Dobra karma
Horoskop

Tedenski horoskop: K vašim notranjim resnicam vas bo vodilo celo vesolje

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Optimalno počutje, zlasti če dopustujete. V sredo pride Merkur v leva, kar bo dvignilo razpoloženje, posebno ker se Jupiter retrogradno vrača v vodnarja.

vesolje
Foto: dreamstime

Prihaja obdobje, ko boste spoznali, kaj je treba še narediti ali spustiti. Mars preide v znamenje device, kar bo usmerilo vaš trud v boljše rezultate. Srečata se Sonce in Merkur, zato vam ne bo težko izraziti osebne resnice.
Slovenski pregovor: Modra ušesa se ne zmenijo za neumne besede.

Oven 21. 3.–20. 4.

Počutje: ****
Imeli boste odlične ideje, zato se boste vsega lotili zelo pozitivno. Odlično boste povezani z javnostjo, a ne odzivajte se na provokacije, temveč sledite svojemu optimističnemu načrtu.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne odzivajte se na besedne provokacije bližnjih, temveč se sprostite v tem, kar ste in kar počnete dobro. Ogromno energije lahko namreč izgubite med komunikacijo in pričkanjem o stvareh, ki nimajo smisla. Zato jim dovolite, da izrazijo svoje skrbi ali ideje, ter pojdite naprej svojo pot.
Posel/denar: ****
Odlično obdobje je pred vami in z lahkoto boste izpolnili nekatere delovne zadolžitve. Sreča vam bo naklonjena in morda boste napredovali ali dobili ponudbo za boljše sodelovanje.
Nasvet tedna:
Morda si boste bolje organizirali življenje, saj vam bo postalo jasno, da le tako lahko pričakujete uspeh na dolgi rok. Ne razmišljajte preveč o ranah preteklosti, saj vas to utrudi. Raje se osredotočite na sedanjost in nov način življenja, ki ga želite.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Nemirni boste in pod stresom, zato lahko zapadete v zdravstvene težave, ki ne bodo tako nedolžne, saj se vam vzorec pojavlja že dlje časa, in čas je, da ga opustite.
Ljubezen/odnosi: **
S prijaznostjo in ljubeznijo lahko dosežete prav vse. Dobro čustveno obdobje bo, zato povabite simpatijo na zmenek ali poklonite čas partnerju. Odločili se boste za spremembe ter želeli umiriti svoje odnose in način življenja. Uspelo vam bo, če ne boste takoj popustili ter sledili provokacijam in idejam iz okolja.
Posel/denar: ***
Če boste pretiravali z delom, ki ste si ga še sami dodatno nakopali na glavo, boste ne samo ogrozili svoje dobro počutje, temveč tudi dobro delo v službi in način sodelovanja. Nastal bo kaos, in tisti, ki čakajo, da vam v službi kakšno zakuhajo, bodo dobili dobro priložnost. Pomembno je, da ne vztrajate pri načrtih, če vidite, da se stvari zapletajo. Počakajte na ugodnejši čas.
Nasvet tedna:
Sproščenost vas bo pripeljala v objem ljubezni, trma pa ravno stran od tega, po čemer hrepenite. Razmislite, kakšne energije želite širiti, in delujte v to smer.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: *****
Polni boste energije in elana. Z jasno komunikacijo in predvsem dobrim razmišljanjem glede reševanja zagat vam bo veliko več uspelo, kot ste načrtovali. To vas bo aktiviralo v še več dogajanja, a je smiselno, da se naučite tudi uživati, ne samo delati ali reševati težave drugim.
Ljubezen/odnosi: ****
Sprostili se boste v določenih odnosih in celo pokazali jezo in nestrinjanje. Če bo potrebno, pa tudi ljubezen in naklonjenost. To bo odmaknilo težo preteklosti, in sedanjost vas bo osrečila.
Posel/denar: ****
V veliko zadovoljstvo vam bodo trenutni uspehi, a obenem se boste prav zato preveč poglobili v delo, prevzeli nase preveč stvari ter se vrnili v začaran krog hitenja in stresa. Raje se osredotočite na odnose, saj boste vse veliko hitreje in bolje rešili, če se razumete z ljudmi in jih pripravite do sodelovanja, kot da sami delate največ.
Nasvet tedna:
Pazljivo z besedami, saj lahko s preostrimi izrazi ali pretirano strogostjo dosežete odmik ljudi od sebe, ki se ne bo tako hitro uredil.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: **
Morda boste iz prešerne volje in odprtosti za dogodivščine življenja prešli v ujetost rutine ter se počutili odrinjene od ljubezni in svojih prijateljev.
Ker boste veliko stvari delali v naglici, vas bo dobra intuicija pustila na cedilu.
Ljubezen/odnosi: **
Precej kaosa boste ustvarili okoli sebe, saj boste tako opravili stvari čisto po svoje. A ne boste opazili, da se nekateri zato od vas odmikajo, saj si ne želijo požeti slabe volje in zapletov z vami.
Posel/denar: **
Nestrpni boste in prehitro komentirali stvari, kar bo šlo v vašo škodo. Pazite na svoj sloves, saj je potrebno le malo, da si zrušite težko pridobljen ugled. Po nepotrebnem boste zaostrovali odnose. To se lahko zgodi tako v službi kot doma, saj se boste povsod odzivali še iz preteklih čustev in se vam bo zdelo, da vas vsi izzivajo.
Nasvet tedna:
Bremena bodo padla na vas in pobegnili boste v delo. Odmaknili se boste od prijateljev ter se posvetili zapoznelim delovnim nalogam. Mogoče bo to vaša najboljša terapija, da se umirite in postavite v svojo novo vlogo.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ***
Ne boste se zapletali v čustva okolice, opazili pa boste, kdo vas podpira in kdo vam privošči dobro. Oboje vas bo razveselilo, saj boste srečni, da se je končno pokazala resnica inste lahko zdaj bolj sproščeni v vseh odnosih.
Ljubezen/odnosi: ***
Doma se bodo brez uspeha pritoževali. Ne klonite pod pritiski krivde, ki vam jo želijo vsiliti. Če se ne boste mogli osredotočiti le nase in boste preveč sodelujoči, se lahko zgodi, da vam jo bodo zagodle ženske v službi ter ustvarile kaos in govorice, ki vas bodo preusmerile na druge stvari, zato boste izgubili dragocen čas.
Posel/denar: *****
Super podporo imate, da uredite svoje materialne dobrine in si na novo organizirate delo ali stanje doma. Pomembno pa je, da ste pri tem egoistični, kolikor je potrebno, in tokrat ne upoštevate nobenega mnenja, ki vam ni všeč, ter ne sprejmete nobene pomoči, če niste okoli tega sproščeni.
Nasvet tedna:
Nadaljujte v svojem ritmu in ohranjajte ponos na svoje delo. Odlično vam bo šlo povsod, kjer boste naredili po svoje, zato je pomembno, da vsaa enkrat na dan pomislite, s čim vse ste zadovoljni.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: *****
Ponosni boste na svoje delovanje in to odkrito pokazali okolici. Morda se boste celo bahali s svojimi dosežki, kar pa lahko ustavi nekatere ljudi, ki radi prihajajo k vam. A počutje bo odlično in prekipevali boste od energije.
Ljubezen/odnosi: **
Ne boste imeli ravno veliko časa za ukvarjanje z drugimi, saj boste preveč zaposleni s svojimi stvarmi, česar vam bližnji ne bodo zamerili, saj bodo zadovoljni, da ste dobro.
Posel/denar: ****
Pazite, če imate svoj posel, da ne odbijete strank s pretiravanjem v samopomembnosti. Če boste usmerjeni v dobro sodelovanje, imate vso podporo za uresničitev želja.
Nasvet tedna:
Pomembno je, da sledite vsem potrebnim korakom po načrtu in ne preskakujete ničesar. V službi bo veliko pritiska, da naredite stvari drugače, a ne odnehajte, saj je za vse pomembno, da ste natančni bolj kot kdajkoli prej. Potrudite se in preverite vsa dejstva o stvareh, za katere se morate odločiti, da ne boste na koncu krivi namesto drugih.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: *****
Imeli boste voljo, usmerjeno v generalno ureditev svojega življenja, in čeprav boste na trenutke preveč časa zapravili za pogovore, boste tako samo spoznali svoje šibke točke; kje vas zanese in kaj morate še popraviti. Drugim boste pomagali le, če bo nujno, sicer se boste raje odmikali v svoj mir.
Ljubezen/odnosi: ***
Čeprav bo videti, da se veliko družite, in vas bodo mnogi kontaktirali, se vas v tem obdobju ne bo prav nič dotaknilo, da bi vas odvrnilo od poti ali ciljev. Zato boste dobre volje in vaš optimizem bo nalezljiv, da boste partnerja ali simpatijo z lahkoto prepričali v bolj sproščeno življenje. Iskrice strasti bodo preskočile tam, kjer boste najmanj pričakovali, in popolnoma se lahko spremeni vaše osebno življenje.
Posel/denar: ****
Polno dobrih idej bo aktiviralo vaše veselje do življenja. Preveč boste zapravljivi, saj boste želeli izkusiti vse, kar vas bo zanimalo.
Nasvet tedna:
Usmerite vse ideje na dolgoročno življenje, in če je potrebno, si jih tudi zapišite, da boste imeli zapisano kot oporo ob sebi, da ne pozabite.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: **
Navadili ste se že na svoje slabo počutje in notranji stres, a je smiselno, da se osvobodite in si privoščite globljo regeneracijo, za kar morate umiriti svoje mislil ter prenehati bežati v nove načrte in ideje. Dovolite, da vas preteklost dohiti, in se pomirite z njo.
Ljubezen/odnosi: **
Ne izgubljajte časa za prazne pogovore ali sanjarjenje, kako bi lahko bilo, če … Zapišite si ključne stvari, ki so nujne, da jih uredite, in začnite s pisanjem idej.
Posel/denar:**
Postavljeni ste ob zid in treba bo narediti konkretne spremembe. Ne izhajate iz čustev, temveč izključno iz materialnosti, ter uredite za nazaj vse, kar lahko. Ko se boste odločili, da je čas, da to uredite, se bodo začele stvari zlagati v pravo smer.
Nasvet tedna:
Dovolite življenju, da vam priskoči na pomoč. V tem času pa dihajte, se sproščajte in se ne zapletajte v stvari, ki jih zares ne želite v življenju. Naj okoli vas nastane naravna selekcija. Priznajte si, kakšno življenje si resnično želite, ko se vse umiri in uredi; kako bi radi zaživeli.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ****
Optimistični boste in pozitivno vplivali na vse. Glavni boste v pobudi, h kateri boste samo vi iskreno pristopili. Ostali bodo imeli drugačne načrte, in se jim bo zdelo super, da boste vi paradni konj.
Ljubezen/odnosi: ****
Poglejte na stvari, kjer izgubite preveč časa, ter dobro razmislite, kaj zares potrebujete od tega. Imeli boste pomoč, da uredite okolico, in če boste želeli, tudi sosedske odnose, kar bi bilo priporočljivo. Pogovori bodo prinesli večje rezultate, zato ničesar ne zadržujte v sebi.
Posel/denar: ***
Komaj se boste osvobodili nekaterih bremen, že si boste nakopali nova na glavo. Začnite razmišljati o večjih, organizacijskih spremembah svojega življenja, saj se ravno v tem času lahko vse obrne drugače, če boste le pripravljeni sodelovati. Vse, kar boste počeli, bo imelo močan odziv in lahko pridobite mednarodno sodelovanje ali službeno potovanje v tujino.
Nasvet tedna:
Ne vključujte se v vse stvari v okolici, ki se vam zdijo preveč enostavne, a vedno zahtevajo več časa, kot je bilo mišljeno.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: **
Počutili se boste odrezane od drugih in morda tudi osamljene. Iskali boste hitre stike z okolico, a nekako ne boste našli odziva, kar vas bo še bolj potrlo, in jezni boste na tiste, ki nimajo časa za vas, ko si to želite.
Ljubezen/odnosi: **
Domače stanje vas bo dušilo in pri tem ne boste niti pomislili, da se lahko odmaknete oziroma pogledate na vse iz druge perspektive, da se sploh lahko pojavijo rešitve. Želeli si boste več življenja, ljubezni, a boste zanemarili dejstvo, da ste se odmaknili od vseh in da ne morejo kar vdreti v vaše življenje. Zato se odprite odnosom in tistim ljudem, ki jih želite več v življenju.
Posel/denar: ****
Pomembno bo, da ostanete odprti za vse stvari v okolju in sproti izražate vse, kar vas muči in kar želite spremeniti, predvsem pa, kaj res želite. Ideje bodo prihajale spontano. Delite jih z drugimi, da se uresničijo.
Nasvet tedna:
Dogajajo se globlje spremembe, ki pa jih morate v sebi sprejeti in potiho reči življenju »ja«. Samo tako vas bo usoda podprla pri spremembah.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ***
Preveč vsega boste nosili v sebi in razmišljali o vsem. To vas bo še dodatno izčrpalo, zato je smiselno, da najdete svoj način odklopa ter poskrbite za svoje dobro počutje.
Ljubezen/odnosi: ***
Čakali boste na ugodne razmere za ljubezen in se jezili, ker bo ves čas nekaj prihajalo vmes. Ne boste namreč želeli sprejeti dejstva, da je tudi to življenje, in da ne potrebujete popolnih okoliščin, da ste sproščeni in ljubljeni.
Posel/denar: ****
Komunikacija vam bo šla odlično od rok, a preveč si boste zadali za ureditev, zato boste nestrpni do svojih sodelavcev in skoraj želeli, da vam berejo misli. Popolnoma jasno vam bo, kaj želite doseči, a če ne boste vsem vpletenim na jasen način predstavili, kaj pričakujete od njih, bo okoli vas zavladala zmeda, kar vas bo še bolj usmerilo v nestrpno komunikacijo.
Nasvet tedna:
Imate ključe v rokah za dobre odnose. Oddajajte tisto energijo, ki jo želite nazaj. Optimizem se vam bo počasi začel vračati, a ga ne vložite takoj naprej. Dovolite si uživati v sproščenosti in si predvsem fizično spočijte. Psihično dobro počutje bo sledilo.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: *****
Odličen začetek tedna vas bo sprostil in po dolgem času boste začeli verjeti, da se zvezde res lahko obrnejo v vaše dobro. Neverjeten optimizem bo vaša nova motivacija, obenem pa boste začeli videti, kaj ste v preteklosti delali narobe in se zapletli v slabe energije.
Ljubezen/odnosi: ***
Zaželeli si boste sprememb v ljubezni in druženja s sebi optimalnimi ljudmi. Imeli boste velik vpliv na okolje, a ne boste želeli narediti starih napak, zato boste o vsem dobro razmislili in se pripravili na naslednje korake tako osebno kot poslovno.
Posel/denar: ****
Ustvarjalnost in strast do življenja vas bo prevzela, in želeli si boste narediti nekaj konkretnih stvari za prihodnost, ki vam bodo odprle nov poligon sodelovanja.
Nasvet tedna:
Sprostite se in bodite točno to, kar ste. To je čisto dovolj za vse, kar želite doseči in kogarkoli želite očarati. Samo tako boste namreč lahko sprejeli optimalno podporo, ki jo imajo zvezde za vas. Uživajte! 


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si