Dobra karma
Horoskop

Andreja Novak: Novo obdobje - čas za izzive vašega življenja!

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Popolna energijska napoved za obdobje od 22. do 28.oktobra 2021.

andreja novak
Foto: Osebni arhiv

Pestri dnevi, ko vas bo življenje čisto prevzelo in boste morali na polno sodelovati.
Pazljivo že v petek, saj so napetosti v zraku. Sonce v škorpijonu bo okrepilo čustveno odprtost čez vikend in naznanilo novo obdobje, kjer bo smiselno bolj poglobiti se vase in v izzive svojega življenja.

Petek, 22. 10.
Dinamičen dan, ko se ni dobro igrati s čustvi ali na cesti z avti. Mars in Pluton sta namreč močno povezana, to pomeni, da lahko pride do nenadnih izbruhov jeze, požarov, potresov, vulkanov, … vse, kar ta dva bojevnika sprožita s svojim srečanjem. Izogibajte se kakršnih koli izzivov in se ne zapletajte z nikomer v nič. Če boste na cesti, ne izsiljujte, ne sodelujte v kakršnih koli igricah ali izsiljevanju. Vse se lahko konča precej bolj dramatično kot lahko kdorkoli predvide. Ne lotite se dela na višini ali z nevarnimi orodji.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, tehtnice, škorpijoni in kozorogi.

Sobota, 23. 10.
Že zjutraj vstopi Sonce v znamenje škorpijona, kar bo okrepilo notranjo intuicijo in vas povezalo z večjo strastjo do življenja. Okoli 10h pride Luna v znamenje dvojčkov, kar bo okrepilo komunikacijo, razmišljanje in naredilo soboto odlično za prava spoznanja, ki bodo povezala vašo intuicijo z obstoječim znanjem. Sprostili se boste in se o vsem želeli pogovoriti.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device, tehtnice in škorpijoni.

Nedelja, 24. 10.
Sproščena nedelja, ko vas bo Luna v dvojčkih spodbujala, da razmislite o svojih načrtih in se z lahkoto pogovorite z domačimi o vsem, kar bi želeli početi skupaj v naslednjem tednu. Izkoristite priložnost in podebatirajte o vsem, kar je pomembno ter preživite sproščen dan v druženju.
Največji vpliv boste čutili dvojčki, raki, tehtnice, škorpijoni, vodnarji in ribe.

Ponedeljek, 25. 10.
Nočne sanje so vam pomagale osvoboditi nekatere pritiske iz preteklosti in verjetno ste se prebudili v navdihujoče jutro. Sledite idejam, kreativnosti in se o vsem pogovorite, saj vas pri tem še spodbuja Luna v dvojčkih. Dan se bo tako prevesil v dinamično popoldne, kjer uredite še vse, kar je pomembno za ta teden. Pozno zvečer (23h) se Luna premakne v družinskega raka in začne spodbujati vaša čustva po gnezdenju in harmoniji doma.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, strelci in vodnarji.

Torek, 26. 10.
Dan za sprostitev, razumevanje, iskanje in ustvarjanje družinske harmonije. Posvetite se domačim in prisluhnite željam drug drugega, da se ustvari bolj intimna atmosfera in se vsi sprostite. Ne skrivajte težav drug pred drugim, temveč se o vsem pogovorite, da se najdejo optimalne rešitve za vse.
Najboljše počutje boste čutili biki, raki, device, škorpijoni in ribe.

Sreda, 27. 10.
Lahko, da ste imeli pestro noč, polno nenavadnih in očiščevalnih sanj energij starih ljubezni in tudi budnih trenutkov s kreativnimi idejami. Zato je bilo jutro preobčutljivo in ste lahko ali pa ste še nezbrani, zmedeni in občutljivi na vsako besedo. Popoldne se boste lažje umirili, fokusirali na svoje življenje in opravke ter se sprostili tudi z domačimi. Glejte pa, da bost šli pravočasno spat, saj so okoli polnoči spet nemirne zvezde, ki vas lahko privedejo do prepira.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, device, tehtnice in strelci.

Četrtek, 28. 10.
Prebudili ste se še v eno bolj občutljivo jutro, vendar s pozitivnimi vplivi ljubezni, sreče in občutka zaupanja življenju, da prinese prave spremembe. Dopoldne pride Luna v znamenje leva, kar bo sprostilo druženje in vam dalo veselje, da naredite nekaj zase in za svoje počutje ter izgled. Obiščite maserja, frizerja ali se kako drugače potrudite zase, saj vam bo to polepšalo ne samo dan, temveč vam bo vrnilo veselje do vsega.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, tehtnice, strelci in vodnarji.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si