Dobra karma
Čustva

Preverite znake - morda ste prav vi angel na Zemlji

Avtor: tp

Zemeljski angeli so izbrani ljudje na Zemlji, ki širijo svetlobo in spodbujajo pozitivne spremembe. Ne prenesejo sovraštva, nasilja in želijo živeti v svetu harmonije in ljubezni.

Na pričakovanja družbe se zemeljski angeli ne ozirajo kaj prida.
Foto: Dreamstime

Starim dušam se ni treba obvezno vključiti v moderno tehnologijo, zlasti če si tega ne želijo. Ukvarjajo se predvsem z iskanjem sreče, radosti in svetlobe v življenjih vseh, s katerimi se spoznajo.
Obstajajo načini, da ugotovite, ali imate ob sebi zemeljskega angela ali pa ste zemeljski angel morda prav vi.
ZELO SO OBČUTLJIVI
Poslanstvo zemeljskega angela je širjenje radosti in reševanje težav sveta. To ni ravno lahka naloga, zato ni presenetljivo, da se lahko počutijo nezadovoljni in razočarani nad svetom okrog sebe. Svetovne težave jemljejo globoko osebno in se počutijo depresivne ob vsakodnevnem kopičenju slabih novic. Včasih se celo skrijejo pred svetom, ker se poskušajo spočiti od negativnosti.
POTREBUJEJO ČAS ZASE
Zemeljski angeli uživajo, ko so sami in ko lahko napolnijo baterije ter razmislijo o tem, kaj se dogaja v življenju. To je lahko obenem tudi proces zdravljenja oziroma čas, ko si opomorejo od vseh zadanih ran. V samoti imajo čas razmisliti o svojem karakterju in izboljšavi sebe, kar je njihov stalni cilj.
DELOMA SO EMPATI
Če občutite globoko sočustvovanje z drugimi ljudmi in predano pomagate vsakomur v težavah, to lahko pomeni, da ste zemeljski angel. Zemeljski angeli bodo naredili prav vse, kar je v njihovi moči, da bi pomagali čisto vsakomur, bodisi članu svoje družine bodisi nekomu, ki ga srečajo na ulici.
VERJAMEJO SVOJEMU NOTRANJEMU GLASU
Sodobno življenje temelji na logiki, vendar pa zemeljski angeli bolj sledijo svojim čustvom in intuiciji. Njihova globoka čustvena povezanost s svetom in tistimi v njem pomeni, da dopuščajo intuiciji, da jih vodi skozi življenje. Bolj kot logiki zaupajo vesolju, da jim pošilja pozitivne ljudi in izkušnje.
IMAJO ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO
Zemeljski angeli so vodeni z globljim ciljem na Zemlji in ne želijo živeti »normalnega« življenja. Morajo živeti po pravilih, ki so jih sami postavili zase, ne pa tako, kot družba pričakuje od njih.
ŽIVIJO V ALTERNATIVNEM SLOGU
Zemeljski angeli nikakor ne morejo razumeti oziroma sprejeti omejitev ter pričakovanj moderne družbe. Zakaj toliko delamo? Zakaj se tako pehamo za materialnimi dobrinami? Zakaj obstajajo vojne in krivice na svetu ter zakaj se ljudje ne posvečajo bolj temu, da bi to spremenili?
Zemeljski angeli se običajno ne zavedajo moči, ki jo imajo, niti ne vedo, kako velik vpliv imajo na življenja drugih ljudi.