Dobra karma
Čustva

Povej mi, kako se umivaš in povem ti, kakšna oseba si

Avtor: sn

Najbrž do zdaj niste posvečali pozornosti vrstnemu redu umivanja delov telesa, zato malce pomislite, kateri del telesa najprej umijete, ko stopite pod prho.

moški prha
Foto: Profimedia

Že veste? Potem pa malo za šalo ali pa čisto zares preverite, kaj vaša navada razkriva o vaši osebnosti … Verjetno dognanja psihologov niso prav daleč od resnice.
Najprej si umijete lase
To pomeni, da ste kreativni, odlikuje vas umetniška žilica. Prav takšni so namreč ljudje, ki si najprej umijejo lase. Radi se predajate sanjarjenju, a hkrati dosegate cilje, ki jih mnogi ne zmorejo. Morda vam primanjkuje nekoliko vztrajnosti, pri čemer pa vam nikoli ni odveč trdo delo. Denar v vašem življenju ne igra najpomembnejše vloge, pomembnejše se vam zdi, da uživate na poti, ki vas osrečuje. Vaša največja vrlina so talenti, negujte jih še naprej.
Najprej si umijete prsi
To pomeni, da ste praktični in prizemljeni. Nič kaj radi ne ovinkarite, svoje mnenje iskreno izražate, pri čemer pa vas nekoliko ujezi, če drugi ne vidijo stvari na takšen način kot vi. Ste preprosta oseba, in tudi zvesta, za srečno zvezo ste se pripravljeni žrtvovati. Morda bi bilo dobro, da se nekoliko sprostite, ne sekirajte se toliko. Prepustite se spontanosti, bodite malce bolj strpni in vaša življenjska pot bo veliko prijetnejša.

Najprej si umijete ramena
To pomeni, da ste izjemno odgovorna oseba. Karkoli že počnete, vedno dajete vse od sebe. Predani ste tudi na področju partnerstva, kjer ste zvesti in stabilni. Vaše prijateljske vezi so globoke, sklepate jih za vse življenje. Včasih se zdite malce samotarski, dobro se počutite v svoji družbi, radi ste sami s svojimi mislimi. Zaradi slednjega vas lahko ljudje označijo za domišljave, a ko vas spoznajo, odkrijejo, kako srčni ste.
Najprej si umijete obraz
To pomeni, da ste oseba, ki jo privlačita moč in denar. Da bi slednje dosegli, ste se pripravljeni prav pošteno namučiti. Včasih ste kar malce zoprni, ljudje vas pogosto ne razumejo, a si glede tega ne belite glave. Dobro se počutite v svojem svetu, kjer se predajate domišljiji in velikim sanjam. Imate veliko želja, radi se obkrožate z ljudmi, ki vam prinašajo korist. Morda bi bilo dobro, da bi poskušali splesti bolj pristne vezi v medsebojnih odnosih. Naj vas ne vodi le neustavljiva želja po uresničevanju svojih želja, ne postavljajte vedno sebe na prvo mesto. Naredite kaj dobrega tudi za druge. Bolje se boste počutili.
Najprej si umijete mednožje
To pomeni, da so vaše vrednote tako močno zakoreninjene, da vam onemogočajo zajemati življenje s polno žlico. Ste dobra oseba, trudite se, da se ne bi predajali slabim lastnostim. Ste vestni, natančni, skrbni. Morda bi bilo dobro, da zaživite malce bolj pustolovsko. Saj veste, tako kot takrat, ko se prepuščate sanjarjenju, zato le pogumno, sprostite se in naj vas ne bo strah zavrnitve. Pokažite ljudem svoj pravi obraz, razkrijte svoje vrline in se ne skrivajte za masko popolnosti.
Najprej si umijete pazduhe
To pomeni, da ste delavni in marljivi. Ste priljubljeni, zelo radi pomagate ljudem okoli sebe. Ste precej naivne narave, saj vsakomur verjamete in pogosto narobe ocenjujete iskrenost ljudi. Zaradi slednjega ste pogosto razočarani. V življenju ste aktivni, nadarjeni. Morda bi bilo dobro, da bi pogosteje mislili nase, prevečkrat se postavljate na stranski tir. Usmerite se v svojo duhovnost, poiščite svoj notranji mir.