.–20. 6. 
Počutje: ****
Nihali boste v počutju in idejah, kar bo predvsem obremenilo druge, in ne vas. Polni boste energije in zgovorni, kot že dolgo ne. Pokazali boste veliko razumevanja, a neumnosti ne boste več prenašali. Vi predlagajte, kaj bi počeli v družini ali s prijatelji, saj se ne boste mogli več prilagajati. 
Ljubezen: ****
Lahko, da se boste končno opogumili in simpatiji pokazali svojo naklonjenost ali oživili partnerski odnos. Pazite, da ne ranite bližnjih s hitrimi besedami, saj vam bo kmalu žal in boste potem porabili ves dan, da popravite to napako. Za ustvarjanje srečnih odnosov bo lažje, če govorite iz srca. 
Posel: **
Pozornost boste z dela preusmerili drugam, kar vas lahko spravi v težave. Ne glede na odlične sposobnosti komuniciranja ne boste našli dobrih izgovorov, zakaj delo ni narejeno. 
Nasvet tedna: 
Ne porabite vse energije za komuniciranje, temveč se sprostite in opazujte, kaj se dogaja z drugimi. Tako boste optimalno preživeli vse situacije in prispevali koristne ideje ter dosegli dobre rezultate. 

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Srečni boste, pa čeprav bodo vaša čustva močno nihala. Pretiravali boste z vsem, kar se bo poznalo na vašem počutju, a se ne boste obremenjevali, kot da podzavestno testirate meje okolice. 
Ljubezen: *****
Odličen čas za začetek novih odnosov ali ureditev starih. Lahko se boste sprostili, saj ima vaš partner ali simpatija dovolj razumevanja za vas in se vam ne bo treba prilagajati.
Posel: ***
Poslovno vam bodo vsi naklonjeni in vse bo teklo kot po tekočem traku. Morda boste kar malo pogrešali težave. Pazite, da ne boste objestni z besedami in si jih sami ustvarili. Raje jasno pokažite svoje cilje in želje ter se postavite zase, kjer bo to potrebno. Tako boste pridobili poslovno moč.
Nasvet tedna: 
Potrudite se, da opravite vse, kar je potrebno, da se boste lahko sproščeno predajali čustvom in zabavi, v katero vas bodo vsi vabili. Popazite na svoje zdravje, ki bo pokazatelj vaših čustev. Če boste odprti za ljubezen, boste cveteli od zadovoljstva, sicer vas lahko boli glava. Pijte dovolj tekočine. 

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje:*****
Vznemirjeni boste, saj bo vaša sreča bo začela dobivati obliko in dolgotrajni smisel. Ne bo vam žal neprespanih noči in pretiravanj v izbrani družbi.
Ljubezen: ****
Odločili se boste in sledili svojemu srcu ne glede na ovire iz okolja. Srečni boste, saj se bo odločitev izkazala za dobro in odprla nov način življenja, ki se ga boste končno lahko veselili. Potrpežljivi boste, a vseeno bo vsem okoli vas jasno, da ne boste mogli več dolgo čakati. Notranja sreča bo vse bolj nemirna. Vseeno stopite korak naprej in si zagotovite sodelovanje.
Posel: ****
Zanimivo je, da bolj ko veste, kako vse izpeljati, bolj morate zagovarjati svoje odločitve pred bližnjimi sodelavci in drugimi. Pripravite se, da boste vztrajali v smeri, ki je potrebna za večje uspehe. A ker se zavedate, da je čas na vaši strani, vam bo lažje. 
Nasvet tedna: 
Zavedajte se, da izstopate iz sivine, povprečja ter postajate to, kar zares ste. Ohranite srečo in ljubezen v sebi in okolici. Ne dovolite, da vam nesrečni pravijo, kako živeti.

Devica 23. 8.–22. 9. 
Počutje:**
Napeti boste in vnaprej boste pričakovali težave, ki pa jih ne bo. Vseeno se boste »kuhali« v starih čustvih in pretiravali z vsemi reakcijami. 
Ljubezen: ***
Vztrajajte pri svojih iskrenih izjavah in daljših pogovorih. A ko se boste želeli pogovoriti o družinskih aktivnostih, se drugi ne bodo najbolj strinjali z vami in bo kaj hitro prišlo do prepirov, kjer boste nastopili precej ostro, kar bo presenetilo vse. Mogoče je bolje, da greste sami v akcijo.
Posel: ****
Napeti boste in iskali boste možnosti, da se o vsem dobro pogovorite. Ne boste namreč želeli v akcijo in sodelovanje z drugimi, dokler ne boste videli večjega smisla v vsem.
Nove možnosti za delo in napredovanje se bodo pokazale, kar vas bo razveselilo. Potrudili se boste, da boste pravočasno vse oddali in pridobili določene prednosti. 
Nasvet tedna: 
Počakajte, ne vpletajte se v okoliška dogajanja, dokler ne boste v sebi zares začutili stabilnosti. Prisluhnite drugim in si pridobite dovolj časa, da o vsem realno razmislite. Tako boste lahko mirno sprejeli dobre spremembe.

Tehtnica 23. 9.–23. 10. 
Počutje:****
Dobro počutje bo okrepilo vašo življenjsko oziroma seksualno energijo. To bo povzročilo, da boste zadovoljni in sijali na vseh področjih življenja. Vseeno ne boste pretiravali s komunikacijo, temveč se boste raje odmaknili, saj vas bosta zmotila zmeda in kaos v okolju.
Ljubezen: ****
Ljubezen vam bo pomembna, a se zanjo ne boste borili, temveč boste le odprli srce. Z besedami boste aktivirali veselje pri simpatiji ali partnerju. Čutila se bo strast med vama, ki bo iz dneva v dan močnejša. Če ste samski, se samo sprostite. Vezani pa boste morda zaradi tretje osebe dobro razmislili o svojem partnerstvu in življenju na splošno. Učili se boste izraziti svoja čustva na nov način, kar vam ne bo delalo težav, če ne boste preveč razmišljali. 
Posel: ****
Opravili boste vse potrebno in morda boste dobili veselje do nekaterih stvari, ki ste jih že v preteklosti želeli opraviti. Dobro vam bo šlo.
Nasvet tedna: 
Ohranite stik z okoljem, pa čeprav samo na kratko. Tako boste pomagali okolici sprostiti stare energije, da bodo odnosi postali zabavnejši. 

Škorpijon 24. 10.–22. 11. 
Počutje:**
Zgrabila vas bo megalomanija v vseh pogledih. Odzivi drugih vam bodo pokazali, kako jez vašimi čustvi in kje je treba kaj spremeniti. Ne boste natanko vedeli, kaj se dogaja, samo vsake toliko boste še sebe presenetili s čustvenimi izbruhi.
Ljubezen: ***
Imeli boste priložnosti za srčne stike, a jih boste morda v vsem poslovnem adrenalinu čisto spregledali. Glejte ljudem v oči, samo tako boste lahko našli simpatijo oziroma ljubezen življenja. Vezani, lahko obudite magičnost dvojine v domu. 
Posel:****
Razmisliti bo treba o dolgoročnih ciljih in odkriti, kam se je skrila vaša življenjska energija. Ogromno moči boste pridobili, ko boste želeli na hitro aktivirati določene projekte in urediti poslovne odnose. Morda boste odpovedali kakšno sodelovanje. 
Nasvet tedna: 
Čas je za sprostitev. Pozorni bodite na svoje počutje in pazite na srce ter stopala. Ne boste v najboljši koži in imeli boste občutek, da vam gre vse narobe. Poskusite se umiriti in lažje bo šlo. Ne boste se počutili najbolje, ne glede na to, da ne bo nič narobe.

Strelec 23. 11.–21. 12. 
Počutje:*****
Lebdeli boste v energijah ljubezni in nihče vas ne bo mogel zmotiti. Obdajal vas bo oblak mehkobe. Lahko, da se bo nasprotni spol zelo aktivno odzival na vas.
Ljubezen: *****
Flirtanje se lahko hitro spremeni v kaj več, zato pazite, če se ne nameravate spustiti globlje. Energije bodo močne, zato bo res umetnost prenehati ob pravem času. Skrili boste svoja čustva in jih delili samo s tistimi, ki jih bodo sami začutili. Spoznali boste vrednost osebe, ki jo že dlje časa poznate; tokrat boste prvič dojeli, koliko vam pomeni, zato ji pokažite svoja čustva in hvaležnost, to bo čisto dovolj. 
Posel: ***
Navadili ste se že na to, da so reflektorji usmerjeni v vas, zato vam bo morda postalo malo dolgčas, ko se bodo stvari malo umirile oziroma ne boste čutili adrenalina. Zasanjani boste in ne glede na prepire, ki jih bo okolica želela izzvati z vami, boste vztrajali v svojem notranjem miru. 
Nasvet tedna: 
Bodite pozorni na stvari ali ljudi, ki so vam odveč in vam jemljejo vsakdanjo energijo in veselje. Smiselno je, da dolgoročno opravite z njimi in si dovolite koristne spremembe v življenju. 

Kozorog 22. 12.–20. 1. 
Počutje:***
Nujno je, da ste pozorni na svoj način izražanja, saj ste zaradi preteklih izkušenj precej zaprti in strogi, kar marsikoga odbije. Ne pričakujte, da se bodo drugi trudili za vaše dobro počutje, zato jim ne vsiljujte občutka krivde. Sprostite se, če se le da.
Ljubezen: **
Ljubezen vas bo mučila in ne boste vedeli, kako pristopiti. Glava vam bo govorila eno, srce pa drugo, in težko ju boste uskladili. Začutite najprej ljubezen do sebe, nato bo prišel čas za ljubezen v dvojini. Obudite jo v partnerskem odnosu. Samski boste imeli priložnost srečati pravo osebo. Vse se bo končno uredilo na pravi način in pozabili boste na vse tegobe. 
Posel: ***
Trmasti boste in ne boste si dali dopovedati za vas koristnih stvari, zato bodo nekatere službene zadeve stagnirale, s tem pa tudi vaši odnosi na delovnem mestu.
Nasvet tedna: 
Stopite iz iluzije in se odzivajte na energije okolja. Prisluhnite čustvom in ženskam iz okolja, naj vam pokažejo pot, ki bo prinesla rezultate za pravo življenje. 

Vodnar 21. 1.–18. 2. 
Počutje: **
Skomunicirajte vse, kar vas teži, saj si boste tako prihranili številne težave in izboljšali počutje. Odložite tudi skrbi, ki jih nosite za druge, saj jim na ta način prav nič ne pomagate, prej obratno. 
Ljubezen: ***
Skozi ljubezen se vam bodo porajale odlične ideje. Podelite jih naprej in takoj se bo začela njihova realizacija. Komunikacija bo malo nenavadna, pritegnila bo veliko smeha in dobrega druženja.
Posel: ***
Nemirni in razdvojeni boste med delom in globokimi čustvi. Ne boste se znali odločiti tako, da bi bilo prav za vse. Zaradi čustev boste pozabili na vse ideje in želje za danes. Čisto se boste predali vsemu, kar se bo dogajalo. Lahko, da boste čutili krivdo, ker bodo nastale manjše težave. Ko se bodo čustva ohladila, se bo pravo delo šele pokazalo. 
Nasvet tedna: 
V ospredju bodo vaše komunikacijske sposobnosti. Če lahko, na novo postavite pravila, da bodo ustrezala vašim novim standardom. Začnite takoj. S tem si boste uredili osnovne temelje, kar vam bo okrepilo notranjo moč tudi za poslovne uspehe. Končno vam bo jasno, kaj je treba narediti, da na polno zaživite.

Ribi 19. 2.–20. 3. 
Počutje: ***
Malo boste zmedeni in težko se boste zbrali za večje druženje z ljudmi. Zato boste toliko bolj zadovoljni, ko boste lahko ustvarjali zase. Srečni boste, ker bodo vaše ideje prišle do izraza in prinesle velike rezultate. 
Ljubezen: ***
Popolnoma se boste posvetili nekaterim vidikom življenja, ki ste jih do zdaj zanemarjali, in to vas bo močno osrečilo. Imeli boste dober občutek o sebi, ki vam ga nihče ne bo mogel pokvariti, zato niti ne bodo poskušali.
Posel: ****
Sreča vam bo naklonjena, še posebno če boste opravili vse, kar je treba, in boste potem bolj sproščeni doma. Videli boste dobro pot do materialnega uspeha in nič vam ne bo težko narediti v tej smeri.
Nasvet tedna: 
Bodite egoistični in počnite vse tisto, kar vas izpolnjuje. Prevzela vas bo lepota, tudi morebitna ženska družba. Veliko dobrega ste že naredili, zato boste optimistično gledali naprej.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Več o njej si lahko preberete na www.andrejanovak.si.