Dobra karma
Horoskop

Izkoristite teden, ki se lahko zapiše v vašo zgodovino

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Astrološka napoved za 31. teden - od 27. julija do 2. avgusta 2020.

sonce
Foto: profimedia

Popopran teden se obeta in že ponedeljek bo precej pester, zato ne čakajte, da vas drugi aktivirajo, temveč se sami usmerite v stvari, ki so potrebne, nujne ali zaželene, da jih danes realizirate, še zlasti ker bosta torek in sreda bolj pasivna in nejasna. Komunikacija in čustva se bodo okrepili od četrtka dalje in v nedeljo bodo dosegli svoj vrhunec. Zato bodite z dobrimi ljudmi, v dobrih okoljih in pozitivni, pa bo ta teden ostal zapisan v vaši zgodovini. Dobri barvi tedna: svetlo rumena in temno zelena.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: **
Poskrbite za dobro spanje, saj bo od tega odvisno vaše počutje. Neprespani boste močno jezljivi. Jeza in nemir vas bosta spremljala, če se ne boste zavestno pomirili in jasno izrazili svoje želje. Tako boste z lahkoto organizirali vsa področja življenja.
Ljubezen: *
Ogromno energije lahko izgubite skozi komunikacijo in pričkanju o stvareh, ki nimajo smisla. Izsilili boste stvari, ki so vam pomembne, in pri tem ne boste pomislili, da se vam lahko takšno obnašanje zelo kmalu vrne.
Posel: ****
Izkoristite dobre delovne vplive takrat, ko so vam na voljo. Hitro se namreč lahko veter obrne in vas spravi v težave, zato ohranite delavnost. Odlično boste povezani z javnostjo, a bodite pozorni, da vas pretirano druženje zunaj ne vrže iz ritma.
Nasvet tedna:
Ne pretiravajte s čustvi, da vas preteklost ne izčrpa in ponovno vpelje v star način življenja. Čas je, da ste iskreni s sabo in drugimi ter zaživite bolj v skladu s sabo. Zato se ne odzivajte na provokacije, temveč sledite svojemu optimističnemu načrtu. Bodite trmasti zase in vztrajajte pri svojih načelih.


Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: *
Čustveni in občutljivi boste na odzive drugih, zato bodite čim bolj v svojem miru. Prizadevajte si za to, da si ga pridobite. S prijaznostjo lahko dosežete prav vse. A želeli boste vse imeti pod nadzorom in z nestrpnostjo boste to tudi dosegali. Razmislite, ali je to smiselno in ali želite okoli sebe nesrečne ljudi, ki se vas bojijo.
Ljubezen: ***
Ker boste lažje pokazali svoja čustva in naklonjenost, povabite simpatijo na zmenek, vezani poklonite partnerju dovolj časa. Čustva vas lahko tako močno zajamejo, da ne boste videli nič drugega. Če boste sledili srcu, se bo vse odlično razvilo, v nasprotnem primeru boste prešli v skrbi in nemir.
Posel: ***
Ne vztrajajte pri delu, če boste videli, da se stvari zapletajo. Počakajte na ugodnejši čas. Korak za korakom vam bo uspelo, če ne boste prehitro popustili in se odzvali na provokacije ali tuje ideje sodelavcev.
Nasvet tedna:
Osredotočite se na pomoč bližnjim, saj bo to vse osrečilo. Radi se intuitivno odzovete na pomoč, zato to čim večkrat ponovite.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ****
Polni boste energije in z vsakdanjim elanom boste opravili več od pričakovanega. Nič vam ne bo težko in lahko boste premagali tudi upor okolice pred spremembami.
Ljubezen: **
Ne da bi se zavedali, boste s svojimi besedami nekomu stopili na prste ali mu dodali soli na njegovo rano. To bo sprožilo večje reakcije, lahko pravo malo vojno v odnosu.
Pazljivo z jezikom, da ne boste skozi čustvena pretiravanja sprožili večje družinske prepire, ki se ne bodo tako hitro končali, kot jih boste zakuhali.
Posel: ***
Ne prepirajte se o stvareh, o katerih nimate dokazov, saj vas bodo čustva pripravila do pretiravanja in lahko si uničite že dobro zgrajeno zaupanje. Usmerite se v konkretno delo. Če boste želeli napredovati, boste morali najprej uresničiti svoje obljube. Zapišite si vse, kar ste komu že obljubili.
Nasvet tedna:
Sprostite se v določenih odnosih in pokažite vsa svoja čustva ter razložite svoje nestrinjanje. Samo tako se boste odlepili od preteklosti in z resnico lažje zadihali v sedanjosti.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: **
Nihali boste od prešerne volje in odprtosti za dogodivščine življenja do popolne ujetosti v vsakdanjo rutino ter počutja odrinjenosti od ljubezni in prijateljev. Držala vas bo želja po svobodi. S slabo komunikacijo boste ustvarjal jezo v odnosih. Kadar ne boste vedeli, kaj narediti, se usmerite v svoje delo, tako bo več koristi in smisla.
Ljubezen: **
Prehitri in preveč samozavestni boste v odnosih in ne boste prisluhnili mnenjem drugih, kar jih bo precej prizadelo. Tega ne boste tako z lahkoto rešili, saj boste omalovaževali njihova čustva in jih še bolj razjezili. Ne morete pričakovati od drugih, da vas v vsem razumejo, medtem ko je vam vseeno za njihovo počutje. Želeli boste presenetiti partnerja, a to ne bo najboljša ideja.
Posel: ****
Bremena preteklosti bodo padla na vas in lotili se jih boste s pobegom v delo, ki pa vam bo dobro uspeval.
Nasvet tedna:
Ne računajte samo na svojo sicer dobro intuicijo, saj vas lahko pusti na cedilu. Preverite tudi dejstva in jim ne oporekajte. Ne jemljite vsega skupaj preveč z lahkoto.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ****
Sledite nenavadnim in ekstravagantnim idejam, ki vam bodo dvignile počutje. Ne zapletite se v čustva okolice, opazujte pa, kdo vas podpira pri realizaciji. Jasno vam bo, kaj delate narobe, in takoj boste popravili svoj odnos do čustev drugih.
Ljubezen: ****
Ne dovolite, da vam bližnji zatirajo ljubezen. Ne klonite pod pritiski krivde. Čutili boste potrebo, da pokažete pozornost posebni osebi, in rezultat bo že kmalu viden. Ljubezen med vama se bo razvila v popolnem zaupanju. Morda boste sanjali o tej osebi in vajino srečanje bo imelo večji, dolgotrajnejši smisel.
Posel: ***
Nestrpni boste in težko boste sproščeno komunicirali. Okolica bo malo presenečena nad vašimi izpadi. Bodite pozorni pri delu z elektriko, da se vam kaj ne zgodi.
Nasvet tedna:
Ne skrbite za svoja čustvena nihanja, čeprav bodo povzročila težave s komunikacijo. Če se bodo doma pritoževali nad vami, vedite, da ste edini, ki ste se do zdaj cenzurirali v čutenju življenja, in da je čas, da se to spremeni.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ****
Optimalno podporo imate za uresničitev želja. Morda bodo na dan prišli strahovi, ki pa jih boste lahko premagali, zato se ne umikajte od načrtovanega. Potrudite se in preverite vsa dejstva o stvareh, za katere se morate odločiti. Čuvajte svojo moč.
Ljubezen: *
Želeli boste uveljaviti svojo voljo prek čustev, a podzavest bo prevladala. Čeprav ne boste želeli odpirati problemov, bodo kar sami prišli na plan. Dali si boste duška in nekontrolirano povedali vse, kar vam je ležalo na srcu.
Posel: **
Vedeli boste, da je nekaj narobe, a ne boste tega znali na pravi način povedati dalje, zato se boste zapletli v prepire in dokazovanja. Uveljavljali boste svojo voljo in manipulirali, da bi prišli do želenih stvari. Nekateri se vam bodo odkrito uprli in vam povzročili težave, da boste morali urediti svoj status.
Nasvet tedna:
Če ne najdete vzroka za materialno neuspešnost, prenehajte gledati, od kod prihaja k vam denar, temveč začnite gledati, kam ga usmerjate. Harmonizirati morate namreč sprejemanje in dajanje.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: *****
Čustveno boste sproščeni in odprti za potrebna sodelovanja. Lahkotno in sproščeno boste zaživeli. Pomagali boste, če bo kdo res želel in vztrajal, sicer se boste odmikali v svoj mir in harmonijo.
Ljubezen: *****
Romantični boste s polno podporo ljubezni. Samski imate priložnost srečanja ljubezni življenja. Z lahkoto boste pokazali ljubezen in odnosi bodo cveteli. Vaš optimizem bo nalezljiv in partnerja ali simpatijo boste z lahkoto prepričali o bolj sproščenem življenju. Nenadno povabilo bo v vas vzbudilo strast in veselje. Predajali se boste sanjarjenju in tkanju novih načrtov. Končno je prišel čas za vaše poglavje ljubezni.
Posel: ***
Pozabili boste na svoje načrte in se preveč predali dogajanju. Polno dobrih idej bo sicer aktiviralo vaše veselje do dela, a ne boste hiteli. Če boste aktivirali nekatera svoja dobra poznanstva, boste lahko finančno napredovali.
Nasvet tedna:
Ne zapravljajte preveč za stvari, ki jih želite izkusiti. Raje se osredotočite na srečo v odnosih in doživljajte svoje idealno življenje.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: **
Globoka čustva vam bodo zameglila um in ne boste se mogli trezno odločiti. Težke noči vas bodo prepričale, da je nujno treba spremeniti način življenja. Razkol med mislimi in čustvi vam bo delal vse več težav.
Ljubezen: *
Bodite pozorni, s kakšnim mislimi začenjate dneve. Dopoldanske misli, ideje in komuniciranje bodo imeli največji vpliv, zato bodite pozorni, s kom in kaj se pogovarjate. Z besedami boste preizkušali čustva svojih bližnjih in se pri tem prav zabavali, ko boste videli, kako se želijo izmakniti vašemu pronicljivemu opazovanju.
Posel: ***
Bolj ko vas bodo silili v določene smeri, bolj se boste upirali. Nikakor ne boste mogli pustiti nekaterih stvari ali ljudi na miru, kar bo sprožilo druge k uporu do vas.
Nasvet tedna:
Komunikacija vas je reševala, a tokrat boste šli čez mejo in naredili ravno to, kar ste drugim očitali. Pojdite na dopust, da razmislite o sebi. Odločite se za popolno prenovo sebe navznoter in življenja navzven. Prepoznajte svoje notranje želje in si priznajte, kakšno življenje si resnično želite.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ****
Optimistični boste in pozitivno vplivali na vse vidike svojega življenja. Komunicirajte – s tem boste veliko razrešili. Zvezde vas aktivno podpirajo, zato boste zelo učinkoviti v vsem, česar se boste lotili.
Ljubezen: ***
Besede ne bodo dovolj, zato se raje pokažite z dejanji tam, kjer želite koga navdušiti ali pokazati ljubezen. Še vedno imate velik magnetni privlak, ni pa nujno, da bo to okrepilo vašo ljubezen.
Posel: *****
Komunikacija bo vaše čudežno zdravilo, zato ne zadržujte ničesar v sebi. Jasno in glasno boste pokazali svoje načrte in se hitro ter učinkovito dogovorili o vsem. Vse, kar boste počeli, bo vzbudilo močan odziv ljudi, zato se pripravite na delovne presežke in uspeh v družbi, pri prijateljih. Veseli in razpoloženi boste, kar bo dobro vplivalo na dobre poslovne ideje in dogovore.
Nasvet tedna:
Če boste pobudnik določene ideje, bodite pozorni, da imate dovolj tistih, ki vam jo bodo pomagali izvesti. Ne nasedajte na hvalo in spodbude tistih, ki bodo želeli samo z besedami sodelovati in ne bodo nič prispevali v dejanjih.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Življenje vas ne bo pustilo na miru in pokazati boste morali interes, če boste želeli sodelovati pri večjih in zanimivih stvareh. Ne bodite malenkostni, sprostite se.
Ljubezen: *
Nihali boste v počutju in želeli boste vzbuditi pozornost z odmikom, a vam ne bo uspelo. Nato se boste skozi humor želeli prebiti do simpatije. Zanemarili boste dejstvo, da ste se sami čisto odmaknili od vseh stikov z ljudmi. Vseeno boste imeli priložnost, da izpoveste ljubezen prav posebni osebi.
Posel: ***
S stabilnostjo boste naredili večji vtis, da vas govorice ne bodo rušile. Zbrali boste voljo, da vse uredite, česar se boste lotili. Tako boste presegli svojo obrambno držo in se odprli za življenje. Ideje bodo prihajale spontano. Delite jih z drugimi, da se realizirajo.
Nasvet tedna:
Iskreno razmislite o vsem. Srečni boste. Ne razmišljajte preveč o čustvih in svojem življenju, temveč se začnite sproti izražati. Danes boste imeli možnosti urediti svoje odnose v družini in z bližnjimi prijatelji.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: *
Občutljivi boste na mnenja, a pri tem pozabili, da sami nimate zadržkov pri izražanju. Svoje navdušenje boste delili in pričakovali strinjanje, a doživeli hladen tuš, saj se ne bodo strinjali z vašimi opažanji. Zato se boste počutili utesnjene in ranljive, a sočasno boste vi držali vse druge na distanci.
Ljubezen: **
Profesionalno ste se naučili izogibati stvarem, ki vam niso po volji. To lahko prakticirate nekaj časa in ignorirate posledice, ki pa bodo samo večje. Ugotovili boste, da se prijatelji odmikajo od vas, in uporabili boste svoj šarm, da jih pridobite nazaj.
Posel: ***
Imeli boste moč in pogum, da naredite najbolj nenavadne stvari. Ne boste se ozirali na čustva drugih, temveč sledili samo sebi. Vse niti boste imeli v rokah, pa na to čisto pozabili. Šele ko bo prišlo do stiske, se boste spomnili na pogovore in obljube ter boste aktivirali svoje delo v pravo smer.
Nasvet tedna:
Ne delajte z ljudmi kot s šahovskimi figurami. Sprašujte in sodelujte v dogovorih, ne odločajte se sami za širšo družbo, saj se nihče več ne bo počutil dobro.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ****
Počutje ne bo najboljše, saj boste dvomili o vsem, kar boste počeli. Spontano boste začeli spreminjati mnenje o sebi, saj boste opazili, da vas stara prepričanja ne podpirajo več dobro. Neverjeten optimizem bo vaša nova motivacija.
Ljubezen: *****
Zaželeli si boste sprememb v ljubezni. Prebudila se bo notranja strast. Samski se odprite za spremembe, vezani pa povabite partnerja na vroč zmenek. Dojeli boste nekaj novega za svoje bolj srečno življenje in miren um.
Posel: ***
Ustvarjalnost in ljubezen do življenja vas bosta tako prevzeli, da boste vzpostavili drugačne temelje za nadaljevanje kreativne, poslovne poti. Srečni boste, čeprav vas večina ne bo razumela. Denar vam bo odtekal, ker ne boste izrazili svojega mnenja oziroma se boste jezili tam, kjer ne bo imelo smisla. Zato se vam bodo aparati kvarili, vi pa iskali rešitve drugje.
Nasvet tedna:
Poprosite bližnje za mnenje in pomoč ali pa ekstremno spremenite svojo dnevno rutino. Samo ne vztrajajte pri tej, ki vam ne prinaša zadovoljstva in rezultatov. 


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si