Dobra karma
Čustva

Življenje v hvaležnosti rojeva čudeže in srečo

Magdalena Jankovec Avtor: Magdalena Jankovec, Access bars terapevtka

Ljudje srečo iščemo zunaj sebe - in je ne najdemo.

Magdalena Jankovec
Foto: DK

Hipna sreča je minljiva. Sreča je stanje, za katerega se odločimo in ga izberemo. Prav vsak trenutek življenja je sreča in kako malo potrebujemo, ko se zavedamo tega, da srečo ustvarjamo sami.

Vse to že imamo v sebi, samo odkriti jo moramo ponovno.

POSEBNO STANJE

Moje telo vibrira od hvaležnosti za vse trenutke mojega življenja. Hvaležna sem za vse izkušnje in ljudi, ki sem ji srečevala v vseh obdobjih življenja. Hvaležnost je stanje in prostor v nas, kjer smo hvaležni zase, za ljudi, ki prihajajo v naše življenje in odhajajo iz njega. Ko se zavedamo vseh daril, objemov, iskrenosti in sprejemanja ter dodamo energijo hvaležnosti, je tudi to naša sreča. Hvaležnost ne pozna obsojanja. Obsojanje sebe in drugih je energija, ki nas spravi iz zavedanja, hkrati srka energijo hvaležnosti ter nas spravlja v neravnovesje.

Kolikokrat smo hvaležni zase, kar smo naredili, smo, živimo, se družimo. Bodimo hvaležni za naše sposobnosti in naš doprinos celemu svetu.

Vsak dan si napišite pet stvari, za katere ste hvaležni, da jih imate. Na začetku vam mogoče ne bo lahko pisati vaših kvalitet in hvaležnosti za osebe, za katere mislite, da niso po vaših pričakovanjih in merilih. Zavedajmo se in bodimo hvaležni tudi za naravo, vodo, zdravje, druženja in starše, ki so nam dali življenje.

DARILO ŽIVLJENJA

Ko hvaležnost potenciramo, izginjajo sodbe in naša telesa se čudežno preobrazijo, saj dobivajo energijo ljubezni do vsega.

Darilo življenja je zavedanje, da je vse dobro – a da če želimo kaj spremeniti, to lahko storimo. Kaj pa mi vemo, kaj je prav in kaj narobe. Vsaka izkušnja, ki jo skreiramo in imamo, je del načrta, da izkusimo, kar nosimo v sebi; zato je potrebno biti brutalno iskren s seboj in biti tudi popolnoma ranljiv.

Naučili so nas, da biti ranljiv pomeni, da se moramo pred svetom zapreti, da nas zunanji svet ne bo ranil in tako smo si naredili energijske zidove. Ko se začnemo zavedati, da nas nihče zunaj nas ne more raniti in da ranljivost pomeni sprejemanje samega sebe brez obsojanja samega sebe, se čarobnost življenja tudi začne.

Energija hvaležnosti vas popelje do lahkotnosti in radosti življenja - do obilja vseh vrst, ki čudežno začne pritekati v naše življenje.


Magdalena Jankovec

Magdalena Jankovec

Access bars terapevtka

42 let že z veseljem dvigujem zavest ljudi in jih na svojevrsten način učim, kako izbrati ZASE, da živijo življenje bolj lahkotno, radostno in veličastno, in da poiščejo v sebi vse tisto, kar iščejo zunaj sebe.

Izmed mnogih znanj, ki sem si jih nabrala tekom življenja, zdaj svetujem in delim svoje znanje kot učiteljica in izvajalka Access Bars, Access Facelifta, Access telesnih procesov, izvajalka SOP seans in še kaj. Uporabljam različne tehnike, kot tudi orodja iz zbirke Access Consciousness – dostop do zavedanja. Imam neprecenljiv dar, uvid v biopolje človeka in tako lahko zaznam katera pot je prava za rešitev težave, blokade ali podobno.

Ljudje me poznajo, ker je moje delo polno topline. Rezultati so takojšnji. Imam mnenje, da če bi moral nekdo k meni znova prihajati, bi to torej pomenilo, da nisem dobra v tem kar počnem.

Moja mentorica je bila dr. Christine Page, ki me je spodbujala na moji poti po globljem znanju in napredku in za to sem ji zelo hvaležna. Izobraževala sem se tudi pri različnih tujih specialistih za področja človekove duševnosti.

Spremljate me lahko na: www.magdalena.si