Dobra karma
Horoskop

Andreja Novak: Skrajni čas za odločitev, kaj želite opustiti in kaj začeti na novo!

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Popolna energijska napoved za obdobje od 29. oktobra do 4. novembra 2021.

andreja novak
Foto: Tibor Golob

Moč škorpijonovega instinkta in intuicije se krepi, zato si prisluhnite. Še posebej čez vikend, ko Mars vstopi v to najgloblje znamenje in lahko, da bo vaša osebna volja ovirana z vašimi globokimi ali skritimi čustvi. Četrtkov mlaj, tudi v škorpijonu, vas vabi, da se sprostite in se odprete za hitre in nepričakovane spremembe, ki pa vam lahko prinesejo veliko dobrega na dolgi rok. Kaj si želite začeti na novo in kaj opustiti? Do četrtka se odločite in od naslednjega petka naprej sprejemajte podporo rastoče Lune.

Petek, 29. 10.
Že ponoči ste bili verjetno precej senzibilni na vse energijske ali fizične premike ter ste zato bolj slabo spali. Tudi čez dan bo prisoten stres, nemir in potrebno bo vložiti nekaj energije v to, da ohranite zbranost na tem, kar želite danes narediti. Zato se sprostite in usmerite čustva v ideje in načrte, da se bolj povežete v sebi in boste manj dojemljivi za zunanje motnje. Če lahko, so po 12 uri odmaknite od telefonov, računalnikov in vse elektronike.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi in vodnarji.

Sobota, 30.1 0.
Pestra noč se je razvila v pester dan. Veliko dogajanja, a ker je tudi ljubezen v zraku, se bo vse uredilo optimalno. Samo odprite se majhnim in večjim darilom, ki jih ima življenje za vas. Ne ozirajte se na omejitve ali sodbe okolice, temveč sledite svoji notranji moči in veselju, ki vam ga bo dan ponujal. Popoldne pride Mars v znamenje škorpijona, kar bo okrepilo vaš instinkt, ki ga uporabite v dobro ter se aktivirajte v za vas pomembne stvari. Zvečer bo Luna vstopila v znamenje device in pomirila prekipevajoča čustva.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, device, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Nedelja, 31. 10.
Dan reformacije, modernejše dan čarovnic, ne glede na to, kaj boste praznovali, pa je dober dan za pozitivno druženje, dobro sodelovanje in umirjenost, ki bo vladala. Če še niste, prestavite uro na zimski čas, torej eno uro nazaj. Proti večeru bodo nenadna odkritja, zanimivi pogovori bodo prinesli čustveno pozitivna presenečenja in srečni boste.
Največji vpliv boste čutili biki, raki, levi, device, škorpijoni in vodnarji.

Ponedeljek, 1. 11.
Dober dan se obeta s pozitivnimi stiki, dobrimi energijami, ki vas bodo povsod spremljale. Optimizem vam bo dal veliko podporo za dobre načrte za prihodnost in lahko, da vas bodo ljudje, ki jih boste danes srečali, dobro podprli v vsem tem. Ženske boste proti večeru začutile željo po negi, razumevanju in lahko, da boste začele razmišljati, kaj bi konkretno spremenile v svojem življenju. Lahko, da si boste končno oddahnili in se lažje sprostili ter dobro naspali.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, tehtnice, strelci in vodnarji.

Torek, 2. 11.
Malo po polnoči prestopi Luna v znamenje tehtnice in harmonično razpoloženje je zagotovljeno. A vseeno bodite pozorni, ker zvezde privijajo komunikacijo in razmere v vožnji. Ohranite zbranost in hladno glavo, ne reagirajte na provokacije, saj gre za močno povezavo med Merkurjem in Plutonom, kar pomeni, da bodo karmične energije oz. energije podzavesti iskale pot na plano.
Najboljše počutje boste čutili dvojčki, device, tehtnice, škorpijoni in kozorogi.

Sreda, 3. 11.
Umirjeno in sproščeno dopoldne se bo razvilo v odlično popoldne. Družabni boste in odprti za dobra povabila ter za harmonične odnose, ki jih bodo zvezde lepo podpirale. Ne odzivajte se na strahove, ki se lahko na trenutke pojavijo, samo sprostite se, da gres vse slabo mimo vas in dobro ostane. Večerni pogovori bodo sproščeni in lahko se pripravite na romantično noč in nežnost, ki bo v zraku.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, tehtnice, strelci in vodnarji.

Četrtek, 4. 11.
Ponoči prestopi Luna v znamenje škorpijona in okrepi čustveno plat življenja. Zvečer po 22 uri se dovrši mlaj v škorpijonu, ki prinese nove možnosti za nove temelje, vsaj po čustveni plati. Odprite se za spremembe in razmislite, kaj si res žalite začeti na novo ali katero staro razvado želite opustiti. Sedaj je pravi čas v tej smeri, da vas že jutri rast Lune iz najbolj globokega škorpijona pri tem podpre, kar pomeni, da lahko z dobro odločitvijo premagate tudi karmična, stara bremena, ki so bila zalepljena v vaših energijah.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, škorpijoni, vodnarji in ribe.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si