Dobra karma
Horoskop

Andreja Novak: Naporne načrte in dodaten trud v teh dneh opustite!

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Popolna energijska napoved za obdobje od 17. do 23. septembra 2021..

andreja novak
Foto: Tibor Golob

Veliko dobrega lahko pride v vaše življenje, če boste le sproščeno sodelovali in opazili pozitivne ljudi in dobre stvari, ki želijo vstopiti v vaše življenje. Sedaj ni čas za dodaten trud in naporne načrte, temveč za dokončevanje projektov, prenove in očiščevanja doma ter poslovnih prostorov. Polna luna v ribah vam namreč v torek lahko veliko podari, če boste le imeli kaj praznega prostora in čistih energij za sprejemanje.


Petek, 17. 9.
Dramatičen dan, ko se bodo nekatere stvari zložile same po sebi. To vas bo dobro umirilo in sprostilo, da se vam bo začela vračati življenjska energija in boste začutili moč in svežino mladosti. Lahko, da vam bo podaril nenavadne dogodke in spremembe, ki vas bodo mogoče prvi hip negativno presenetili, a boste kaj hitro ugotovili dobre strani, zato boste na koncu zadovoljni.

Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, tehtnice, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Sobota, 18. 9.
Odlično jutro se bo razvilo v dobro dopoldne, ki ga preživite v sodelovanju, druženju, da boste maksimalno lahko sprejeli vse, kar vam zvezde podarjajo. Optimistični boste in naklonjeni ljubezni ter harmoniji, zato se bo vse dobro odvijalo. Možne bodo iskrice strasti, ki lahko samske pripeljejo v ljubezenski stan. Pozno zvečer pride Luna v znamenje rib, kar vas še bolj poveže z ljubeznijo do sveta in življenja.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, tehtnice, strelci, vodnarji in ribe.

Nedelja, 19. 9.
Sproščen dan, ko se vam ne bo nikamor mudilo in sočasno boste čisto zadovoljni z vsem, kar se bo dogajalo. Če imate priložnost in čas, se zavedajte svojega zadovoljstva in iz njega izhajajte. To bo okrepilo dobre odnose in vas spomnilo, kako je biti magnetni privlak za dobre stvari.

Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Ponedeljek, 20. 9.
Noč bo nemirna in lahko, da ne boste točno vedeli, kaj se je dogajalo, saj boste v živo odsanjali številne pretekle dogodke. Sprostite se in čimmanj načrtujte. Raje se povežite z bližnjo naravo ali si dovolite vzeti čas zase, za umetnost, meditacijo in sprehode. Skozi vse to boste namreč optimalno odprti za dobre ideje, rešitve in navdihe glede vsega, kar je potrebno v tem obdobju urediti ali spremeniti. Večer bo namenjen regeneraciji, zato preusmerite fokus na svoja čustva in na vaše odzive glede dogajanja.

Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, škorpijoni, vodnarji in ribe.

Torek, 21. 9.
Polna luna v ribah se je že ponoči zgodila in vas bo podprla v spoznanjih, kaj bi zares želeli realizirati, katere stvari pa bi raje ohranili v svojem sanjskem svetu. Začeli se boste zavedati, da vsega ne morete imeti v istem času in boste zadovoljni, da lahko še izbirate. Zgodaj zjutraj je tudi prešla Luna v znamenje ovna, kar vam bo okrepilo čustveno povezavo z vsem, kar si želite, zato se boste hitro aktivirali in pridobili zaveznike za vse potrebno. Pozno popoldne in zvečer si pišite ideje in prioritete življenja, saj boste dobro organizirani in bodo vaši načrti praktični ter hitri.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi, device, tehtnice in škorpijoni.

Sreda, 22. 9.
Energijsko močan dan vam bo pokazal, kje se miselno zapletete v težave. Zato pozorno v pogovorih, na sestankih, pa tudi v prometu, saj bodo nenavadno močne silnice aktivirale udeležence. Danes lahko dojamete, kako močno moč imajo vaše misli, zato jih je smiselno preusmeriti v pozitivno smer.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi, tehtnice in škorpijoni.

Četrtek, 23. 9.
Odlična noč je bila, ne glede na to, ali ste jo preživeli v spanju ali druženju. Jutro verjetno ni bilo najbolj optimalno, še posebej, če točne ne veste, kaj si želite. Nemir vas bo postavil pred dejstva, po čem hrepenite in česa si podzavestno želite. Iskrice strasti pa lahko, da vam bodo čisto zmešale običajne načrte.

Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, tehtnice, škorpijoni, vodnarji in ribe.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si