Dobra karma
Čustva

Ženska, ne bodi žrtev svoje usode, ampak junakinja!

Danica Lončarič Avtor: Danica Lončarič, NLP Coach svetovalka

Ker je bil v ponedeljek mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami, sem se odločila pisati TEBI!

danica lončarič
Foto: dk

Tebi, ki trpiš svojo usodo, ki skrivaš svojo bolečino! Tebi, ki si nadeneš svojo masko, v upanju, da nihče ne prepozna koliko sramote je v tebi! Tebi, ki si prevzela vso potrebo, da ga zaščitiš, ker on ni takšen! Tebi, ki misliš, da si ne zaslužiš lepše in bolje!

ON NISI TI

Draga moja, to ni tvoja sramota! To je njegova sramota! To je njegova nemoč! To je njegova nesamozavestnost in žalost, ki jo za kanček trenutka reši, ko dvigne roko nad teboj. Ko izgovori tiste grde in boleče besede. To, kar ti počne on, to nisi ti!

On je le nekdo, ki za kratek trenutek misli, da je končno nekaj več v svojem žalostnem in osamljenem življenju! On je tisti, ki je slabič. Nekdo, ki nosi v sebi toliko sramote in nezadovoljstva, da celo sam sebe sovraži!

Draga moja, to nisi ti! Ti si močnejša kot misliš, da si! Veliko več poguma imaš in veliko več ponosa, kot misliš, da ima tista podoba v ogledalu, ki jo pogledaš vsak dan.

Mogoče misliš, da ne zmoreš sama živeti? Mogoče misliš, da ne boš več videla svojih otrok? Mogoče vidiš okolico, ki bi te obsojala, a vedi, draga moja, veliko nas je, ki ti lahko pomagamo. Veliko nas je, ki poznamo tvojo zgodbo, ki vemo, kako težka je pot iz tega nesrečnega in začaranega kroga.

POT OBSTAJA

A pomembno je, da veš, da pot obstaja in veliko ljudi te bo razumelo ter ti pomagalo. Tvoje življenje ni prišlo na svet, da bi trpelo. Ne bodi žrtev svoje usode, temveč bodi junakinja!

Potrebno je SPREGOVORITI! Spregovori o tej bolečini, ki jo nosiš globoko v sebi! Zavedaj se, da to ni tvoja usoda, da to ni življenje, ki ti je namenjeno, ne tebi niti tvojim otrokom, ki jih imaš ali pa jih boš imela nekoč!

Potrebno je, da veš, da si močna ravno toliko, kolikor je potrebno, da se rešiš te trenutne usode iz katere mogoče misliš, da ni izhoda!

Zaslužiš si več! Zaslužiš si vse, kar ti srce zaželi! Zaslužiš si vso ljubezen in nežnost tega sveta! Zaslužiš si biti ljubljena in cenjena! Zaslužiš živeti, kot vsako človeško bitje in ne kot žrtev!

Začni se imeti rada.

Piši mi, brezplačno ti bom svetovala in stala ob strani ter pomagala, kolikor lahko in kolikor znam!

Danica Lončarič NLP Coach, info@danicaloncaric.com


Danica Lončarič

Danica Lončarič

NLP Coach svetovalka

Je mednarodno licencirana NLP Coach-svetovalka, ki predava in pomaga klientom na področju Slovenije in državah bivše Jugoslavije (Hrvaška, Srbija in BiH). Sama se je srečala z NLP (Nevro-lingvistično programiranjem) pri svojih 26. letih, ko se je borila z depresijo in nizko samopodobo. Tehnike NLP so ji pomagale popolnoma preoblikovati njeno mišljenje o sebi, počutje pa si izboljšala s konstantnim občutkom sreče.

Takrat se je začela tudi njena samostojna podjetniška pot, ki je vse do danes zelo uspešna.

Po smrti svojega moža, je začutila notranji klic in začela pomagati drugim, ki so v težavah, izzivih in strahovih. Pomaga na različnih področjih kot so: premagovanje strahov in dvomov, izboljšanje medsebojnih odnosov, zastavljanje in doseganje ciljev, pomoč pri izgubi, izboljšanje samopodobe in osebna rast, reševanje najstniških izzivov ter motivacije.

Svoje znanje redno izpopolnjuje v raziskavah ter konferencah. Dosega vse zastavljene cilje.

Več o Danici si lahko preberete na: www.danicaloncaric.com in fb:Danica Lončarič NLP coach, kjer jo lahko tudi kontaktirate.