Dobra karma
Horoskop

Eenergije do 25. junija: močan magnetizem omogoča velike spremembe

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Energijska napoved za obdobje od 19. 6. do 25. junija

magnetno polje
Foto: Arhiv Svet24

Močan magnetizem tega obdobja bo dal vsem možnosti spremeniti temeljni način delovanja.
Če boste sledili sebi in negovali sproščeno in srečno življenje ter se odmaknili od manipulacije okolja, potem ste naredili maksimalno zase. V tem obdobju bodite iskreni do svojih bližnjih takrat, ko se  želijo z vami pogovoriti. Sicer jim ne vsiljujte svoje filozofije, temveč poskrbite, da ste sami sproščeni in usmerjeni v dobro.

Petek, 19. 6.
Sprostitveni dan, ko se bosta srečali Luna in Venera ter vam pripravili nežna in lepa darila ter spoznanja. Skozi čutenje in sprejemanje dogajanja se lahko že čutita dva najpomembnejša energijska dneva: poletni solsticij in sončni mrk, ki bosta poskrbela za nepozaben vikend. Ne padajte na zgodbe in ne verjemite vsega, kar slišite. Prepričajte se na lastne oči o vsem, ali pa izhajajte iz sebe in bodite iskreni in srčni, da se vaše življenje dobro vpelje v prihajajoče novo obdobje.
Sobota, 20. 6.
Dobrodošlo poletje! In Vse najboljše – RAKI! Energijsko močan dan in noč, kar vam bo okrepilo fizično dobro počutje ter vas odprlo za dobre ideje in boljši način življenja ter tudi posla. Notranja kreativnost bo velika in harmonični boste v odnosih. Ne trmarite in se ne skrivajte pred odločitvami, temveč bodite samo sproščeni in odprti za spremembe, ki vam bodo naredile poletje čisto drugačno.
Nedelja, 21. 6.
Lunin mlaj in sočasno sončev mrk – dan, ki vam bo vplival na daljše obdobje, še posebej, če ste rak – pozitivno v odnosih v javnosti, dvojček – dobri prijatelji in znanci vam bodo pomagali v karieri, kozorog – sprememba službe, kariere in izboljšanje zdravja in dobrega počutja, strelec – okrepitev samozavesti in tudi seksualne energije, oven – možnosti selitve, izboljšanje načina razmišljanja in možnosti daljših potovanj, riba – več volje in regeneracija življenja, lev- občutek sreče ali bik – karierni uspehi. Na splošno pa bo podprl želje po boljši službi, dobremu počutju ter izboljšal odnose v javnosti. Sončni mrk bo odprl globlji način razmišljanja in marsikdo bo spoznal svoja napačna izhodišča za življenje.
Ponedeljek, 22. 6.
Čustveno močan dan, ko vam bo postalo jasno, kaj si zares želi vaše srce. Lahko, da bodo na plano skočile tudi iluzije in napačna predvidevanja o nasprotnem spolu. Zato ne bodite prepričani v svoj prav, temveč preverite, če gre vse tako, kot predvidevate in ali je smiselno spremeniti načrt. Lahko, da se boste čisto osmešili, če boste prehitro ocenili prijaznost za zapeljevanje in prijeten karakter za flirtanje.
Torek, 23. 6.
Izjemen dan za ljubezen in ponos nad vsem, kar ste dobrega naredili. Lahko, da si boste dovolili pokazati celo več čustev kot običajno. Pri tem boste nenavadno sproščeni in tudi pripravljeni na vse. Darila vam bodo jasno pokazala, kdo je na vaši strani. Če boste nemirni, se uredite. Danes je tudi odličen dan za obisk frizerja ali maserja, zato poskrbite za telo, ki vam bo danes še posebej hvaležno.
Sreda, 24. 6.

Nekomu boste priznali ljubezen, ali pa boste vi deležni tega čustvenega dokazila. Srečni boste, še posebej, če ne boste ustvarjali načrtov na podlagi lastnih misli, temveč se boste uspeli pogovoriti o vsem, kar vas muči s partnerjem ali simpatijo. Ne čakajte na boljše trenutke, današnji dan je optimalen za to.
Četrtek, 25. 6.
Zanimiv dan, ko boste lahko preverili svojo samozavest in tudi intuicijo. Navidezno bodo čustva zamrznjena, a v resnici bo še močno tlelo tako v vašem srcu, kot v srcu simpatije. Lahko se začne veza s starejšo osebo, lahko pa starejša oseba izve za vaše nagibe in se prekinejo dobre povezave ljubezni. Zato odprite vsa svoja čutila in sprejmite dan v optimumu.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Več o njej si lahko preberete na www.andrejanovak.si.