Dobra karma
Čustva

To so ljubeznski pari, vnaprej obsojeni na propad ...

Avtor: tp

Odnosi in zveze niso tako enostavni, da bi jih lahko opisali z nekaj besedami.

Nekateri pač niso za skupaj.
Foto: PS

Za podrobnejšo analizo ujemanja z astrološkega vidika so vsekakor precej bolj verodostojne paralelne natalne karte, vendar pa se v kratkih opisih skrivajo nekatere osnovne karakteristike, ki vam lahko dajo neke smernice. Poglejte, katerim kombinacijam se je bolje izogniti.

1. Kozorog in Strelec

Ta dva znaka sta si popolnoma različna. Osebe, rojene v znaku Kozoroga, se zelo hitro počutijo razočarane in kljub temu, da govorijo o ljubezni, kot da jim ne pomeni največ na svetu, globoko v sebi sanjajo o tem, da bi našli svojo sorodno dušo.

2. Lev in Ribi

Levi se radi popolnoma predajo svojemu partnerju. Ne prenesejo jamranja in pesimizma, zato bi iz zveze z Ribama lahko izšli samo razočarani in polni frustracij.

3. Vodnar in Bik

Vodnar je znamenje, ki vedno stremi k svoji svobodi in neobremenjenosti. Prav zato je oseba, rojena v znaku Bika, najslabši možni izbor za Vodnarja, saj Biki iščejo stabilnost in stalno povezanost.

4. Tehtnica in Škorpijon

Tehtnice iščejo ljubezen na dolge proge, predanost, mir in vdanost. Škorpijon ne more nuditi nič od tega, saj je precej pesimističen, predvsem pa se mu ne da kaj dosti ukvarjati z drugimi in skrbeti zanje.

5. Oven in Devica

Osebe, rojene v znamenju Ovna, so zelo enostavne, sproščene in ne marajo razprav o ljubezenskih težavah. Zato je Devica slab izbor partnerja za Ovna, saj je precej zapletene narave in ves čas potrebuje pozornost.

6. Bik in Dvojčka

Čeprav so Biki čudoviti za zvezo in veljajo za zelo strpne, niti oni ne morejo prenesti prav vsega. Dvojčki se težko umirijo ter sprejmejo ljubezen, zato lahko vdanega Bika spravijo povsem ob pamet.

7. Rak in Strelec

Raki so izjemno čustveni in iščejo ljubezen, kakršne v Strelcu žal ne morejo najti. Rak potrebuje nekoga, ki se bo okrog njega trudil ter mu pokazal prava čustva in ljubezen.