Dobra karma
Horoskop

Energijska napoved za vse dni: od petka do petka

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Nenavaden teden, ko boste želeli delati eno, uresničili pa čisto nekaj drugega. Brez pravega reda bo vse teklo, a sočasno boste čutili, da se vse postavlja na boljše temelje, kot bi jih vi sami izbrali. Zato sodelujte vsak dan znova z energijami, ki so vam na voljo, in se veselite življenja.

Uresničitev želje je na poti, čeprav tega morda ne opazimo.
Foto: ps

Petek, 29. 11.

Dobro počutje in deloma brezskrbnost, saj boste precej dela opravili neverjetno hitro in učinkovite. Dobro dopoldne, ki ga izkoristite za načrtovanja, urejevanja in predpriprave na veseli december. Nakupovanje bo varčno, ali pa se boste celo odločili, da ga preskočite.

Sobota, 30. 11.

Sproščeno ozračje za delovno soboto ali urejevanje doma. Želeli boste čim bolj urediti prostore in okolico. Na večer se bodo pojavili obiski in z njimi občutek svobode.  Če se vam ne bo dalo med ljudi, boste načrtovali izlete, obiske ter sanjarili ob prijetni glasbi.

Nedelja, 1. 12.

Jupiter se približuje prehodu v znamenje kozoroga, kar bo naredilo nekakšen preobrat v počutju. Romantična vsemogočnost strelca se poslavlja in v vaših mislih je vse več načrtov za konkretne preboje v poslu, organiziranosti ali prenovi doma. Sprostite se in si pišite ideje.

Ponedeljek, 2. 12.

S sproščenostjo se lahko danes poslovite od lahkotnega Jupitra, ki še zadnji dan daje popolno podporo domišljiji in notranjemu ognju. Pišite ideje, razmišljajte o notranji viziji in se čisto predajte razmišljanji o tem, kaj si želite doseči v naslednjih mesecih, letih. Magičen dan, ki bo prinesel številne blagoslove.  

Torek, 3. 12.

Jupiter preide danes v znamenje kozoroga, kjer ostane do 19.decembra 2020 in prinaša obdobje materializacije, uresničevanja želja in ciljev predvsem tistim, ki boste delovali zrelo, etično in celovito. Prinaša organiziranost, disciplino in moč za vztrajanje za dobre rezultate. Uresničevali se vam bodo cilji, ki jih boste videli, jih imeli za svoje srečne cilje. Optimizem se bo aktiviral v praktično smer. Manj uspešno bo pomagal materializirati tistim, ki so skopi ali zavistni v svoji naravi - te bo naučil dobrega sodelovanja za prihodnost.

Sreda, 4. 12.

Aktivna energija sprememb, prepolno idej, tudi nenadnih konfliktov, ki se bodo hitro pomirili, a sočasno počistili bremena preteklosti. Vse, kar ste začeli na novo, nadaljujte in sprejemajte dogajanje. Zato ne bodite počasni v energijah, sprostite se in bodite tukaj in zdaj. Ogromno boste dobili, spoznali in velike premike naredili za en sam dan. 

Četrtek, 5. 12.

Ljubeče, pa tudi erotične energije v zraku vas bodo prebudile v zavedanju, kaj si želite v odnosu, v partnerstvu. Lahko, da boste sprejeli pomembne odločitve ravno zaradi dobrega počutja, ki bo vsepovsod okoli vas. Danes negujte tišino in dotike, besede ne bodo najboljša izbira.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Več o njej si lahko preberete na www.andrejanovak.si.