Dobra karma
Horoskop

Tedenski horoskop: Dobro pazite, kaj si želite in ne delajte komprosmisov

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Dobre energije in odnosi vas bodo vodili v nove želje, in ker je v nedeljo mlaj v znamenju leva, se lahko veliko skritih želja uresniči.

želja
Foto: dreamstime

Vendar pazite, kaj si želite, ne delajte kompromisov, saj je čas za iskreno doživljanje življenja tudi v odnosih. Zavedajte se, da ni potrebe po trpljenju, če le z ljubečo energijo vstopate v pogovore in odnose ter rešitve. Odličen čas bo tudi za zdravje in lepoto.
Slovenski pregovor: Kdor ne hrani mačke, hrani miši.

Oven 21. 3.–20. 4.

Počutje: *****
Odlično in optimistično obdobje se obeta. Vse vam bo šlo kot po maslu in zdelo se vam bo, da je vse mogoče. Aktivni boste v vseh stvareh in samozavest se vam bo krepila, saj bodo vsi v okolici navdušeni nad vašimi dosežki.
Ljubezen/odnosi: *****
Dogajanje bo zanimivo in polni boste optimizma. Presenečeni boste nad zapeljujočimi energijami in iskricami strasti, ki jih boste zaznavali s strani simpatije, zato se boste predajali čustvom, ki vas bodo poživljala.
Posel/denar: ***
Morda boste pretiravali s prelaganjem dela na druge ter iskali priložnosti za hitre odhode domov, kar bo sprožilo reakcije pri sodelavcih. Ne pozabite na odgovornost in ne pobegnite pod pretvezo dogajanja v osebnem življenju, saj si vsi v tem času želijo več prostega časa.
Nasvet tedna:
Ne bodite preveč samozavestni in predrzni ter se ne vmešavajte v stvari, ki vas ne zadevajo. Sprožite lahko namreč dolgoročne odzive, ki jih boste komaj umirili. Vaša notranja moč je namreč močno aktivna, zato jo dobro usmerjajte in bodite pri tem zavestni v vsem.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Odlično obdobje, če se boste odločili sodelovati po zdravi pameti. Pomembno je, da ste iskreni, in to najprej do sebe. Sledite dobremu občutku umirjenosti in harmonije, ki vas bo vodil v pravo smer.
Ljubezen/odnosi: ****
Ljubezen vam bo na dosegu roke, negujte pa tisto, ki vam dolgoročno pomeni največ. Lahko boste namreč razdvojeni, saj bo nedolžno flirtanje nenadno prešlo v nekaj več, in še preden se boste prepričali o smislu vsega, bo že prepozno.
Posel/denar: ****
Odlično podporo imate v financah, zlasti v službi. Zato ne zamudite nasvetov in pomoči starejše osebe. Z njeno pomočjo boste uspešnejši v kreativnosti in smislu dela, ki ga zdaj opravljate. Možnost imate tudi za napredovanje, v vsakem primeru pa vam uspeh ne uide.
Nasvet tedna:
Pazljivo s flirtanjem in iskricami, ki bodo preskakovale in vas medle. Ne računajte na to, da je poletje in da se nič ne bo izvedelo. Si želite sprememb zaradi kaosa ali ureditev obstoječega stanja? Oboje bo možno v tem času, zato se usmerite v pravo smer.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Preveč vsega ste si nakopali na glavo, zato boste počasi pregoreli. Res je, da se tega zavedate, zato je čas, da začnete delati na sprostitvi. Tako boste dosegli več, kot ste načrtovali.
Ljubezen/odnosi: *****
Odličen čas boste preživeli v zanimivi družbi in pri samskih bodo iskrice lahko preskočile; začela se bo tipična poletna ljubezen, ki pa se bo morda nadaljevala tudi v jesen.
Posel/denar: ****
Sproščeni boste v odnosih, saj se bodo vsi pozitivno odzivali na vas. Z njihovo pomočjo boste lahko veliko stvari uredili in naredili maksimalne, tudi finančne premike tako osebno kot poslovno. Možnosti za dobre spremembe se vam bodo ponujale, a pomembno je, da sodelujete.
Nasvet tedna:
Ne trmarite s svojimi predlogi; raje se odprite novim idejam, ki vam bodo prinesle obilo energije in novih poznanstev. Začutite svojo trmo in jo zavestno usmerite v pozitivno smer – v vztrajnost, kar vam bo spremenilo način obnašanja, pa tudi delovanja. Zadovoljni boste, saj vam bo nov način vsakodnevno omogočil več življenjske energije.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: *****
Dogodivščine v okolici vas bodo spodbujale k druženju in moška družba bo precej prepričljiva, tako da boste čisto spontano praznovali poletje ter pozabili na svoje obljube bližnjim. Glavni boste v družbi, kar vas bo veselilo, saj ste prav to pogrešali.
Ljubezen/odnosi: ****
Želeli se boste umakniti in se popolnoma posvetili dvojini in ljubezni, a ne boste mogli čisto odklopiti povezanosti z okoljem, zato boste razdvojeni, kako se organizirati.
Posel/denar: ****
Doživeli boste hladen tuš na delovnem mestu, saj vam bodo mnogi očitali stvari, ki ste jih obljubljali, pa nikoli naredili. Deloma se boste zavedali, da imajo prav, a se boste vseeno umikali, saj nimate razlogov za vse. To vam bo dalo misliti, da boste začeli bolje načrtovati in razmišljati o svoji poslovni prihodnost.
Nasvet tedna:
Ne pozabite, da se spremembe dogajajo, in to ne samo vam. Zato je pomembno, da v odnosih preverite, v katero smer se je kdo spremenil, da ne boste vztrajali v nekaterih zahtevah ali željah, ki so že zdavnaj mimo.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ***
Hrepeneli boste po sprostitvi, ki bo na voljo, če se boste le tako organizirali. Sproščeni boste in malo utrujeni od vsega dogajanja okoli sebe, zato si boste želeli sprememb. Ker pa ste dovolj trezni, veste, da še ni pravi čas, zato se boste na trenutke čutili ujete in boste precej sanjarili. To vas bo umirjalo.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne bodite sramežljivi, temveč si upajte pogovoriti o čisto vseh stvareh, ki vas zanimajo. To vam bo dalo zagon na vseh področjih življenja in odlično podporo za vse, česar se boste lotili.
Posel/denar: ****
Ne bijte bitke z mlini na veter, temveč se odprite za najbolj nenavadne ideje, ki bodo rešile več stvari naenkrat. Zadovoljni boste, ko boste dosegli točno takšne rezultate, kot ste pričakovali. Ustvarili boste dober sistem, ki vas bo pomiril za prihodnost.
Nasvet tedna:
Možnosti za večje spremembe so odprte in vse to vam lahko v dobro spremeni celo življenje. Zato sledite svoji strasti in se postavite zase na pravi način, predvsem pa ne pozabite na vse to, kar vam največ pomeni.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: *****
Optimistični boste in odprti za komunikacijo. Organizirali boste številne krajše izlete po Sloveniji ali se pridružili skupini pri tovrstnih dogodivščinah. Usmerjeni boste v zabavo kot konkretni pri delu in to je najboljša kombinacija, ki ste jo doživeli po dolgem času.
Ljubezen/odnosi: *****
Sproščeni boste in veliko bolj odprti za različne ideje, pa tudi za flirtanje in iskrice strasti. Samski imate odlično priložnost za srečanja z zanimivimi ljudmi ter odpiranje ljubezni, ki jo boste želeli preizkusiti.
Posel/denar: *****
Ponosni boste na svoje dosežke in to vas bo po dolgem času sprostilo ter vam dalo dodatne energije za vzpostavitev takšnega načina življenja, ki si ga želite. Delovni boste, predvsem pa boste vzpostavili dobre odnose, ki jim boste lahko zaupali.
Nasvet tedna:
Zdaj je čas, da na polno začutite svoje življenjske želje in se lotite čisto vsega, po čemer ste hrepeneli v preteklosti. Optimizem se bo nadaljeval, če boste delovali po svojih prepričanjih in aktivno sodelovali v vsem, kar vam je pomembno.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: ****
Odlično podporo zvezd imate za nov način življenja. Urejenost in skrb za telo ter duha vam bo prinesla obilo pozitivnih rezultatov iz okolja in marsikdo bo želel sodelovati z vami, kar vam bo zanimivo, a ne boste odstopali od svojih smernic.
Ljubezen/odnosi: ****
Kreativne ideje vas bodo povezale z zelo zanimivimi in nenavadnimi ljudmi, zato je velika verjetnost, da se boste zaljubili, a čisto na svojstven način, ki bo ohranil vašo samostojnost, sočasno pa okrepil sodelovanje s to osebo.
Posel/denar: ***
Ne boste se pretirano odzivali na vplive okolja. Jasno vam je, da imate več uspeha, če se jasno posvetite osebnim načrtom, zato boste vse manj prisotni za pomoč drugim, zlasti ker ste ugotovili, da na koncu to ne prinese nič dobrega ne vam ne tej osebi. Na dolgi rok mora vsak poskrbeti zase, brez tega ne gre.
Nasvet tedna:
Če boste glede česarkoli zmedeni, si samo vzemite čas za razmislek, in dokler vam ni jasno, kaj in kako si želite doseči, se za nič ne odločajte. Samo tako boste izstopili iz starega načina delovanja.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ***
Vaše razpoloženje bo zamegljeno, zato je nujno, da ste pozorni na vse, kar želite konkretnega spremeniti, da boste šli z dežja pod kap. Dovolite si sprostiti in počakati, da se okoliščine razjasnijo.
Ljubezen/odnosi: ***
Zdaj ni čas, da rešujete domače stvari in bližnje, temveč da se čisto posvetite sebi in svojim materialnim dosežkom. Zato ne iščite pobega v odnosih ali v strasti, temveč se trezno usmerite v rezultate.
Posel/denar: ***
Finančno stanje vam bo pomembno izhodišče, ne skrivajte tega. Okolica vam bo naklonjena in prijatelji ali znanci vam bodo želeli pomagati, a le če boste izkazali stabilna izhodišča. V posel vstopajte jasno in sistematično, brez velikih obljub ali pričakovanj. Samo konkretna stanja vas lahko podprejo, hrepenenje na dolgi rok ne bo prinašalo rezultatov.
Nasvet tedna:
Ne izmikajte se pogovorom, temveč sledite vsemu, kar je treba urediti. Naredite si seznam stvari, ki vas še čakajo, ne glede na to, kako vas bremenijo. Ko bodo zapisane, se bodo začele utrinjati dobre ideje, kako vse skupaj razrešiti.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: *****
Zadovoljni boste, saj boste imeli odličen vpliv na sosesko in še dlje. To vam bo dvignilo samozavest in vam sprostilo vse slabe misli, ki so se vas v preteklosti preveč prijele.
Ljubezen/odnosi: ****
Morda se boste na hitro zapletli v srečanja in daljše pogovore ali nočna druženja z ljudmi iz preteklosti. Možnosti, da se ponovno razgori star ogenj strasti, bodo velike. Če le lahko, boste vse to prikrili pred domačimi, saj imate dovolj njihovih pridig in obtožb, ki ste jih deležni že nekaj časa. Veliko raje se boste posvetili vsem, ki v vas prebudijo strast in vas pomladijo.
Posel/denar: ****
O vas se bo širil dober glas, a vseeno ga boste morali opravičiti s svojim delom, kar pa lahko, da vam ne bo tako všeč. Ne bo se vam namreč dalo opravljati rutinskih del in imeti opravka s čemerkoli, kar vam ne bo takoj in dobro šlo.
Nasvet tedna:
Preveč ste občutljivi na domače počutje in osnovne temelje skupnega življenja, a trenutno ne vidite rešitve. Zato je mogoče bolje, da se izogibate pogovorom na to temo, saj ne prispevate nič koristnega.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: *****
Dobre spremembe v počutju bodo posledica ljubezni, po kateri hrepenite, a bolj malo naredite zanjo. Naredite ji prostor v svojem življenju, sprostite se in opazujte, kako je, če si dovolite, da se preprosto dogaja.
Ljubezen/odnosi: ***
Domače razmere vas bodo bremenile in želeli si boste sprememb, čeprav ne boste točno vedeli, kaj si zares želite, zato ne boste nič delali v tej smeri. Samski boste imeli priložnost odkrivanja ljubezni. Vezani lahko obudite partnerski odnos s skupnim potovanjem ali daljšim izletom.
Posel/denar: **
Kakršnokoli delo vam bo v breme in le stežka se boste zbrali in usmerili v konkretno delo. Iskali boste možnosti za drugačno delo, a se niti tega ne boste mogli dobro lotili. Zato si boste morda vzeli dopust, saj ne bo večjega učinka, tudi če boste delovni.
Nasvet tedna:
Ohranite zbranost na pozitivne stvari in se jim posvetite. Ne sprejemajte bremen in odgovornosti za druge. Razmislite pa, zakaj se odmikate od preprostih in najboljših rešitev. Vsa spoznanja bodo koristna.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: **
Izčrpani boste in nervozni od dogajanja, a dovolj trmasti, da ne boste želeli popustiti oziroma si vzeti smiselnega počitka.
Ljubezen/odnosi: ***
Nestrpni boste do otrok, ki pa bodo izkoriščali vašo zaposlenost in vam stvari prikazovali malo drugače kot bodo zares. Zato je dobro, da poskrbite za preverjanje vseh stvari, ki naj bi jih naredili. Lahko se namreč zgodi, da pride do težav, ki bodo kasneje precej stresne. Zato prisluhnite domačim in preverite, kaj se dogaja.
Posel/denar: ***
Iskali boste rešitve za ureditev vseh konkretnih materialnih stvari, a če ne boste odprti za bolj nenavadne ideje, se ne bo nič spremenilo. S pretirano strogostjo in usmerjenostjo v malenkosti izgubljate na osebni moči in ste tako tudi vse bolj utrujeni.
Nasvet tedna:
Ne glede na to, da boste imeli precej psihične moči, boste utrujeni, zato poskrbite za varnost, saj vam zvezde v tem času niso najbolj naklonjene. Izogibajte se vožnji z avtomobilom, prav tako se ne lotevajte domačih opravil, za katera so potrebna električna orodja. Lahko pride do manjših nezgod.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: *****
Odlično počutje vam bo uspavalo in lahko boste pozabili na načrte in želje po spremembah, ali pa jih boste preložili, saj se vam ne bo zdelo več tako nujno.
Ljubezen/odnosi: ***
Če se želite preseliti ali si preurediti dom, je zdaj pravi čas vsaj za razmislek in načrtovanje. Tako boste kasneje, ko bodo priložnosti odprte, lažje in bolj smiselno vse izvedli. Pomoč bližnjih vam bo zagotovljena, a le če se boste z njimi o vsem pogovorili.
Posel/denar: *****
Odlično obdobje je pred vami in številne kreativne ideje boste lahko uresničili na sproščen in unikaten način. Deležni boste pomoči, ki vam bo prihranila ogromno časa in truda. Tako se boste lahko posvetili vsem potrebnim stvarem in še vam bo ostalo časa zase.
Nasvet tedna:
Pišite si ideje in tudi okviren čas možnih realizacij, saj vam bo to dalo močnega zagona za prihodnost in vam tudi pomagalo pri preobrazbi materialnih dobrin. Ne bojte se sprememb, prišle bodo ob pravem času brez vaših predpriprav, a bolj učinkovito jih boste lahko izpeljali, če boste vedeli, kaj in kako želite. 


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si