Čustva

Tarot tedenska napoved – in nasvet

Kristina Strašek Avtor: Kristina Strašek, bralka kart

Kariera, ljubezen in počutje od 6. do 12. oktobra

tarot
Foto: dk

Kariera

Pripravite se, pred vami je teden, ki lahko igra ključno vlogo na področju kariere. Začenja se namreč obdobje rasti, tekom katerega boste morali pokazati veliko več, kot ste morda bili do sedaj vajeni.

Brezposelnim se obeta nova možnost zaposlitve ali razgovora. Prav tako boste mnogi pri sebi začutili željo po odpiranju lastnega podjetja. Na plan bo namreč privrela energija kralja, ki se zaveda svoje veljave in moči, s katero lahko doseže vse, kar si zaželi. Kreirale se bodo nove ideje, ki pa bodo za svojo realizacijo od vas zahtevale veliko preudarnosti in odločnosti.

Nič pa ni doseženo samo od sebe. Tokratni napredek bo zahteval svojo mero žrtvovanja. Kralj namreč navkljub navzven magičnemu življenju, znotraj sebe bije mnoge bitke. Z njimi se boste soočili tudi vi. Česa vas je strah? Kaj vam jemlje pogum? Vzemite si čas za razmislek.

Na drugi strani boste ravno zaposleni čutili nekaj več napetosti, saj boste pod drobnogledom tako nadrejenih kot vaših sodelavcev. Prisluhnite besedam tistih, za katere veste, da so karierno uspešni, saj vam lahko dajo pomembne nasvete. Finančno stanje se lahko izboljša preko napredovanja, ki je možen s koncem tedna. Oči so uprte v vas in nujno je, da se izkažete. V vas želijo videti neomajno vodjo, ki zna v ključnem trenutku sprejeti odločitve.

Kralji v idealnem svetu ne delajo zase, ampak za dobrobit vseh ljudi, ki jim vladajo. Tudi vi morate v svojem poslovnem cilju najti višji namen, s katerim svetu vračate dobro. Le tako boste resnično zacveteli in dosegli finančno rast, po kateri hrepenite.

ženska
ženska
dk

Ljubezen

Vsi smo bili kdaj ranjeni in vi niste izjema. A kako rane dojemamo, je tisto, kar nas ločuje. Nedvomno ste od ljudi slišali že neštete zgodbe na temo njihovih brazgotin, a pri tem ni bilo solza in žalosti. Slišali ste zgodbe, iz katerih so se nekaj naučili. Sedaj je čas, da enako naredite tudi vi. Tokrat teden sicer ponuja napredek v ljubezni in odnosih na sploh, a na drugačen način, kot si ga morda želite. Gre za premike, ki bodo sproženi od znotraj.

Mnogi se boste tako soočali z napetostjo, žalostjo, občutkom izgubljenosti in osamljenostjo. Poudarjene bodo vaše šibke točke in ponovno bodo zabolele stare rane. Predvsem bo intenzivna sredina tedna, ko boste občutili večjo čustveno stisko. A nikar ne obupujte. Vaša čustva vam le kažejo, kje je prostor za napredek. Dovolite ranam, da se zacelijo, brazgotine pa naj vas opomnijo na vaše lekcije.

Samski se boste s koncem tedna morali znati butniti dalje. Pretirano zapiranje v svoj svet vas namreč ne bo privedlo do simpatije, ampak vas od nje le oddaljilo. Nikar ne čakajte na prve korake drugih, ampak te naredite sami.

Zasedeni boste morali veliko več časa nameniti pogovoru in odpuščanju. Na plan bodo prišle stare zamere, ki pa lahko vajin odnos pokončajo. Ne igrajte se žrtve, ampak sprejmite tudi svoj del krivde. Kaj bi lahko naredili drugače?

Harmonija
meditacija
dreamstime

Počutje

Nenehno gnanje za nečem več lahko v tem tednu terja svoj dolg. Počutje bo poslabšano, v kolikor ne boste znali ločiti med kariero in zasebnim življenjem. Veliko se vas bo soočalo s slabim počutjem, psihično in fizično utrujenostjo, kar pa se lahko ob nepozornosti razvije tudi v kaj bolj resnega. Popazite predvsem na roke – če boste preveč grabežljivi, jih boste hitro dobili po prstih.

Okolica bo še kako rada kritična, kar vas lahko pahne v nekoliko bolj temačno obdobje. Imejte svoje misli pod kontrolo in ne dovolite, da miselni tok ustvari negativno iluzijo. Padale bodo kritike in obtožbe, katerim boste težko kontrirali. Spoznali boste prave obraze ljudi, kar zna biti boleče. Obeta se konkretna transformacija, ki pa bo od vašega telesa zahtevala veliko. Posledično je priporočljivo meditiranje, izvajanje raznih dihalnih vaj in joge, kar bo v kombinaciji s pravo prehrano v tem tednu izboljšalo vaše počutje, prav tako pa dvignilo vaš imunski sistem.

Nasvet tedna:

Pred vami je teden rasti, ki vam lahko ponudi napredek tako na področju ljubezni kot posla, a bo terjal svoj dolg. Nasvet tedna je tako, da stremite k iskanju ravnovesja in miru, saj se boste le tako sposobni pravočasno odzivati na nastale spremembe. Veliko lahko dosežete, a le če ste tako fizično kot psihično močni. Sedaj je čas bitk in osamosvajanja. Postavite se na prvo mesto.


Kristina Strašek

Kristina Strašek

bralka kart

Sem energično bitje, ki s svojo energijo prebuja tudi druge. Nerada se konkretno definiram, sploh pa ne na področju duhovnosti, ki je tako širok pojem, da bi bilo skorajda nemogoče, prav tako pa se v moji glavi v resnici vse med sabo prepleta. Od nekdaj me močno fascinira vse, kar je duhovno, mistično in starodavno, svoje znanje pa še kako rada podelim tudi z drugimi. Priznam, po svoje mi laska označba »čarovnica«, s katero me ljudje precej radi povezujejo zaradi preroških kart, ki so vedno z mano ter so do sedaj z resnico postregle že neštetim. Nenazadnje je bila ravno moja prababica znana vaška vračica.

V življenju me je vedno gnala želja da pomagam drugim, za kar pa sem uporabila več kanalov – vse od glasbe pa do umetnosti, novinarstva in nenazadnje konkretnega dela v duhovnosti. Ljudje me poznajo kot direktno osebo, ki bo naredila vse, da jih (vseeno ljubeče) premakne s točke stagnacije. Nikar ne pričakujte, da vam bom govorila, kako se bo vse uredilo samo od sebe. Pričakujte, da vam bom govorila resnico in vam pomagala razkriti vaše potenciale, s katerimi boste končno zaživeli življenje v polnosti.

Kar nas loči, je le eno – sprejela sem magičnost življenje. Dovolite, da jo razkrijem tudi vam.