Dobra karma
Horoskop

Andreja Novak: Naredite si načrt vnaprej, da se ne zapletete!

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Popolna energijska napoved za obdobje od 8. do 14. okotobra 2021.

andreja novak
Foto: dk

Lep vikend in sproščeno druženje vam bo povrnilo voljo do življenja. Prvi krajec vam bo v sredo omogočil, da boste uresničili nekatere nove stvari in si izborili dovolj pozornosti povsod, kjer jo boste želeli. Naredite si načrt vnaprej, saj se sproti ne bodo stvari odvijale čisto tako, kot boste želeli in zato je dobro, da samo sledite svojemu predhodnemu planu.

Petek, 8. 10.
Odličen petek se obeta, če ste vsaj malo povezani s sabo in svojimi željami. V tem primeru se vam bo volja okrepila in z lahkoto boste opravili številne nujne stvari, pa tudi tiste, ki vas veselijo. Če pa ste se do sedaj odmikali svoji dobri energiji in le čakali, kaj se bo zgodilo, potem lahko, da boste danes malo nestrpni, iskali prepir in razloge za svoje počutje. Za karkoli vam do sedaj ni uspelo narediti, boste danes lahko našli krivce, tako da raje razmislite, kdo ima zares največji vpliv na vaše življenje.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, tehtnice, škorpijoni in vodnarji.

Sobota, 9. 10.
Vse, kar vam bo padlo na pamet, boste danes še toplo povedali naprej. Pazljivo, če imate skrivnosti, da jih po neumnem ne razkrijete. Dopoldne bo dobro in dinamično, večer pa sproščen, lahko celo romantičen, saj popoldne pride Luna v znamenje strelca, kar bo sprostilo zavore in vas podžgalo v čutenju strasti. Zato se dogovorite za zmenek ali skupno druženje s simpatijo.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, device in tehtnice.

Nedelja, 10. 10.
Danes pazljivo z besedami, saj sta v tesnem srečanju Mars in Merkur, kar vam zna zgoditi marsikatero nerazumevanje in napačno predvidevanje. Zato se sprostite in ne glede na to, kaj se bo dogajalo v okolici, si dovolite, da vsemu poklonite dober čas, da se pokaže resnica ali vsaj smiselni razlogi za dogajanje. Lahko, da ste že ponoči bili zaradi tega nemirni in nestrpni, pa čeprav v sanjah. Zato se odločite za sprehode v naravi ali športne aktivnosti, da porabite to energijo in ste lažje potrpežljivi ali vsaj strpni z besedami.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, device in tehtnice.

Ponedeljek, 11. 10.
Odlično jutro vas bo pospremilo v dober dan in optimistični boste glede vsega, kar se bo dogajalo. Motivirani boste za vse, kar pozitivno vpliva na vaša čustva, ostalih stvari ne boste niti opazili. Zvečer pride Luna v znamenje kozoroga, kar bo ohladilo in umirilo čustva, lahko tudi vreme.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, strelci, kozorogi in vodnarji.

Torek, 12. 10.
Sproščeno in delovno dopoldne, ko boste uspešni pri delu in nadoknadili številne stvari za nazaj. Popoldne se boste preveč zapleti v pogovore, a pazite, da zaradi nezbranosti ne izjavite kakšne neumnosti ali si ne pokvarite načrtov. Previdno tudi v prometu. Večer bo poln presenečenj, lahko tudi čustvenih sprememb.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, device, kozorogi in vodnarji.

Sreda, 13. 10.
Že zjutraj nastopi prvi krajec, ki vam okrepi nastop pred ljudmi, tudi vašo moč in sposobnost postaviti se zase. Če lahko, se danes izognite razčiščevanjem domačih čustev ali organiziranju domačih zadev, saj boste čisto prehitro padli v čustvene zanke prepirov. Občutljivi boste v odnosih, zato je dobro, da razmislite o viziji svojega življenja.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, tehtnice, škorpijoni, strelci in vodnarji.

Četrtek, 14. 10.
Včeraj zvečer je Luna prešla v znamenje vodnarja, kar je sprostilo čustva in danes boste prav dinamični. Veliko se bo dogajalo in hitro boste lahko dobro reagirali na različne okoliščine. Razjasnili si boste določena čustva in se prepustili zanimivemu druženju, še posebej v družbi prijateljev. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, dvojčki, device in vodnarji.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si