Dobra karma
Čustva

Vidva sta bila partnerja že v številnih življenjih pred tem ...

Avtor: tp

Usoda je tista, ki je že davno odločila, kdo bo vaš pravi partner.

poljub
Foto: Profimedia

Vaša partnerska zveza je zaveza – dogodek, ki se mu ne morete izogniti. Vesolje ve. Vaša duša ve. Vaš čut ve. Vidva sta bila partnerja v številnih življenjih pred tem. Zato imate občutek, kot da ste bili poročeni že stokrat prej.

Druga oseba ve, kaj bo rekla ali česa ne bo rekla, da se proces razvije.

Vedno se bosta vrnila drug k drugemu ali si na neki način ostala blizu zaradi ogromne magnetne sile, ki vaju nenehno vleče enega proti drugemu.

Številni pari se ne odločajo več za tradicionalno poroko. S tem mislimo na zaveze, ki jih ne čutimo v srcu, na podpisovanje »pogodbe« in zapravljanje velikih količin denarja, mislimo na ceremonijo, ki zadovoljuje predvsem potrebo po materialnem.

Odnosi iz preteklosti

Obstaja čas in kraj za vse. Ne morete spremeniti občutkov drugega in ne morete sami vzpostaviti nečesa, kar razpada, če se druga oseba na bori za ljubezen.

Za tango sta potrebna dva, to je ples dveh ljubimcev.

Nekdo, ki se ne želi obvezati ljubezni v pravem pomenu besede, se nikdar ne bo zmogel obvezati resnično – v svojem srcu. Skozi svoje pretekle zveze in afere ste spoznali, kdo ste, kaj potrebujete, da sijete, cvetite in ostanete močni v svetu, polnem izzivov.

Spoznali ste sebe in svoje ego vidike. Naučili ste se biti močna oseba in kako v prihodnje svojemu partnerju pomagati do zakladnice notranjih moči s pomočjo vibracije, temelječe na resnici, ki jo lahko odpošljete. Način, na katerega ljubite, lahko drugo osebo okrepi, in ne oslabi.

Vaš odsev – srečanje s samim seboj

Ko najdete nekoga, ki je zvest svoji duši, ki ves čas raziskuje sebe, da bi spoznal svoje rane, jih pozdravil ter iz tega ustvaril moč, ste našli človeka, ki se vam je sposoben zavezati.

Takšni ljudje morajo biti zvesti svoji biti. In za to je potrebna modrost, spraševanje duše, padanje in vzpenjanje. Šele ko se obvežete sebi, ste sposobni »videti« svoj odsev v nekom drugem.

Ko začutite, da vaš partner živi iz srca in da se ima rad, vaš odnos ne bo temeljil na strahu.

To pomeni, da lahko mirne duše opazujete svojega partnerja v sobi, polni lepotic, ali pa ga pustite na dolgo potovanje brez vas. Dopustite lahko, da ima tisoče prijateljev in prijateljic, ob tem pa čutite mir ter zaupanje, ker veste, da njegova predanost prihaja iz srca.

Takšna zveza je božanska. Oba občutita mir in spokoj, vajin odnos ne temelji na strahu. Lahko potujete sami, kreirate svoj pot … Zavedate se, da je pot vaše ljubljene osebe tik ob vaši. Lahko se sprostite in dihate. Ko občutite mir v zvezi s partnerjem, to pomeni, da verjamete tej osebi. In veste, da lahko verjamete sebi.

Zakon brez prave povezanosti srca

Tradicionalni zakoni razpadajo, ker njihov odnos ne temelji na povezanosti src. Gradijo ga predvsem zunanji dejavniki, kot so družbene norme. Denar, varnost in želja po nekom, ki bo poskrbel, da se počutimo izpolnjene ter popolne, so glavni razlogi, zaradi katerih se želimo poročiti. Zakaj potrebujemo takšen dokaz, da nekoga ljubimo? Kot da ni dovolj samo ljubiti? Zakaj moramo dokazovati, da je naša ljubezen prava? Morala bi biti očitna vsem, ki jo gledajo.

Večina ljudi se trudi vzpostaviti ljubezen do sebe in večina ne ve, kako občutiti to varnost v sebi. Ko zmorete sebi nameniti pozornost, se hraniti z duševno hrano, ljubeznijo ter izpolnitvijo, resnično ne potrebujete ljubezni od zunaj. Ljubezen je vedno znotraj vas.

Tema izginja v svetlobi ljubezni

Energija srca je neverjetno močna, mnogo močnejša od energije uma. Mi ji ne dajemo toliko pozornosti, kolikor je resnično zasluži.

V kozmičnem zakonu se vsa nevidna in temna mesta, skrita globoko v srcu, pokažejo v svetlobi ljubezni. Ljubezen je najvišja vibracija. Tema je precej nižja.

Ko vas nekdo resnično ljubi, se bodo pojavili vsi nevidni vidiki, da bi vam pokazali tisto, kar lahko spremenite. Samo dihajte, hodite, pojte, plešite, jočite. Ne sodite svojih strahov in negotovosti.

Ko iskreno zmoremo reči hvala, se v nas zgodi prava transformacija. Nikar ne mislite, da je vaš partner vzrok za vaše bolečine. Glejte ga drugače. Vaš partner je samo ogledalo in (nezavedno) vas želi pozdraviti tako, da vam prikazuje vse vidike sebe. Včasih ne želimo gledati, a to je edini način, da rastemo.