Dobra karma
Čustva

Za kaj ste hvaležni v tem letu - in kaj ste vi za to naredili?

Tina Hočevar Avtor: Tina Hočevar, numerologinja

Tik pred novim letom se veliko govori o pomembnosti hvaležnosti. Nekateri med nami pišejo dnevnik hvaležnosti vsak dan, nekateri si vzamejo pred koncem leta nekaj več časa za to.

par
Foto: dreamstime

V vsakem primeru nam hvaležnost dvigne vibracijo, odpremo se za pritok še več novega in lepega v naše življenje, zavemo se, da ne glede na situacijo, vedno imamo nekaj, za kar smo lahko hvaležni.

Ampak a ste že kdaj razmišljali tudi o tem, kaj ste vi narediti za to, da ste pritegnili v svoje življenje stvari, za katere ste hvaležni?

Primer

Če ste hvaležni za čudovit odnos, ki ga imate z vašim partnerjem ali partnerko - kaj ste naredili za to, da ste prišli do takšnega odnosa? Mogoče ste letos delali na tem, da ste bolj razumevajoči in sočutni do vašega partnerja in se je zato vaš odnos izboljšal. Morda ste bili samski ter ste se opogumili in se priključili skupini za samske, kjer ste spoznali vašo ljubljeno osebo, s katero imate sedaj ljubeč odnos. Mogoče ste vizualizirali ali molili za dober in ljubeč odnos in ste si ga s tem priklicali v svoje življenje.

Nenehno namreč ustvarjamo svojo realnost, večino časa nezavedno, nekatere stvari pa seveda ustvarjamo zavedno, kot sem opisala v primerih zgoraj.

Vaja

Zato je zelo pomembno, da se bolj zavedamo tega, kaj si ustvarjamo v svojem življenju in na kakšen način. Priporočam vam, da vzamete papir in svinčnik in zapišete eno stvar, za katero ste najbolj hvaležni v tem letu. Lahko je to vaš odnos, služba, nove priložnosti, čudovito novo prijateljstvo, nov dom, premagana bolezen … Nato pomislite, kaj ste vi naredili za to, da je ta stvar v vašem življenju.

Opažanja

Ko boste naredili to vajo, boste opazili, da ste imeli vi sami več pri tem, kot ste si morda mislili. Mogoče boste ugotovili, da vas je v tem letu vaš pogum pripeljal do stvari, za katere ste najbolj hvaležni. Morda pa ste obiskali tečaj ali predavanje, prebrali knjigo, ki vam je odprla nove priložnosti, za katere ste v tem letu hvaležni. Ali pa ste se odločili, da se boste bolj prepustili toku življenja in stvari so se začele obračati na bolje. Skoraj zagotovo boste prepoznali, da ste vi sami nekaj naredili za to. Da so vas vaša dejanja in odločitve pripeljala do tega.

Videli boste, katera so bila vaša dejanja, ki so vas pripeljala do teh stvari. In ko to prepoznate, lahko to v naslednjem letu tudi ponovite. Zavedajte se, da imate v sebi ogromno moči za ustvarjanje svojega življenja tako, kot si ga želite, zavestno.

Želim vam veliko zavestnega ustvarjanja resničnosti, kot si jo sami želite, in naj bo vaš prehod v novo leto ljubeč, vaše srce pa odprto za sprejemanje novega!


Tina Hočevar

Tina Hočevar

numerologinja

Zadnjih 20 let se ukvarja z raziskovanjem in delom na področjih numerologije, osebnostnega razvoja, proučevanja osebnosti, energetskega zdravljenja, upravljanja s stresom in meditacije. Skozi numerološke analize osebnosti in coaching pomaga posameznikom in podjetjem odkriti in razviti svoje potenciale, prepoznati in preseči izzive, ter skozi to pripomoči k notranjemu miru, boljšim odnosom, občutku izpopolnjenosti in uspehu.

V letih svojega delovanja je živela in delala v različnih državah - Novi Zelandiji, ZDA, na Kitajskem in Avstraliji. Zadnja leta je delovno razpeta med Slovenijo in Singapurjem.

Skozi svoje delo je ugotovila in verjame, da smo vsi tukaj, kjer smo, iz različnih razlogov. z različnimi nameni in svojevrstnimi potenciali. Če vemo, kateri so ti potenciali in če ravnamo v smeri njihovega razvoja, je to velik korak k doseganju miru, sreče, uspeha in občutka izpolnjenosti.

Več njej in njenem delu si lahko preberete na: www.claritynumerology.com/storitve